Yine husran

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Tam 4 yıldır yaşadığım hüsran ve ben yine hamile değilim ruhumun kalbimin acısını öylesine hissediyorum ki acaba nasıl bir duygu beta hcg baktirmak eşinle sevinçten ağlamak acaba ben de hamileyim yazabilecek miyim buraya Rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu içim acıyor fazlasıyla

Herşeyin bir zamanı vardır öyle düşünün. Ve yıllarca şahit olduğum bir olay ne kadar takarsanız o kadar olmuyor be kadar rahat kalırsanız o kadar kolay olacak.
Hep öyle diyorum Rabbim zamanını daha göndermemiş diyorum ama ilk yıl o kadar rahattım hiç aklıma gelmiyordu ama olmadı malesef yine de

Ben de aynı merak içindeyim... tedavi durumunuzu bilmiyorum ama ben aşılamalar iğneler iğneler iğneler acı verici operasyonlar tüm bunlardan yoruluyorum. Esas bunların boşuna olmasından korkuyorum :'( inşallah biz de yaşarız o çift çizgi mutluluğunu...

amiiiin inşallah biz de yaşarız açıkçası aşılama düşünmüştüm ama doktorum şans düşük o kadar hormonu aşılamada alacağına tüp bebekte al dedi o yüzden aşılama yaptırmadım hiç ama artık tüp bebek aklımda kesinleşti ama çoook korkuyorum tüp bebek sürecinden iğnelerinden burda bazı arkadaşlar sağ olsun cesaretlendirdiler beni bakalım hayırlısı sanki hiç anne olamayacağım gibi geliyor

Evet bu gerçekten çok zor bir durum.Allah ım tez zamanda ikiz bebekle kucaginizi doldursun ınsallah..
Benim 3 ay olmadı ilk evlendiğim aylardi kayinvalidem beni doktora götürmek istedi.sonra bir tane oldu 2 aylıkken düştü sadece yüzünü döküp telefon bile etmedi yanına gittim geçmiş olsun dedi .duyduki kızım olacak ben onu sevmem dedi erkek değil ya yüzünü 9 ay döktü nispet yaptı erkek çocuk doguranlarla.
Ve 5 senedir.neler duydum neler hala evimde ona hizmet ediyorum.
Değil 4 sene 2 sene olmasaydı bosatirdi beni

Ahh ahh ne diyim Allah yardımcınız olsun ...

Bende maleseffff üc senedir bekliyorum ama her ay hüsran ugramaktan nagatif testler görmekten yoruldum benimle ayni zamanlarda evlenenler ikincisine hamileler.Allah herkesin yavrusunu bagislasin.bizimde sinavimizmis beklemek Allahim hayirlisini nasip etsin insallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

amiiin inşallah Allah razı olsun canım . Allahım o nasıl bir kadın öyle erkek olmadığından torununu sevmiyor rabbim ıslah etsin senin de Allah yardımcın olsun canım cahil insanla uğraşmak ayrı bir zor

amiiim amin evet bizim de sınavımız buymuş rabbim bu vakte kadar daha bizim kaderimize yazmamış diyorum ve tek tesellim ve tek güç kaynağım bu sözlerim Allah vermiyor demek bana güç veriyor ama gerçekten psikolojik olarak çok ama çok zor süreçler yaşıyoruz

Amin sağol ama Allah ona fırsat vermedi sukur şimdi 3. Hamileyim ve umudunu kaybetme herkesin bir imtihanı var bu biter başkası baslar..

Allah senin kaynanan gibileride islah etsin.Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…