- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
-
Ay kıymayınnnnn lütfennnnn berwketiyle gelir yavru asgari ücretle kirada tek maaşla bi bebeğe bakıyoruz Rabbim sabrını veriyor..Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe
Bu karar bebeğe bakıp büyütecek olan anne babanın ve yasak değil.Ne demek aldırmak. Bu karar sizin değil. Yasak. Orada meşru bir can var. Kucaginizdaki sabiye bakıp da kabarmıyor mu merhametiniz.
Yasak?Ne demek aldırmak. Bu karar sizin değil. Yasak. Orada meşru bir can var. Kucaginizdaki sabiye bakıp da kabarmıyor mu merhametiniz.
Olmuyir canim.daha az ilgilenmek oldurmek kadar gunah olmuyor.nasil ayni kefeye koyarsin.ikiz ucuz olsa ne olcakti.1 den sornasini yine öldurun mu diycektinizYa burada günah, yapma, katil olma diyenleri de anlayamıyorum ben. Tamam iyi hoş, zevk uğruna korunmadan iş yapsa sonuçlarını düşünmese tamam bir derece hak verebilirim. Kadın korunmuş ve şu anda da ikinci bir bebeğe yetemeyeceğini düşünüyor. O çocuğu maddi manevi ihmal etmek (hatta mecburen iki çocuğu da ihmal etmek) daha büyük günah olmuyor mu sevgili hanımlar? Bu konu için uç bir örnek ama sokakta gördüğünüz, vah vah diye acıdığınız dilendirilen çocuklar, annesinin koynunda gecenin soğuğunda uyuyan bebekler var ya, heh işte onları anneleri her hamile kaldıkça doğurdu. O çocukları daha bebekken bile çalıştırınca, yeterince ilgi ve sevgi veremeyince, hadi en basitinden istediği bir oyuncağı, bir yiyeceği alamayınca o çocuğa daha yazık değil mi?
Konu sahibi, burada günahmış sevapmış sizin hayat koşullarınızı bilmeyen, yardımı dokunmayacak kişiler kafanızı karıştırmasın. Bakamayacaksanız daha kötü bir durum olur o çocuk için. Zamanında "Keşke doğmasaydım" diyen o kadar çok çocukla konuştum ki, insanın içi parçalanıyor.
Şuna öldürmek deyip duruyorsunuz o daha bir embriyo. Kalbi bile oluşmamış.Olmuyir canim.daha az ilgilenmek oldurmek kadar gunah olmuyor.nasil ayni kefeye koyarsin.ikiz ucuz olsa ne olcakti.1 den sornasini yine öldurun mu diycektiniz
Evet hanim efendi neden sasirdiniz devlet hastanelerinde yasak.ozel kliniklerde bi kilifini bulup yapiyor.yok intrautein ex. Yok missed abortus.yok intrauterin gelisim geriligi.megatif fka..kendm dogumhanede ebe oldugum icin biliyroum.suan sebepsiz kurtaj yasak normalde.ama cinayetin bile kilifi var malesefYasak?
Bu soylediginiz sizi tatmin ediyormu.o daha embriyoymus.sizde oyleydiniz.yani dokunmayinca insan oluyor dimi.size gore ozaman dogan bebekle 50 yasinda birini oldurmejte farkli.fiziksel buyuklukleri farkli diyeŞuna öldürmek deyip duruyorsunuz o daha bir embriyo. Kalbi bile oluşmamış.
Daha az ilgilenmek, topluma faydasız, mutsuz bir insan dünyaya getirmek çok mu hayırlı sizce???
Ne alaka ya? Birinin kalbi bile oluşmamış, insan bile değil şuan diyorum. Bebekle aynı şey mi? Nefes falan alabiliyor mu? Hisleri mi var? Ben de öyleydim ve aldırılmış olsam ruhumun ruhunun ruhu bile duymayacaktı.Bu soylediginiz sizi tatmin ediyormu.o daha embriyoymus.sizde oyleydiniz.yani dokunmayinca insan oluyor dimi.size gore ozaman dogan bebekle 50 yasinda birini oldurmejte farkli.fiziksel buyuklukleri farkli diye
Bende burada aldır yani , bebeğini öldür diyenlerini anlayamıyorum.Ya burada günah, yapma, katil olma diyenleri de anlayamıyorum ben. Tamam iyi hoş, zevk uğruna korunmadan iş yapsa sonuçlarını düşünmese tamam bir derece hak verebilirim. Kadın korunmuş ve şu anda da ikinci bir bebeğe yetemeyeceğini düşünüyor. O çocuğu maddi manevi ihmal etmek (hatta mecburen iki çocuğu da ihmal etmek) daha büyük günah olmuyor mu sevgili hanımlar? Bu konu için uç bir örnek ama sokakta gördüğünüz, vah vah diye acıdığınız dilendirilen çocuklar, annesinin koynunda gecenin soğuğunda uyuyan bebekler var ya, heh işte onları anneleri her hamile kaldıkça doğurdu. O çocukları daha bebekken bile çalıştırınca, yeterince ilgi ve sevgi veremeyince, hadi en basitinden istediği bir oyuncağı, bir yiyeceği alamayınca o çocuğa daha yazık değil mi?
Konu sahibi, burada günahmış sevapmış sizin hayat koşullarınızı bilmeyen, yardımı dokunmayacak kişiler kafanızı karıştırmasın. Bakamayacaksanız daha kötü bir durum olur o çocuk için. Zamanında "Keşke doğmasaydım" diyen o kadar çok çocukla konuştum ki, insanın içi parçalanıyor.
Cizgi kopkoyu cikmis.embriyor 28 gunlukken bile dolasim basliyir.bukadari benim icin fazlasiyla kafi..kac haftalik oldugu bnm icin asla onemli deil ama 5 6 haftalik kalbi atyorda olabilir suanNe alaka ya? Birinin kalbi bile oluşmamış, insan bile değil şuan diyorum. Bebekle aynı şey mi? Nefes falan alabiliyor mu? Hisleri mi var? Ben de öyleydim ve aldırılmış olsam ruhumun ruhunun ruhu bile duymayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?