- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ya ne bilim baya bi çöktüm.evlat acisi neymis gördüm.gecelerce ağladım.kısmet deģilmiş.Cok uzuldum adinizakaybetmektense olmamasi daha iyi diyorsun
Doğurmuş da başı göğe mi ermiş.önemli olan iyi bir insan olabilmek.dünyaya niçin geldiğini unutmuş o.doğurduklarını da kendi gibi yetiştirecek.Benimde iki düşük deneyimim var. 4,5 senelik evliyim, 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay tüp bebek denedik. Hayırlısı diyorum artık.
Eltim benden yaklaşık 5-6 ay sonra evlendi hemen hamile kaldı. Bir kızı oldu. Bir gün telefonda konuşuyoruz dedi ki
-Ben şeyim
-Nesin
-Şeyim işte
-Hamile misin
-Evettt
-Tebrik ederim, sağlıkla büyüt. Ne kadarlık peki
-6 aylık
-ee şimdiye kadar neden söylemedin
Ne bileyim senin olmuyor yaa. Nazar edersin
-e bu söylediğinden sonra diyecek bir şeyim yok, hatta seninle konuşacak hiç bir şeyim yok diyerek kapattım telefonu.
Tabi peşine hüngür hüngür ağladım
İnan bana hiç kimsenin çocuğunda gözüm yok allah analı babalı büyütsün hepsini. Ama böyle insana kısır muamelesi yapmıyorlar mı kahroluyorum. Doğurdular ya başları göğe çıkıyor. tek derdi kocasına erkek doğurmak, bu arada ikisi de kız
Bugün yine haber vardı, adam bir kaç aylık bebeğini öldürmüş. İsyan ettim bu nasıl adalet diye ama yine sus dedim kendi kendime sus, büyük lokma ye büyük laf etme diye kendimi telkin ettim.
Allahım yarabbim duy sesimizi, bizlere de hayırlı evlat nasip et.
Rabbim insallah bu 3 ay icinde hamileyim diye bagirmayi nasip etsin insallahTam 4 yıldır yaşadığım hüsran ve ben yine hamile değilim ruhumun kalbimin acısını öylesine hissediyorum ki acaba nasıl bir duygu beta hcg baktirmak eşinle sevinçten ağlamakacaba ben de hamileyim yazabilecek miyim buraya Rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu içim acıyor fazlasıyla
Sakin kendini böyle insanliktan nasibini almamis canlilar yuzunden uzme lutfen benimde ablamin cocugu olmuyo bende 3 aylik hamileyken soyleyebildim ancak ama hamile kaldigimda hem cok mutluydum ama her gece agliyodum dualar ediyodum ablaminda bebegi olsun diye simdi bende kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim hastaymis malesef Allahtan herseyin hayirlisini istemek lazim Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verdin insallahBenimde iki düşük deneyimim var. 4,5 senelik evliyim, 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay tüp bebek denedik. Hayırlısı diyorum artık.
Eltim benden yaklaşık 5-6 ay sonra evlendi hemen hamile kaldı. Bir kızı oldu. Bir gün telefonda konuşuyoruz dedi ki
-Ben şeyim
-Nesin
-Şeyim işte
-Hamile misin
-Evettt
-6 aylık
-e bu söylediğinden sonra diyecek bir şeyim yok, hatta seninle konuşacak hiç bir şeyim yok diyerek kapattım telefonu.
İnan bana hiç kimsenin çocuğunda gözüm yok allah analı babalı büyütsün hepsini. Ama böyle insana kısır muamelesi yapmıyorlar mı kahroluyorum. Doğurdular ya başları göğe çıkıyor. tek derdi kocasına erkek doğurmak, bu arada ikisi de kız
Bugün yine haber vardı, adam bir kaç aylık bebeğini öldürmüş. İsyan ettim bu nasıl adalet diye ama yine sus dedim kendi kendime sus, büyük lokma ye büyük laf etme diye kendimi telkin ettim.
Aynısını ben yaşadım canım bir de cinsiyetini sakladı erkek diye bir e geldi hamileyken düşük tehlikesi vardı 15 gün bende kaldı sonra kazığı attı banaBenimde iki düşük deneyimim var. 4,5 senelik evliyim, 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay tüp bebek denedik. Hayırlısı diyorum artık.
-Ben şeyim
-Nesin
-Şeyim işte
-Hamile misin
-Evettt
-6 aylık
Amin canım Allah razı olsunRabbim insallah bu 3 ay icinde hamileyim diye bagirmayi nasip etsin insallah
Amin canım, allah herkesin gönlüne göre versin.Sakin kendini böyle insanliktan nasibini almamis canlilar yuzunden uzme lutfen benimde ablamin cocugu olmuyo bende 3 aylik hamileyken soyleyebildim ancak ama hamile kaldigimda hem cok mutluydum ama her gece agliyodum dualar ediyodum ablaminda bebegi olsun diye simdi bende kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim hastaymis malesef Allahtan herseyin hayirlisini istemek lazim Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verdin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?