Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

Ay canim sen nekadar cok biliyorsun öyle. Sana birsey diyeyimmi ben 5 Yasindaki kizimi bile hala koynumda uyuturum. Kaldiki 2 yasindakini.

Ne sacma alakasiz bir yorum. Ozaman aynisi cocugunu koynunda uyutmak yerine esiyle iliskiye giren Anneler icinde gecerli. Cocugun senin iliskiye girmene mi ihtiyaci var yoksa kokunla uyumaya mi?

Cahilsiniz diyorum sadece. Bir Kadin Anne olunca kadinliktan cikmiyor. Bosaninca hele hic olmuyor.

Size birsey anlatacagim cok güleceksiniz..

Biz konusuyorken anlatti bunu bana. Bir Alman kiziyla tanismis daha önce. Evine gitmis. Kiz buna yanasiyor simdi iliskiye girmek istiyor. Buda ona Imam nikahi teklif etmis. Kiz demis saçmalama iliskiye girmek icin birde sahit diye adamlarimi getireceksin evime.

Kiz bunu kabul etmeyince kizi orda birakip gitmis.

Kendiniz dediniz bilmem kaç haftadır gece çocuklar uyuyor, gece konuşuyoruz diye bunu eleştiren arkadaşlara. Ben eşler arasında hergun sabaha kadar süren cinsellik görmedim duymadım hele bebekli annelerde. Kendinizi savunacaksiniz diye iyice saçmaladıniz yalnız.

Seçtiğiniz adamlar da sizin kafanızda işte. Sorunlu sorunlu adamlar.yarin birgün bunların birini eve getirip, bu kocam, sizin de abinz diyip, çocukların hayatını kaydirmazsiniz umarım.

Anne olunca kadin olmaktan cikiyor
Musun bunlari yapmadigni nerden biliyorsun? Tek bildiginiz kadini anneliginden vurmak.. evet saglikli iliskiler kurmuyor o gercek.. ama anne olunca robot olmuyorsun. Her kadin gibi hatta insan gibi sevme sevilme
Ihtiyacin vardir…

Bak bu herif cok riyakar uzak dur bundan.. sirf cinsellik icin nikah kiymak istemis. Kisaca dini yine kendine yontmus

Affedersiniz ama bir Anne olarak cocuguma yatakta Sirtimi dönmeme de izin varmi acaba? Yoksa bütün gece sarilir pozisyonu asla bozmamalimiyim??

Siz böyle söyleyince emin olamadim da

Öfff yine suçlu sen olursun işte, şeytan qadın aklıma girdi der, kendine hata kabul etmez o sıkıntı.

Buna inandınız mi? Hadi inandınız bu mantıktaki adam kendini belli etmiş işte niye şaşırdınız sonra. Kafaya bak doğru dürüst tanımadığı kızla nikah kiyacakmus. Sonra ne yapacakmış acaba onu da dedi mi kız kabul etse yani?

Aynen kocanlada yatma o zaman bebenin ihtiyaci var sana bunlar tuzu kuru olup empati yetenegi sifir olan baaagyyaaanlar

Çocukların aç bilaç sefil gezdiğini size kim söyledi?Çocukları onlar konu sahibinin, siyam ikizi değil.

Anne olunca kadın olmaktan çıkmıyor ama önce annelik gelmeli. Anne olmak kolay mı ya? Anne olmak bir cok zevkten feragat etmek değil mi? Bu arkadaşın anlattiklarina göre ben böyle bir sonuç çıkardım çünkü hep erkeklerle ilgili konu açıyor. Minnacık çocuklari varken, erkeklerle bu kadar kafayı bozmak normal, benim eleştirilerim mi yanlış geldi size?

Öldüm gülmekten ya. şuan aynen bu uygulamayı birine çok fena yapasım var ay surat ifadesi bile gözümün önünde şuan.

Ajahahahahahhaha

Ne alakası var ya. Çocuğu olan kadınlar kocalarıyla sevişmiyor mu. Ay gerçekten çıldırajaam. Kadın çocukları var diye rahibe mi olsun ya

Ben bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.

Kadın kadın kadın tutturmussunuz bir kadinlik, cinsellik. Huzurla banlanabilirim Mune .

Öldüm gülmekten ya. şuan aynen bu uygulamayı birine çok fena yapasım var ay surat ifadesi bile gözümün önünde şuan.
Ay ben bunu birine yapacak olsam kesin yine gider iktidarsiz birini bulur ona yaparim.

O yüzden ben hic yanasmiyayim. Ayrica forum üyelerinin beni bu durumda linc etme ihtimalleri cok yüksek

Evet yanlis cunku tek yapmis oldugun anneliginden vurmak olmus. Evet konu sahibi sagliksiz iliskiler kuruyor ama bu demek degilki sabaha kadar cocugunun basinda nobet tutsun. Belki cocuklari cok guzel uyuyor ve gece kadin bazi seylerin yoklugunu hissediyor vs vs. Yani her cocuk beter degil, zor uyuyan anneye bagimli degil. Belki odalari zaten ayri ve ayri uyuyolar? Bi tarafi eksik diye anneligide kotu olmak zorunda degil, belki senden iyi annedir nerden biliyorsun? Buraya actigi 3-5 konudan kotu anne oldugunu nerden cikarabiliyorsun? Kadin buyuk bir cinsel
Aclik icinde.. duzenli bir iliskisi olsun istiyor eski
Kocasiylada bu konuda tatmin olmamis hic.. ve durust olup bosanmis.

Cocuklarimla ilgili sorunum olsa o Konudada konu acarim ama yok. Napayim sorunmu yaratayim siz memnun olun diye.

Bak yine baslamissin ama kadin cocuklar uyurken diyor dimi? Tamam en iyi anne sensin ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…