- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Olmuyir canim.daha az ilgilenmek oldurmek kadar gunah olmuyor.nasil ayni kefeye koyarsin.ikiz ucuz olsa ne olcakti.1 den sornasini yine öldurun mu diycektiniz
Ayy seninle tartışılmaz. Özel klinik devletten gizli yeraltı mı çalışıyor?? Bana ne devlet hastanesinde yapılmıyorsa, tutturmuş devlet de devlet, devlet de devlet..Sen yarin bi devlet hastanelerine ugra da sor bakim 10 haftaligim kurtaj olmak istyrm diye.ne diycekler ?
Konusabilen gormedimde kk da mesaj yazani goruyorumSen hiç konuşabilen hayvan gördün mü o zamanMantığa bak.
yaaa çok güldüm yaPuff..bitkilerde canli ozaman ne yapcaz ne yiyip icicez.beslenmek doganin kanunu.ama anne karnindaki bebegi oldurmek doganin kanunu deil.sen hic kurtaj yaptran hayvan gordun mu dogada
Sen bana hayvan mı demiş oldun şimdi? Ebeymişsin ya zaten, hali hazırda sana çok şey diyebilirim.Konusabilen gormedimde kk da mesaj yazani goruyorumhayvanlar biseyler yapabilmesi icin konusmaya gerek yok .ilk ölüpte gonulen insan bile hayvandan gorulerek gomuluyor.ama konusarak deil dikkatini cekerim gozlemleyerek anlayabiliyorsun
Bende burada aldır yani , bebeğini öldür diyenlerini anlayamıyorum.
Sokak için doğuran var, kucak için doğuran var . 10 tane evladın olsa , sokak da dilendirirmisin ? Ticaret için çocuk doğuran kadınlar ile buradaki cinayet islemeyi düşünüyorum diyen arkadaşımızı , destekleyemezssin
Bebek aldırmak cinayetdir, bilim ve ilim olarak.
Dururmum yok, gücüm yok diye katil olamazssin. O zaman napcaksin, elinden geldiğince annelik yapacaksın , Allah zaten rizki da sabri da verir .. Allah akıl verdi hepimize , idrak etmek lütfuna kaldı .
Ya her planlanmayan cocuk sokaklara dusup dileniyor mu neden direk bu ornek veriliyor.benim 2. Kardesimde plansiz oldu.ama dilenmiyor suan dis hekimligi okuyor :) ustelik annemin hamileliginde ameliyat donemlerinde binbir turlu filme rontgene maruz kalmis bi bebekti.Bir de onu dilendirilen, ihmal edilen çocuklara sorun bakalım öyle konuşalım olur mu?
Neden seni bakicimi büyüttü ? Hangimizi bakıcı büyüttü ?O zaman el birliğiyle burada her ay para toplayın bu kadına verin bakıcı tutsun çocuğuna yetebilsin, doğurmuş da olur. Herkese rızkını ve sabrını vermiyor hanımefendi ne yazık ki, öyle olsa sokaklarda aç bilaç sürüyle çocuk olmazdı.
Yakisir.ebeleri ne olarak goruyorsan bu zaten senin kaliteni ortaya koyarSen bana hayvan mı demiş oldun şimdi? Ebeymişsin ya zaten, hali hazırda sana çok şey diyebilirim.
Ben keşke annem kendisini en çok mutlu edecek kararı verebilseymiş keşke insanlar kendi değer yargılarıyla ona müdahale edip kadını yıllarca mutsuzluğa mahkum etmeselermiş diyorum. O zaman annem bir bireydi kardeşim ise sadece bi hücre topluluğu ve bir vaat. Keşke mutlu olmak hakkı önce anneme tanınsaymış diyorum. Bunu anlayabiliyor musunuz acabaZihniyetle ne alakası var açık açık keşke aldırsaydı diyorsunuz farkında mısınız?böyle savunulmaz . Keşke kardeşimi aldırsaydı diyerek savunamazsınız.
Neden seni bakicimi büyüttü ? Hangimizi bakıcı büyüttü ?
Evet hanim efendi neden sasirdiniz devlet hastanelerinde yasak.ozel kliniklerde bi kilifini bulup yapiyor.yok intrautein ex. Yok missed abortus.yok intrauterin gelisim geriligi.megatif fka..kendm dogumhanede ebe oldugum icin biliyroum.suan sebepsiz kurtaj yasak normalde.ama cinayetin bile kilifi var malesef
O kadar fazlaki gunah diye aldirmayip daha sonrasin da yetistirme ve bakim evlerin de sokaklar da olan bebek ve cocuk sayisi..bunu da goz ardi etmemek lazim.Ya her planlanmayan cocuk sokaklara dusup dileniyor mu neden direk bu ornek veriliyor.benim 2. Kardesimde plansiz oldu.ama dilenmiyor suan dis hekimligi okuyor :) ustelik annemin hamileliginde ameliyat donemlerinde binbir turlu filme rontgene maruz kalmis bi bebekti.
Ya her planlanmayan cocuk sokaklara dusup dileniyor mu neden direk bu ornek veriliyor.benim 2. Kardesimde plansiz oldu.ama dilenmiyor suan dis hekimligi okuyor :) ustelik annemin hamileliginde ameliyat donemlerinde binbir turlu filme rontgene maruz kalmis bi bebekti.
Beynim yandı babies , iyice saçma şeyler ile gelmeye başladılar :) kaçalim bence :) Bitkiler,hayvanlar ve bakıcılar:)Yakisir.ebeleri ne olarak goruyorsan bu zaten senin kaliteni ortaya koyarbenim gayet kutsal bi meslegim var tipki duygularim gibi.simdi bana bulasma daha fazla baskalariyla tartis
Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
Anlayabiliyorum. Ve haklısınız da keske anneniz kendi kararını kendi verebilseydi. Ama yine söylüyorum ilk mesajınız da ki anlatım tarzı hoş değil beni okurken rahatsız etti başka şekild e dillendirebilirdiniz.Ben keşke annem kendisini en çok mutlu edecek kararı verebilseymiş keşke insanlar kendi değer yargılarıyla ona müdahale edip kadını yıllarca mutsuzluğa mahkum etmeselermiş diyorum. O zaman annem bir bireydi kardeşim ise sadece bi hücre topluluğu ve bir vaat. Keşke mutlu olmak hakkı önce anneme tanınsaymış diyorum. Bunu anlayabiliyor musunuz acaba
Benim calistgim hastanede kabul etmiyor hic bi dr umuz.demekki sizin oralarda hepten normal.Sacmalayin lütfen ben saglikciyim isteğe bağlı kürtaj 10 haftaya kadar yasal ve devlet hastanelerinde de uygulanıyor. Bahsettiğiniz yasa bir dönem tartışıldı fakat kabul edilmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?