Yine hamileyim :(

O çocuğu aldirirsaniz eminim, hayatinizin bir yerinde size bu geri dönecektir ağır bir şekilde. Simdie kadar maalesefki gözlemlerim hep böyle. Umarim suan ki saskinliginizdan dolayi böyle demişsinizdir. :/

Aldırma cinayet değildir! Konu sahibi bu boş demogojiye ve iğrenç duygu sömürüsünr kulak vermeyin. Annem bi küçük kardeşime tıpkı sizin gibi ben altı aylıkken hamile kalmış aldırmak istemiş günah diye engel olmuşlar kadına. Teyzem bakımımıza yardım etti ama ne annem annelik keyfi sevinci yaşadı ne de biz mutlu bebekler olamadık. Anneciğime kızdığım için söylemiyorum kadın da mağdur oldu bu aldırma cinayettir safsatası yüzünden. Kendinizi suçlu hissetmeden aldırma seçeneğini düşünün.

Cizgi kopkoyu cikmis.embriyor 28 gunlukken bile dolasim basliyir.bukadari benim icin fazlasiyla kafi..kac haftalik oldugu bnm icin asla onemli deil ama 5 6 haftalik kalbi atyorda olabilir suan
Benim için hayatta olan mutlu insanlar, embriyolardan daha önemli kusura bakmayın.

Ortalıkta bu kadar cani dolaşıyorken konu sahibine cinayet işlersin demeyin lütfen tüylerim diken diken oluyor.
Bebeğini doğurmama kararı alan anneler katil değildir.
Konu sahibi zaten hemen 2. bebek isteseydi korunmazdı.
Yetememek, ona iyi bir hayat sunamamak daha günah değil mi
Konu sahibi eşinizle konuşun ve jinekoloğunuzla görüşün.
Sonrasında içinizden ne geliyorsa o şekilde davranın. Ama en küçücük pişmanlık bile yaşayacaksanız aldırmayın. Mesela ikinci bebeği gelecekte düşünüyor musunuz?

Herkesin farklı görüşü var.

Ben yerinizde olsaydım, eğet ikinci çocuğu düşünüyorsam ileride bir zamanda, kısmet böyleymiş der kabul ederim durumu.

Ama yok bize 2. Çocuk fazla diyorsam da aldırırdım.

Şuan 2 çocuğum var, 3. Ye ne fiziken ne ruhen yeterim. Bu yüzden asla düşünmem. Yapacak bir şey yok.

Benim için hayatta olan mutlu insanlar, embriyolardan daha önemli kusura bakmayın.
Benim icinde her embriyo hayatta kalabilme hakkina sahip.mutluluk sansini deneme hakkina sahip.tabiki goreceli kavram. Burdaki zavalli embrio hakkindada hayirlisi olsun ins.herkesin kendi fikri kendi hayati her nekadar bana gore cinayetten farki olmasada

Ne yani kardeşiniz şuan olmasın mi isterdiniz? Kardeşinizi sevmiyorsunuz heralde burayı okusa eminim çok üzülürdü.

Canim benim mesajini okuyunca yuregim sizladi bende 7 yil ugrastm tedaviyle sahip oldugum yasadiklarini anliyorum Rabbim tez zamanda cifter cifter versin sana
amin insallah, 7 yilda çokmuş sabrinin sonucunu almissin ne güzel, Allah bebeğine sağlik, sihhat, uzun ömür versin insallah :)

Canlıya değer sadece embriyo ile olmuyor
Hergün küçücük kuzular hayvancıkları öldürüp etini yemiyormuyuz onlar sizin bebek dediğiniz embriyodan daha fazla şey hissedip acı çekiyor ama kimse öldürülmesin demiyor bune ikiyüzlülük
Kimse bu mesajdan polemik çıkarmasın banlanmak istemiyorum

Ne yani kardeşiniz şuan olmasın mi isterdiniz? Kardeşinizi sevmiyorsunuz heralde burayı okusa eminim çok üzülürdü.
Bende oraya takildimda ban ye.ek istemiyrm.ben kardeslerime bakarken icim gidiyor.hic varliklarindan haberim olmadan yok oksalardida canim acirdi gibi bi hisse kapiliyorm.okadar seviyrm iyiki varlar.gerekirse 1 dilim ekmegi paylasiriz ama kardesiz biz ya rabbim eksikliklerini gostermesin.dunyanin en sefil insan olacagimida bilsem kardeslerimin olmamasini tercih etmezdim iyiki varlar

Arkadaşım bak yukarda bir üye yazmış “ayyy kıymayın lütfen” demiş. Fikrini beyan etmiş. Ne kadar da güzel etmiş. Cinayet dememiş. Yasak dememiş. Sağduyu diye bir şey var ya hani ona sahipmiş herhalde.

Vatandaşı olduğumuz ülkede 10 haftalıktan küçük gebelikleri sonlandırmak yasak/illegal değil. Kürtaj pekçok ülkede olduğu gibi tartışmalı bir konu. Ama yasak veya cinayet değil. Böyle beylik laflar edemezsin.

Puff..bitkilerde canli ozaman ne yapcaz ne yiyip icicez.beslenmek doganin kanunu.ama anne karnindaki bebegi oldurmek doganin kanunu deil.sen hic kurtaj yaptran hayvan gordun mu dogada

Kesinlikle öyle bende kardeşlerim için hersek yaparım herşeyden önde gelirler

Sen yarin bi devlet hastanelerine ugra da sor bakim 10 haftaligim kurtaj olmak istyrm diye.ne diycekler ?

Puff..bitkilerde canli ozaman ne yapcaz ne yiyip icicez.beslenmek doganin kanunu.ama anne karnindaki bebegi oldurmek doganin kanunu deil.sen hic kurtaj yaptran hayvan gordun mu dogada
Sen hiç konuşabilen hayvan gördün mü o zaman Mantığa bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…