Yine hamileyim :(

Sen yarin bi devlet hastanelerine ugra da sor bakim 10 haftaligim kurtaj olmak istyrm diye.ne diycekler ?
Ayy seninle tartışılmaz. Özel klinik devletten gizli yeraltı mı çalışıyor?? Bana ne devlet hastanesinde yapılmıyorsa, tutturmuş devlet de devlet, devlet de devlet..

Sen hiç konuşabilen hayvan gördün mü o zaman Mantığa bak.
Konusabilen gormedimde kk da mesaj yazani goruyorum hayvanlar biseyler yapabilmesi icin konusmaya gerek yok .ilk ölüpte gonulen insan bile hayvandan gorulerek gomuluyor.ama konusarak deil dikkatini cekerim gozlemleyerek anlayabiliyorsun

Konu sahipleri neden buraya boyle bir konu acip akil danisir onu bir turlu cozemedim. En fazla annesine ,babasina ne biliyim cok samimi bir arkadasina acar ki bence acmamali bile sadece esiyle oturup konusup bir sonuca baglanmali diye dusunuyorum. Sizi ikna etmek icin ne soyleyelim? Hangi ikna yontemi agir basarsa onu mu uygulayacaksiniz.

Konusabilen gormedimde kk da mesaj yazani goruyorum hayvanlar biseyler yapabilmesi icin konusmaya gerek yok .ilk ölüpte gonulen insan bile hayvandan gorulerek gomuluyor.ama konusarak deil dikkatini cekerim gozlemleyerek anlayabiliyorsun
Sen bana hayvan mı demiş oldun şimdi? Ebeymişsin ya zaten, hali hazırda sana çok şey diyebilirim.

O zaman el birliğiyle burada her ay para toplayın bu kadına verin bakıcı tutsun çocuğuna yetebilsin, doğurmuş da olur. Herkese rızkını ve sabrını vermiyor hanımefendi ne yazık ki, öyle olsa sokaklarda aç bilaç sürüyle çocuk olmazdı. Ben illa doğurma da demiyorum, yetemeyeceksen doğurma o çocuğa da yazık diyorum bu kadar.

Bir de onu dilendirilen, ihmal edilen çocuklara sorun bakalım öyle konuşalım olur mu?
Ya her planlanmayan cocuk sokaklara dusup dileniyor mu neden direk bu ornek veriliyor.benim 2. Kardesimde plansiz oldu.ama dilenmiyor suan dis hekimligi okuyor :) ustelik annemin hamileliginde ameliyat donemlerinde binbir turlu filme rontgene maruz kalmis bi bebekti.

Neden seni bakicimi büyüttü ? Hangimizi bakıcı büyüttü ?

Sen bana hayvan mı demiş oldun şimdi? Ebeymişsin ya zaten, hali hazırda sana çok şey diyebilirim.
Yakisir.ebeleri ne olarak goruyorsan bu zaten senin kaliteni ortaya koyar benim gayet kutsal bi meslegim var tipki duygularim gibi.simdi bana bulasma daha fazla baskalariyla tartis

Zihniyetle ne alakası var açık açık keşke aldırsaydı diyorsunuz farkında mısınız?böyle savunulmaz . Keşke kardeşimi aldırsaydı diyerek savunamazsınız.
Ben keşke annem kendisini en çok mutlu edecek kararı verebilseymiş keşke insanlar kendi değer yargılarıyla ona müdahale edip kadını yıllarca mutsuzluğa mahkum etmeselermiş diyorum. O zaman annem bir bireydi kardeşim ise sadece bi hücre topluluğu ve bir vaat. Keşke mutlu olmak hakkı önce anneme tanınsaymış diyorum. Bunu anlayabiliyor musunuz acaba

Sacmalayin lütfen ben saglikciyim isteğe bağlı kürtaj 10 haftaya kadar yasal ve devlet hastanelerinde de uygulanıyor. Bahsettiğiniz yasa bir dönem tartışıldı fakat kabul edilmedi.

O kadar fazlaki gunah diye aldirmayip daha sonrasin da yetistirme ve bakim evlerin de sokaklar da olan bebek ve cocuk sayisi..bunu da goz ardi etmemek lazim.

Tamam da var yani sürüyle bir sürü sokakta dilenen çocuk, anne babasının bakamadığı çocuk, annesinden sevgiye aç çocuk, Çocuk Esirgeme'ye verilen çocuk. Şimdi siz iyi bir örnek gördünüz diye kötü olanları ihmal mi edelim? Kötü örnekler de var bu hayatta, bu çocuk için de illa ki iyi olacağını hanginiz garanti edebiliyorsunuz?

Yakisir.ebeleri ne olarak goruyorsan bu zaten senin kaliteni ortaya koyar benim gayet kutsal bi meslegim var tipki duygularim gibi.simdi bana bulasma daha fazla baskalariyla tartis
Beynim yandı babies , iyice saçma şeyler ile gelmeye başladılar :) kaçalim bence :) Bitkiler,hayvanlar ve bakıcılar:)

Eşinizle oturup iyi düşün. Sonuçta gelmesine daha 8 ay vardır. O zamana kadar maddi olarak durumunuz düzelir mi hep diğer bebeğinizde 1 yaşına girer.

Ama eğer maddi konuda imkanınız yoksa aldırın.

Sonuçta bebek bakımı zor. Bir tane olsun ama en iyi şekilde bakılsın. İki tane olup da zar zor yetineceksiniz. Çocuklara da yazık sizede yazık.

Ve unutmayın ki kadınlar yıllar boyunca mücadele etti istemedikleri gebeliğe son verebilmek için. Bu bir cinayet değil. Siz önleminizi almışsınız ama yine de olmuş.

Beden sizin, karar sizin.

Anlayabiliyorum. Ve haklısınız da keske anneniz kendi kararını kendi verebilseydi. Ama yine söylüyorum ilk mesajınız da ki anlatım tarzı hoş değil beni okurken rahatsız etti başka şekild e dillendirebilirdiniz.

Sacmalayin lütfen ben saglikciyim isteğe bağlı kürtaj 10 haftaya kadar yasal ve devlet hastanelerinde de uygulanıyor. Bahsettiğiniz yasa bir dönem tartışıldı fakat kabul edilmedi.
Benim calistgim hastanede kabul etmiyor hic bi dr umuz.demekki sizin oralarda hepten normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…