Evet haklisin ama her gun dekolteli giyinemiyorim. Cunku ailemde ara ara bizim eve geliyor. Bu arada hala esimden cekiniyorum evet bende corp giymk istiuorum ama hala bi utanma duygusu var malesef
Kadini guzel ve seksi buluyor .beni bulmuyor mu yani.
Ben de diyorum ki acaba hic caktirmasam bu durumu ,ben de youtubedan erkek oyunculari mi aratsam diuorum.telefonumu inceliyor belki gorur
imkansız.Evet shakira diye sarilmaz ama bir yerlerini hayal ederek rahatlayabilir.
Hala aynı fikirdeyim.Allah askina kenan imirzalioglunun ciplak fotografina mi bakıyorsun yoksa normal fotograflarina mi
Kocam da beni tesvik etmiyoe ki. Ben dans etmek falan istiyorum soyluyorum da. Esim istemiyor .ben de hala icimdeki duygulari cikartamadim
Evet haklisin ama her gun dekolteli giyinemiyorim. Cunku ailemde ara ara bizim eve geliyor. Bu arada hala esimden cekiniyorum evet bende corp giymk istiuorum ama hala bi utanma duygusu var malesef
Yok seninle hobi olarak evlenmiş.Kadini guzel ve seksi buluyor .beni bulmuyor mu yani.
ayol daha neye utanıcan. evlenmişsin adamla aynı yataktasın. evde mini etegin altına özel böglewsi acık coraplar var file filan al giy onlardan. egil önünde ( ortam olsun ama cay içip çekirdek çitletirken yapma bunu ) yada bacak cbacak uzerine at. böyle geniş geniş sexi halde. ne emma kalır nede angelinaEvet haklisin ama her gun dekolteli giyinemiyorim. Cunku ailemde ara ara bizim eve geliyor. Bu arada hala esimden cekiniyorum evet bende corp giymk istiuorum ama hala bi utanma duygusu var malesef
abartıyorsun. sakin ol. kocan seni seviyor.Sadece kadinlara bakmasi .yoksa benden daha isteklicinsellik konusunda
Emma Watsonn dan baska kadinmi bulamamis bakacak. Iyyy igrenc bir kadin yaa. Seytansi..Esimin telefonuna bakarken emma watson la ilgili fotolara baktigini googledan emma watson erotik yazip frikik fotolarina baktigini gordum. Onceden de iki kere buna benzer olay yasamistik .yapma demistim. Simdi ben ne yapayim biktim artik
Esimin telefonuna bakarken emma watson la ilgili fotolara baktigini googledan emma watson erotik yazip frikik fotolarina baktigini gordum. Onceden de iki kere buna benzer olay yasamistik .yapma demistim. Simdi ben ne yapayim biktim artik
AhaaayyyytHiç altta kalmam jeremy meeks in fotolarına bakardım
Neyi biliyor yani benim esim?Icloud hackleme muhabbeti oldu. Ara sıra patlıyor böyle ünlülerin fotoğrafları. Bir kaç gün önce çıktı o kadının fotoğrafları ortaya eşin gündemi takip ediyor demek ki. Özellikle o kadına bakma sebebi bu yani. Biliyor demek ki Herkes bilmez. Yazık uğraştığı işlere bak.
Emily Ratajkowski'nin fotoğrafları patladığında arayıp bulmuştumNe yalan söyleyeyim bende baktım medyada çıkan haberleri görünce:))))
Sapık mı oluyom ben şimdi!
egil önünde ( ortam olsun ama cay içip çekirdek çitletirken yapma bunu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?