Yine hortlayan eski sevgili

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
3 sene önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6 ay sürmüştü ama çocukluktan beri birbirimizi tanırdık. Aileler vs. Her şey güzelken bana açıklama dahi yapmadan hastanede olduğumu hasta olduğumu bilerek beni terk etti. Şimdi seneler sonra bu mesajı atmış amacı ne bunun bi de arayım telefonda kendimi daha iyi anlatırım diyor
. Yazıp engelledim her yerden ben sonra
arkadaşından yazmış bu mesajı şaka gibi çocuk.
“yazıp engellemişin klasik merve işte birincisi ben sana gel birlikte olalım sevgili flört vs demedim dememde çünkü o defter bende çoktan kapandı canım benim ikincisi sen bana fazlaymışsın eminmisin Güldürme beni yaaa neyse kendine iyi bak yada bakma umrumda değil bay bay benim zaten flörtüm var her şeyi yanlış anlama uza”

Eklentiler

• 81237E53-4801-4CB7-92CA-D33A99E0A6A8.webp
    47 KB · Görüntüleme: 540
Son düzenleme:

Anlatsa ne olacak annesi istemediği için bitirmiş bundan ne köy olur ne kasaba boşver

Ne kadar renkli bir aşk hayatın var ya , valla sen hep yaz kafam dagılıyor senin konularını okurken bir de seni kimse unutamıyor baya bir iz bırakıyorsun helal kız

Merve hadi yine iyisin. Iyi tarafindan bak bu ara yoklukta degilsin.

3 sene önceki eski sevgilimi sokakta görsem, selam vermeden ufak ufak bölgeden uzaklaşırım. Aradan 3 yıl geçmiş.

yarin bi gun yine biri ister ayrilir, bos ver engelle gec cevap vermen ona istedigini verdigin anlamina gelir. gecmisi gecmiste birakmayi ogrenemedi su insanlar
Hayır zatne umrumda değil bana yaşattıklarını unutamıyorum şu an çok ısrar ediyo ben de aynı yaşattıklarını ona yaşatıp ortada bırakıp engellemek istiyorum o bundan anlayacak gibi

İyi de ben mi yazdım o bana yazdı ne işim olur bununla zaten
Sorguluyosun hala, gerek yok aklına düşmüşsün boş bi zamanında işte adamın. Öyle mi böyle mi demeye kalmadan siz yine sevgili olur üzülen sen olursun çünkü uğraşma hiç

Hayır zatne umrumda değil bana yaşattıklarını unutamıyorum şu an çok ısrar ediyo ben de aynı yaşattıklarını ona yaşatıp ortada bırakıp engellemek istiyorum o bundan anlayacak gibi
camurun etrafinda gezene camur bulasir hic kalmisma bu islere erkekler bizim gibi duygusal degiller anlamaz kendine yazik edersin ona da seneler sonra bile hala istenilen erkegim egosu verirsin hic bulasma bu islere abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…