Yine husran

Benimde iki düşük deneyimim var. 4,5 senelik evliyim, 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay tüp bebek denedik. Hayırlısı diyorum artık.
Eltim benden yaklaşık 5-6 ay sonra evlendi hemen hamile kaldı. Bir kızı oldu. Bir gün telefonda konuşuyoruz dedi ki
-Ben şeyim
-Nesin
-Şeyim işte
-Hamile misin
-Evettt
-Tebrik ederim, sağlıkla büyüt. Ne kadarlık peki
-6 aylık
-ee şimdiye kadar neden söylemedin
Ne bileyim senin olmuyor yaa. Nazar edersin
-e bu söylediğinden sonra diyecek bir şeyim yok, hatta seninle konuşacak hiç bir şeyim yok diyerek kapattım telefonu.
Tabi peşine hüngür hüngür ağladım

İnan bana hiç kimsenin çocuğunda gözüm yok allah analı babalı büyütsün hepsini. Ama böyle insana kısır muamelesi yapmıyorlar mı kahroluyorum. Doğurdular ya başları göğe çıkıyor. tek derdi kocasına erkek doğurmak, bu arada ikisi de kız
Bugün yine haber vardı, adam bir kaç aylık bebeğini öldürmüş. İsyan ettim bu nasıl adalet diye ama yine sus dedim kendi kendime sus, büyük lokma ye büyük laf etme diye kendimi telkin ettim.
Allahım yarabbim duy sesimizi, bizlere de hayırlı evlat nasip et.

Sabret ablacim,vardır herşeyde bir hayır...bir tanıdığımız amca anlatmıştı, bir olay,bizim zamanimizda oluyor belki birkaç sene once...bir çift uzun süredir çocukları olmuyordu,bunlar dışarda nerde hamile kadin,veya ufak çocuklu aile görseler,hep isyan etmişler,neden iste kadin diyordu bunun cocugu var da benim yok,bizim neyimiz eksik,bizim halimiz de iyi daha iyi bakardik bebege,falan filan bir suru sey soyluyorlar mis,belki de kiskaniyorlardi bilemiycem...neyse bi gün noluyorsa artik bu yaptiklarin dogru olmadığını anliyorlar,pisman oluyorlar,tövbe ediyorlar,sonra nerde hamile kadin veya ufak cocuklu kadin görseler,bizim cift aaa şu kadina bak,ne kadar fedakar anne,o anne olmayi hakkediyor falan demeye başladılar,kabullendiler durumu her şeyi Allaha biraktilar,bizim zamanimiz gelmedi daha demek,demeye basladilar hazir degiliz daha anne baba olmak için demisler....neyse birkaç ay geciyor,ve kadın hamile kaliyor,bebekleri oluyor....yani belki de tesadüf,ama bunlar kendileri anlattiyor,bizim bunlari anlamamiz için zaman lazımdı,anladık ve bebegimiz oldu diyorlarmış:))Allahtan dilerim ki senin ve senin gibi evlat sahibi olmak istiyen herkezin kucagi boş kalmasın❤

Doğurmuş da başı göğe mi ermiş.önemli olan iyi bir insan olabilmek.dünyaya niçin geldiğini unutmuş o.doğurduklarını da kendi gibi yetiştirecek.
Senin de olacak merak etme.senin yetiştirdiģine bakip bakip imrenecek.

Ben daha 1 seneyi yeni buldum evlilikte. Hiç korunmadım ama olmuyor. Tedavi için herkes erken diyor ama 28 yaşındayım ne erkeni... Eşim de bekle diyor bilmiyorum... Acınızı hissettim. Rabbim herkese yardım etsin. Evladın varlığı ayrı yokluğu ayrı imtihan.

Rabbim insallah bu 3 ay icinde hamileyim diye bagirmayi nasip etsin insallah

Sakin kendini böyle insanliktan nasibini almamis canlilar yuzunden uzme lutfen benimde ablamin cocugu olmuyo bende 3 aylik hamileyken soyleyebildim ancak ama hamile kaldigimda hem cok mutluydum ama her gece agliyodum dualar ediyodum ablaminda bebegi olsun diye simdi bende kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim hastaymis malesef Allahtan herseyin hayirlisini istemek lazim Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verdin insallah

Aynısını ben yaşadım canım bir de cinsiyetini sakladı erkek diye bir e geldi hamileyken düşük tehlikesi vardı 15 gün bende kaldı sonra kazığı attı bana

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizin dediği doğru haklısınız Rabbim inşallah bana ve tüm isteyenlere nasip eder kendimi ise verdim tamamen düşünmemek icin

Amin canım, allah herkesin gönlüne göre versin.
Ya aslında böyle insanların ne söylediğini pek umursayan biri değilim ama sanıyorum ki bu mesele benim zayıf noktam olmaya başladı. İçerleniyorum hemen.
Sana da çok geçmiş olsun, ne denir ki bilmiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…