Amin canım Allah razı olsun tüm kalbimle amiiiinsen ve senin gibi nerde bekleyen varsa Rabbim kucaginizi bos birakmasin insallah.
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
Hep öyle diyorum Rabbim zamanını daha göndermemiş diyorum ama ilk yıl o kadar rahattım hiç aklıma gelmiyordu ama olmadı malesef yine deHerşeyin bir zamanı vardır öyle düşünün. Ve yıllarca şahit olduğum bir olay ne kadar takarsanız o kadar olmuyor be kadar rahat kalırsanız o kadar kolay olacak.
ilk yıl hatta 2 yıla yakın ben de salmış haldeydim ama olmadı malesefAblamin da 5 sene olmadi tüp bebek asilama neler neler ama ne zaman saldı kendi haline bıraktı hamile kaldı
Ben de aynı merak içindeyim... tedavi durumunuzu bilmiyorum ama ben aşılamalar iğneler iğneler iğneler acı verici operasyonlar tüm bunlardan yoruluyorum. Esas bunların boşuna olmasından korkuyorum :'( inşallah biz de yaşarız o çift çizgi mutluluğunu...Tam 4 yıldır yaşadığım hüsran ve ben yine hamile değilim ruhumun kalbimin acısını öylesine hissediyorum ki acaba nasıl bir duygu beta hcg baktirmak eşinle sevinçten ağlamakacaba ben de hamileyim yazabilecek miyim buraya Rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu içim acıyor fazlasıyla
amiiiin inşallah biz de yaşarız açıkçası aşılama düşünmüştüm ama doktorum şans düşük o kadar hormonu aşılamada alacağına tüp bebekte al dedi o yüzden aşılama yaptırmadım hiç ama artık tüp bebek aklımda kesinleşti ama çoook korkuyorum tüp bebek sürecinden iğnelerinden burda bazı arkadaşlar sağ olsun cesaretlendirdiler beni bakalım hayırlısı sanki hiç anne olamayacağım gibi geliyorBen de aynı merak içindeyim... tedavi durumunuzu bilmiyorum ama ben aşılamalar iğneler iğneler iğneler acı verici operasyonlar tüm bunlardan yoruluyorum. Esas bunların boşuna olmasından korkuyorum :'( inşallah biz de yaşarız o çift çizgi mutluluğunu...
amiiin inşallah Allah razı olsun canım . Allahım o nasıl bir kadın öyle erkek olmadığından torununu sevmiyor rabbim ıslah etsin senin de Allah yardımcın olsun canım cahil insanla uğraşmak ayrı bir zorEvet bu gerçekten çok zor bir durum.Allah ım tez zamanda ikiz bebekle kucaginizi doldursun ınsallah..
Benim 3 ay olmadı ilk evlendiğim aylardi kayinvalidem beni doktora götürmek istedi.sonra bir tane oldu 2 aylıkken düştü sadece yüzünü döküp telefon bile etmedi yanına gittim geçmiş olsun dedi .duyduki kızım olacak ben onu sevmem dedi erkek değil ya yüzünü 9 ay döktü nispet yaptı erkek çocuk doguranlarla.
Ve 5 senedir.neler duydum neler hala evimde ona hizmet ediyorum.
Değil 4 sene 2 sene olmasaydı bosatirdi beni
Ahh ahh ne diyim Allah yardımcınız olsun ...
amiiim amin evet bizim de sınavımız buymuş rabbim bu vakte kadar daha bizim kaderimize yazmamış diyorum ve tek tesellim ve tek güç kaynağım bu sözlerim Allah vermiyor demek bana güç veriyor ama gerçekten psikolojik olarak çok ama çok zor süreçler yaşıyoruzBende maleseffff üc senedir bekliyorum ama her ay hüsran ugramaktan nagatif testler görmekten yoruldumbenimle ayni zamanlarda evlenenler ikincisine hamileler.Allah herkesin yavrusunu bagislasin.bizimde sinavimizmis beklemek Allahim hayirlisini nasip etsin insallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin sağol ama Allah ona fırsat vermedi sukur şimdi 3. Hamileyim ve umudunu kaybetme herkesin bir imtihanı var bu biter başkası baslar..amiiin inşallah Allah razı olsun canım . Allahım o nasıl bir kadın öyle erkek olmadığından torununu sevmiyor rabbim ıslah etsin senin de Allah yardımcın olsun canım cahil insanla uğraşmak ayrı bir zor
ilk yıl hatta 2 yıla yakın ben de salmış haldeydim ama olmadı malesef
maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin sağol ama Allah ona fırsat vermedi sukur şimdi 3. Hamileyim ve umudunu kaybetme herkesin bir imtihanı var bu biter başkası baslar..
kendimi salmamın üstünden 2 yıl geçti ve dile kolay dört yıldır bekliyorum artık kafaya takmamak öyle kolay olmuyor malesefÖyle düşünme demekki salmamissinki konu açacak kadar kafana takmissin üzülme biliyorum söylemesi kolay ama olucak inşaallah
Allah senin kaynanan gibileride islah etsin.Allah yardimcin olsun.Evet bu gerçekten çok zor bir durum.Allah ım tez zamanda ikiz bebekle kucaginizi doldursun ınsallah..
Benim 3 ay olmadı ilk evlendiğim aylardi kayinvalidem beni doktora götürmek istedi.sonra bir tane oldu 2 aylıkken düştü sadece yüzünü döküp telefon bile etmedi yanına gittim geçmiş olsun dedi .duyduki kızım olacak ben onu sevmem dedi erkek değil ya yüzünü 9 ay döktü nispet yaptı erkek çocuk doguranlarla.
Ve 5 senedir.neler duydum neler hala evimde ona hizmet ediyorum.
Değil 4 sene 2 sene olmasaydı bosatirdi beni
Ahh ahh ne diyim Allah yardımcınız olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?