- 20 Ocak 2014
- 3.171
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Benim için hayatta olan mutlu insanlar, embriyolardan daha önemli kusura bakmayın.Cizgi kopkoyu cikmis.embriyor 28 gunlukken bile dolasim basliyir.bukadari benim icin fazlasiyla kafi..kac haftalik oldugu bnm icin asla onemli deil ama 5 6 haftalik kalbi atyorda olabilir suan
Benim icinde her embriyo hayatta kalabilme hakkina sahip.mutluluk sansini deneme hakkina sahip.tabiki goreceli kavram. Burdaki zavalli embrio hakkindada hayirlisi olsun ins.herkesin kendi fikri kendi hayati her nekadar bana gore cinayetten farki olmasadaBenim için hayatta olan mutlu insanlar, embriyolardan daha önemli kusura bakmayın.
Ne yani kardeşiniz şuan olmasın mi isterdiniz? Kardeşinizi sevmiyorsunuz heralde burayı okusa eminim çok üzülürdü.Aldırma cinayet değildir! Konu sahibi bu boş demogojiye ve iğrenç duygu sömürüsünr kulak vermeyin. Annem bi küçük kardeşime tıpkı sizin gibi ben altı aylıkken hamile kalmış aldırmak istemiş günah diye engel olmuşlar kadına. Teyzem bakımımıza yardım etti ama ne annem annelik keyfi sevinci yaşadı ne de biz mutlu bebekler olamadık. Anneciğime kızdığım için söylemiyorum kadın da mağdur oldu bu aldırma cinayettir safsatası yüzünden. Kendinizi suçlu hissetmeden aldırma seçeneğini düşünün.
amin insallah, 7 yilda çokmuş sabrinin sonucunu almissin ne güzel, Allah bebeğine sağlik, sihhat, uzun ömür versin insallah :)Canim benim mesajini okuyunca yuregim sizladi bende 7 yil ugrastm tedaviyle sahip oldugum yasadiklarini anliyorum Rabbim tez zamanda cifter cifter versin sana
Bende oraya takildimda ban ye.ek istemiyrm.ben kardeslerime bakarken icim gidiyor.hic varliklarindan haberim olmadan yok oksalardida canim acirdi gibi bi hisse kapiliyorm.okadar seviyrm iyiki varlar.gerekirse 1 dilim ekmegi paylasiriz ama kardesiz biz ya rabbim eksikliklerini gostermesin.dunyanin en sefil insan olacagimida bilsem kardeslerimin olmamasini tercih etmezdim iyiki varlarNe yani kardeşiniz şuan olmasın mi isterdiniz? Kardeşinizi sevmiyorsunuz heralde burayı okusa eminim çok üzülürdü.
Arkadaşım bak yukarda bir üye yazmış “ayyy kıymayın lütfen” demiş. Fikrini beyan etmiş. Ne kadar da güzel etmiş. Cinayet dememiş. Yasak dememiş. Sağduyu diye bir şey var ya hani ona sahipmiş herhalde.Evet hanim efendi neden sasirdiniz devlet hastanelerinde yasak.ozel kliniklerde bi kilifini bulup yapiyor.yok intrautein ex. Yok missed abortus.yok intrauterin gelisim geriligi.megatif fka..kendm dogumhanede ebe oldugum icin biliyroum.suan sebepsiz kurtaj yasak normalde.ama cinayetin bile kilifi var malesef
He evet kürtajı bu yüzden savunuyorum 30 küsur yaşındaki kardeşim keşke olmasaydı diye. Zihniyete bakNe yani kardeşiniz şuan olmasın mi isterdiniz? Kardeşinizi sevmiyorsunuz heralde burayı okusa eminim çok üzülürdü.
Puff..bitkilerde canli ozaman ne yapcaz ne yiyip icicez.beslenmek doganin kanunu.ama anne karnindaki bebegi oldurmek doganin kanunu deil.sen hic kurtaj yaptran hayvan gordun mu dogadaCanlıya değer sadece embriyo ile olmuyor
Hergün küçücük kuzular hayvancıkları öldürüp etini yemiyormuyuz onlar sizin bebek dediğiniz embriyodan daha fazla şey hissedip acı çekiyor ama kimse öldürülmesin demiyor bune ikiyüzlülük
Kimse bu mesajdan polemik çıkarmasın banlanmak istemiyorum
Kesinlikle öyle bende kardeşlerim için hersek yaparım herşeyden önde gelirlerBende oraya takildimda ban ye.ek istemiyrm.ben kardeslerime bakarken icim gidiyor.hic varliklarindan haberim olmadan yok oksalardida canim acirdi gibi bi hisse kapiliyorm.okadar seviyrm iyiki varlar.gerekirse 1 dilim ekmegi paylasiriz ama kardesiz biz ya rabbim eksikliklerini gostermesin.dunyanin en sefil insan olacagimida bilsem kardeslerimin olmamasini tercih etmezdim iyiki varlar
Sen yarin bi devlet hastanelerine ugra da sor bakim 10 haftaligim kurtaj olmak istyrm diye.ne diycekler ?Arkadaşım bak yukarda bir üye yazmış “ayyy kıymayın lütfen” demiş. Fikrini beyan etmiş. Ne kadar da güzel etmiş. Cinayet dememiş. Yasak dememiş. Sağduyu diye bir şey var ya hani ona sahipmiş herhalde.
Vatandaşı olduğumuz ülkede 10 haftalıktan küçük gebelikleri sonlandırmak yasak/illegal değil. Kürtaj pekçok ülkede olduğu gibi tartışmalı bir konu. Ama yasak veya cinayet değil. Böyle beylik laflar edemezsin.
Sen hiç konuşabilen hayvan gördün mü o zamanPuff..bitkilerde canli ozaman ne yapcaz ne yiyip icicez.beslenmek doganin kanunu.ama anne karnindaki bebegi oldurmek doganin kanunu deil.sen hic kurtaj yaptran hayvan gordun mu dogada
Mesaja dikkatli bakarsanız 10 haftalıkken küçük yazmış.Sen yarin bi devlet hastanelerine ugra da sor bakim 10 haftaligim kurtaj olmak istyrm diye.ne diycekler ?
Zihniyetle ne alakası var açık açık keşke aldırsaydı diyorsunuz farkında mısınız?böyle savunulmaz . Keşke kardeşimi aldırsaydı diyerek savunamazsınız.He evet kürtajı bu yüzden savunuyorum 30 küsur yaşındaki kardeşim keşke olmasaydı diye. Zihniyete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?