3 sene önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6 ay sürmüştü ama çocukluktan beri birbirimizi tanırdık. Aileler vs. Her şey güzelken bana açıklama dahi yapmadan hastanede olduğumu hasta olduğumu bilerek beni terk etti. Şimdi seneler sonra bu mesajı atmış amacı ne bunun bi de arayım telefonda kendimi daha iyi anlatırım diyor
Ne kadar renkli bir aşk hayatın var ya , valla sen hep yaz kafam dagılıyor senin konularını okurken3 sene önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6 ay sürmüştü ama çocukluktan beri birbirimizi tanırdık. Aileler vs. Her şey güzelken bana açıklama dahi yapmadan hastanede olduğumu hasta olduğumu bilerek beni terk etti. Şimdi seneler sonra bu mesajı atmış amacı ne bunun bi de arayım telefonda kendimi daha iyi anlatırım diyor
3 sene önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6 ay sürmüştü ama çocukluktan beri birbirimizi tanırdık. Aileler vs. Her şey güzelken bana açıklama dahi yapmadan hastanede olduğumu hasta olduğumu bilerek beni terk etti. Şimdi seneler sonra bu mesajı atmış amacı ne bunun bi de arayım telefonda kendimi daha iyi anlatırım diyor
Şeytan diyor ki sevgili ol 2 gün sonra terk et aynı şeyi yaşat her yerden engelleengelle gitsin ne sorguluyorsun? seninde eski sevgilin bitmiyor anacım
Hayır zatne umrumda değil bana yaşattıklarını unutamıyorum şu an çok ısrar ediyo ben de aynı yaşattıklarını ona yaşatıp ortada bırakıp engellemek istiyorum o bundan anlayacak gibiyarin bi gun yine biri ister ayrilir, bos ver engelle gec cevap vermen ona istedigini verdigin anlamina gelir. gecmisi gecmiste birakmayi ogrenemedi su insanlar
İyi de ben mi yazdım o bana yazdı ne işim olur bununla zatenHayatını tanıdığın 3-5 erkekle idame ettirmene gerek yok Merve ya, dünyada bilmem kaç milyorr erkek var. Bırak eskileri artık
Uyma sen şeytana. Sen napar eder 2 günde terk edilirsin, sen davranana kadar 10 kere vuruyorlar sana.Şeytan diyor ki sevgili ol 2 gün sonra terk et aynı şeyi yaşat her yerden engelle
İyi de ben mi yazdım o bana yazdı ne işim olur bununla zaten
Sorguluyosun hala, gerek yok aklına düşmüşsün boş bi zamanında işte adamın. Öyle mi böyle mi demeye kalmadan siz yine sevgili olur üzülen sen olursun çünkü uğraşma hiçİyi de ben mi yazdım o bana yazdı ne işim olur bununla zaten
Valla neler neler dedim hala yüzsüz yüzsüz arayım kendimi öyle anlatayım yazıyor djjcjfjÖfff boş yapma diyin
camurun etrafinda gezene camur bulasir hic kalmisma bu islere erkekler bizim gibi duygusal degiller anlamaz kendine yazik edersin ona da seneler sonra bile hala istenilen erkegim egosu verirsin hic bulasma bu islere abla tavsiyesiHayır zatne umrumda değil bana yaşattıklarını unutamıyorum şu an çok ısrar ediyo ben de aynı yaşattıklarını ona yaşatıp ortada bırakıp engellemek istiyorum o bundan anlayacak gibi
Hayır aslında merak değilde 2 gün sevgili gibi yapıp bana yaptığı gibi umut verip sonra bırakmak istiyorum o bu dilden anlarİşin olmasa konu bile açmaz direk engellerdin.
Konu açtığına göre hala bi merak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?