Yine Hüsran

Vicdanım var

Hee kader hep o yapiyor zaten

ceycey0406 anladın bacım ben bile anladım. asık ve evlenmek istiyor ayolll

İkinci üyelik değil nick değişimi yapılıyor sitede

Kudurmaya devam et ohhh o kadina Allah yardim etsin kocasida insallah aklini basina alir ve sen senin gibi gözu evli erkeklerde olanlarinda köküne kiran girsin
Sanada girsin o kıran bilip bilmeden yorum yaptıgın için .Dılındrn başlayıp her yerını sarsın

Sanada girsin o kıran bilip bilmeden yorum yaptıgın için .Dılındrn başlayıp her yerını sarsın
Allah bilir kime verecegini ben degilim evli erkelerle bulasan yetmeyip birde karısına mesajlarla hakaret eden git özelestirini yap sen bulmussun belani aynaya bak

Allah bilir kime verecegini ben degilim evli erkelerle bulasan yetmeyip birde karısına mesajlarla hakaret eden git özelestirini yap sen bulmussun belani aynaya bak
Allah bılır evet hem beddua edıp hem sllsh dion ne iş

Kudurmaya devam et ohhh o kadina Allah yardim etsin kocasida insallah aklini basina alir ve sen senin gibi gözu evli erkeklerde olanlarinda köküne kiran girsin
Evlı oldunu bılmıodum dıyom kadına allah yardım etsın adamın da aklı basına gelsın sanada kıran kirsin dion:):)Iyımısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…