- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 39
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Kusura bakmayın da sabahlara kadar adamlarla konusacaginiza, küçüğü daha minnacık bebekmis, ona sarılın uyuyun, o çocukların annesinin diğer oda da gönül işleriyle uğraşmasına mi yoksa annesinin kokusuna mi ihtiyacı var? Size ne desek boş, keşke her önüne gelen anne olmasa. Geri donermiymis, dert ettiği şeye bak. Sizin gönül işlerinden önce bebeğinizin ek gidasiyla, diğerinin eğitimiyle oyunuyla ilgilenmeniz lazım. Ha ama lafa gelince dört beşlik bir annesinizdir. Hem sabahlara kadar telefonda seksting yapar hem süper çocuk bakarsiniz.
Bence geri döner sen hic iletisimde bulunma seni hic goremesin sosyal medyads falan da toz ol merakını giderecek ufacık şey göremeyen her insan tekrar iletişime geçer tabi biseyler hissetmişse.
IIlginctir ki bu tarz adamlari daha da kirletmek benim cok hoşuma gider. Palto altina full donanimli bi jartiyer takimla (agent provocateur katalogu canlandirin) dayansan kapisina ne yapabilir ki tam da mevsimi üstelik :)) sonra hicbisey demeden cik git evden. Kirlenmiş haliyle otursun aglasin arkandan sonra.
Kendiniz dediniz bilmem kaç haftadır gece çocuklar uyuyor, gece konuşuyoruz diye bunu eleştiren arkadaşlara. Ben eşler arasında hergun sabaha kadar süren cinsellik görmedim duymadım hele bebekli annelerde. Kendinizi savunacaksiniz diye iyice saçmaladıniz yalnız.Ay canim sen nekadar cok biliyorsun öyle. Sana birsey diyeyimmi ben 5 Yasindaki kizimi bile hala koynumda uyuturum. Kaldiki 2 yasindakini.
Ne sacma alakasiz bir yorum. Ozaman aynisi cocugunu koynunda uyutmak yerine esiyle iliskiye giren Anneler icinde gecerli. Cocugun senin iliskiye girmene mi ihtiyaci var yoksa kokunla uyumaya mi?
Cahilsiniz diyorum sadece. Bir Kadin Anne olunca kadinliktan cikmiyor. Bosaninca hele hic olmuyor.
Anne olunca kadin olmaktan cikiyorKusura bakmayın da sabahlara kadar adamlarla konusacaginiza, küçüğü daha minnacık bebekmis, ona sarılın uyuyun, o çocukların annesinin diğer oda da gönül işleriyle uğraşmasına mi yoksa annesinin kokusuna mi ihtiyacı var? Size ne desek boş, keşke her önüne gelen anne olmasa. Geri donermiymis, dert ettiği şeye bak. Sizin gönül işlerinden önce bebeğinizin ek gidasiyla, diğerinin eğitimiyle oyunuyla ilgilenmeniz lazım. Ha ama lafa gelince dört beşlik bir annesinizdir. Hem sabahlara kadar telefonda seksting yapar hem süper çocuk bakarsiniz.
Bak bu herif cok riyakar uzak dur bundan.. sirf cinsellik icin nikah kiymak istemis. Kisaca dini yine kendine yontmusSize birsey anlatacagim cok güleceksiniz..
Biz konusuyorken anlatti bunu bana. Bir Alman kiziyla tanismis daha önce. Evine gitmis. Kiz buna yanasiyor simdi iliskiye girmek istiyor. Buda ona Imam nikahi teklif etmis. Kiz demis saçmalama iliskiye girmek icin birde sahit diye adamlarimi getireceksin evime.
Kiz bunu kabul etmeyince kizi orda birakip gitmis.
Affedersiniz ama bir Anne olarak cocuguma yatakta Sirtimi dönmeme de izin varmi acaba? Yoksa bütün gece sarilir pozisyonu asla bozmamalimiyim??Kendiniz dediniz bilmem kaç haftadır gece çocuklar uyuyor, gece konuşuyoruz diye bunu eleştiren arkadaşlara. Ben eşler arasında hergun sabaha kadar süren cinsellik görmedim duymadım hele bebekli annelerde. Kendinizi savunacaksiniz diye iyice saçmaladıniz yalnız.
Seçtiğiniz adamlar da sizin kafanızda işte. Sorunlu sorunlu adamlar.yarin birgün bunların birini eve getirip, bu kocam, sizin de abinz diyip, çocukların hayatını kaydirmazsiniz umarım.
Öfff yine suçlu sen olursun işte, şeytan qadın aklıma girdi der, kendine hata kabul etmez o sıkıntı.Bence geri döner sen hic iletisimde bulunma seni hic goremesin sosyal medyads falan da toz ol merakını giderecek ufacık şey göremeyen her insan tekrar iletişime geçer tabi biseyler hissetmişse.
IIlginctir ki bu tarz adamlari daha da kirletmek benim cok hoşuma gider. Palto altina full donanimli bi jartiyer takimla (agent provocateur katalogu canlandirin) dayansan kapisina ne yapabilir ki tam da mevsimi üstelik :)) sonra hicbisey demeden cik git evden. Kirlenmiş haliyle otursun aglasin arkandan sonra.
Buna inandınız mi? Hadi inandınız bu mantıktaki adam kendini belli etmiş işte niye şaşırdınız sonra. Kafaya bak doğru dürüst tanımadığı kızla nikah kiyacakmus. Sonra ne yapacakmış acaba onu da dedi mi kız kabul etse yani?Size birsey anlatacagim cok güleceksiniz..
Biz konusuyorken anlatti bunu bana. Bir Alman kiziyla tanismis daha önce. Evine gitmis. Kiz buna yanasiyor simdi iliskiye girmek istiyor. Buda ona Imam nikahi teklif etmis. Kiz demis saçmalama iliskiye girmek icin birde sahit diye adamlarimi getireceksin evime.
Aynen kocanlada yatma o zaman bebenin ihtiyaci var sanaAy canim sen nekadar cok biliyorsun öyle. Sana birsey diyeyimmi ben 5 Yasindaki kizimi bile hala koynumda uyuturum. Kaldiki 2 yasindakini.
Ne sacma alakasiz bir yorum. Ozaman aynisi cocugunu koynunda uyutmak yerine esiyle iliskiye giren Anneler icinde gecerli. Cocugun senin iliskiye girmene mi ihtiyaci var yoksa kokunla uyumaya mi?
Cahilsiniz diyorum sadece. Bir Kadin Anne olunca kadinliktan cikmiyor. Bosaninca hele hic olmuyor.
Çocukların aç bilaç sefil gezdiğini size kim söyledi?Çocukları onlar konu sahibinin, siyam ikizi değil.Kusura bakmayın da sabahlara kadar adamlarla konusacaginiza, küçüğü daha minnacık bebekmis, ona sarılın uyuyun, o çocukların annesinin diğer oda da gönül işleriyle uğraşmasına mi yoksa annesinin kokusuna mi ihtiyacı var? Size ne desek boş, keşke her önüne gelen anne olmasa. Geri donermiymis, dert ettiği şeye bak. Sizin gönül işlerinden önce bebeğinizin ek gidasiyla, diğerinin eğitimiyle oyunuyla ilgilenmeniz lazım. Ha ama lafa gelince dört beşlik bir annesinizdir. Hem sabahlara kadar telefonda seksting yapar hem süper çocuk bakarsiniz.
Anne olunca kadın olmaktan çıkmıyor ama önce annelik gelmeli. Anne olmak kolay mı ya? Anne olmak bir cok zevkten feragat etmek değil mi? Bu arkadaşın anlattiklarina göre ben böyle bir sonuç çıkardım çünkü hep erkeklerle ilgili konu açıyor. Minnacık çocuklari varken, erkeklerle bu kadar kafayı bozmak normal, benim eleştirilerim mi yanlış geldi size?Anne olunca kadin olmaktan cikiyor
Musunbunlari yapmadigni nerden biliyorsun? Tek bildiginiz kadini anneliginden vurmak.. evet saglikli iliskiler kurmuyor o gercek.. ama anne olunca robot olmuyorsun. Her kadin gibi hatta insan gibi sevme sevilme
Ihtiyacin vardir…
Öldüm gülmekten ya. şuan aynen bu uygulamayı birine çok fena yapasım varBence geri döner sen hic iletisimde bulunma seni hic goremesin sosyal medyads falan da toz ol merakını giderecek ufacık şey göremeyen her insan tekrar iletişime geçer tabi biseyler hissetmişse.
AjahahahahahhahaSize birsey anlatacagim cok güleceksiniz..
Ne alakası var ya. Çocuğu olan kadınlar kocalarıyla sevişmiyor mu. Ay gerçekten çıldırajaam. Kadın çocukları var diye rahibe mi olsun yaKusura bakmayın da sabahlara kadar adamlarla konusacaginiza, küçüğü daha minnacık bebekmis, ona sarılın uyuyun, o çocukların annesinin diğer oda da gönül işleriyle uğraşmasına mi yoksa annesinin kokusuna mi ihtiyacı var? Size ne desek boş, keşke her önüne gelen anne olmasa. Geri donermiymis, dert ettiği şeye bak. Sizin gönül işlerinden önce bebeğinizin ek gidasiyla, diğerinin eğitimiyle oyunuyla ilgilenmeniz lazım. Ha ama lafa gelince dört beşlik bir annesinizdir. Hem sabahlara kadar telefonda seksting yapar hem süper çocuk bakarsiniz.
Çocukların aç bilaç sefil gezdiğini size kim söyledi?Çocukları onlar konu sahibinin, siyam ikizi değil.
Ay ben bunu birine yapacak olsam kesin yine gider iktidarsiz birini bulur ona yaparim.Öldüm gülmekten ya. şuan aynen bu uygulamayı birine çok fena yapasım varay surat ifadesi bile gözümün önünde şuan.
Evet yanlis cunku tek yapmis oldugun anneliginden vurmak olmus. Evet konu sahibi sagliksiz iliskiler kuruyor ama bu demek degilki sabaha kadar cocugunun basinda nobet tutsun. Belki cocuklari cok guzel uyuyor ve gece kadin bazi seylerin yoklugunu hissediyor vs vs. Yani her cocuk beter degil, zor uyuyan anneye bagimli degil. Belki odalari zaten ayri ve ayri uyuyolar? Bi tarafi eksik diye anneligide kotu olmak zorunda degil, belki senden iyi annedir nerden biliyorsun? Buraya actigi 3-5 konudan kotu anne oldugunu nerden cikarabiliyorsun? Kadin buyuk bir cinselAnne olunca kadın olmaktan çıkmıyor ama önce annelik gelmeli. Anne olmak kolay mı ya? Anne olmak bir cok zevkten feragat etmek değil mi? Bu arkadaşın anlattiklarina göre ben böyle bir sonuç çıkardım çünkü hep erkeklerle ilgili konu açıyor. Minnacık çocuklari varken, erkeklerle bu kadar kafayı bozmak normal, benim eleştirilerim mi yanlış geldi size?
Cocuklarimla ilgili sorunum olsa o Konudada konu acarim ama yok. Napayim sorunmu yaratayim siz memnun olun diye.Anne olunca kadın olmaktan çıkmıyor ama önce annelik gelmeli. Anne olmak kolay mı ya? Anne olmak bir cok zevkten feragat etmek değil mi? Bu arkadaşın anlattiklarina göre ben böyle bir sonuç çıkardım çünkü hep erkeklerle ilgili konu açıyor. Minnacık çocuklari varken, erkeklerle bu kadar kafayı bozmak normal, benim eleştirilerim mi yanlış geldi size?
Bak yine baslamissin ama kadin cocuklar uyurken diyor dimi? Tamam en iyi anne sensin okBen bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.
Kadın kadın kadın tutturmussunuz bir kadinlik, cinsellik. Huzurla banlanabilirimMune .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?