Yine Hüsran

Sağlam kurtarmışsınız paçayı, kart horoza bak sen
Ben kandırıldığını bilerek kandırılmanın kandırılmak olmadığını düşünüyorum. Bile isteye gibi geliyor bana, sürekli lafı çeviriyor bilemiyorum.

Hahah müge anlıcılık oynuyoruz, ben de konu sahibini yeni tanımaya çalışan ve anlayamayan Rahmi Bey oluyorum
ben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmm

ben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmm
Ceycey apla sar başa, baştan izle karışık konu ajdjahs.

Gayet net anlattım ama siz heyecan arıosunuz

Kuzum 3 adam var. İlk adam bundan ayrılıp başkasıyla nişanlanıyor bu da nişanlısına benim kpynumdan sana geldi diye mesaj atıyor. Nişanlı ortalığı ayağa kaldırınca herkes bunun üstüne geldi yine akıllanmadı ki adam nişanlısını aldatmadı yani geçmişteydi.

su anki adam avcı, konu sahibi öğrenip ayrılmak yerine karısı bosasın adam ona kalsın diye karısını taciz ediyor. Diğer adamı da sonra konusuruz

Konu sahibinin profilinde sınırlama var. Eski konularini nereden biliyorsunuz? Ikinci uyelik mi bu?

Diger adam kımmış .Ben bılmıorum.Bolansın bana kalsınmı :)Ne kadar guzel fıkırlerın varmış .Kişi kendınden bilir işi.Gerıye bılmedıgınız 10 tane daha var onları da ayrı konuşarda acıcam.Şaka gibisiniz

Ayyynen öyle. Hiçbiri de boşamadı şimdi hem kocadan hem işten oldunuz. Geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…