- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 39
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Canim inan gece yatarken kontrol ettim, elimde Telefon olmalari umurlarinda degildi. Ayrica cocuklarin kres diye birseyleri var harika birsey, günün belirli saatleri gönderiyorsun cocuklari ve Anne olarak baska islerle ilgilenebiliyorsun.Ben bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.
Kadın kadın kadın tutturmussunuz bir kadinlik, cinsellik. Huzurla banlanabilirimMune .
Kadın kadın kadın tutturmussunuz bir kadinlik, cinsellik. Huzurla banlanabilirimMune .
Linç her yerde ona engel olamıyorsun da. Konundan bana da bol malzeme ve öneri çıkıyor. Arasın diye beklerken adamın kapısına sanırım jartiyerle dayanıcam en sonunda. Neyseki benimki iktidarsız değil.Ay ben bunu birine yapacak olsam kesin yine gider iktidarsiz birini bulur ona yaparim.
O yüzden ben hic yanasmiyayim. Ayrica forum üyelerinin beni bu durumda linc etme ihtimalleri cok yüksek
Yılın annelik ödülü olsa ipi göğüslerdiniz.Ben bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.
Anayız diye, çocuğumuzun babasından boşanırsak ölelim bari ya. Babası nerde akşam orda sabah takılsın, bütün sorumluluğu alalım üstümüze, onlar da cismini gezdirsin. Sonra ömrümüz gitti diye ağlayalım, yaşayamadığımız hayatın faturasını tahsil için yapışalım evladın yakasına ''Senin için kendimi adadım.' ' diye. Normal bir hayatı olmasın çocuğun, minnet yükü altında ezilsin, bu yük takoz olsun çıksın dursun hayat boyu önüne.Ben bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.
Sen bebegin olunca kocanla sevismezsin bacim mademBen bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.
Bu gibi kadinlar cidden ezik bir psikolojiye sahip.. once anneligi gelirmis.. kime gore neye gore? KaldiAnayız diye, çocuğumuzun babasından boşanırsak ölelim bari ya. Babası nerde akşam orda sabah takılsın, bütün sorumluluğu alalım üstümüze, onlar da cismini gezdirsin. Sonra ömrümüz gitti diye ağlayalım, yaşayamadığımız hayatın faturasını tahsil için yapışalım evladın yakasına ''Senin için kendimi adadım.' ' diye. Normal bir hayatı olmasın çocuğun, minnet yükü altında ezilsin, bu yük takoz olsun çıksın dursun hayat boyu önüne.
Yaptığının iyi bişey olduğundan o kadar emin ki.. 20 yıl sonra gelininin yahut kızının konusunu okuruz, ölmez sağ kalırsak, ya da kk diye birşey kalırsa.Bu gibi kadinlar cidden ezik bir psikolojiye sahip.. once anneligi gelirmis.. kime gore neye gore? Kaldi
Ki konu sahibinin cocuklarini ilk planda tutmadigini nerden biliyorsa
Yaptığının iyi bişey olduğundan o kadar emin ki.. 20 yıl sonra gelininin yahut kızının konusunu okuruz, ölmez sağ kalırsak, ya da kk diye birşey kalırsa.
Teşekkür ederim.kurallara aykırı bir şey yok, bu yüzden sizi banlayamam:))
İnşallah dediğiniz gibi bu adamları emin olmadan o sabilerin yanına sokmazsiniz. Benim derdim çocuklar, onlar hakkında yorum yaparken kırıcı olmuş olabilirim. Gözüm dönüyor çocuklar söz konusu olduğunda. Size özel bir durum değil. Çocuklarin geçtiği konular beni çok etkiliyor.Gercekten siz böyle cocuklariniza yapisik hayatmi sürüyorsunuz? Yapmayin lütfen, cocuklarin kendine ayit bir alani olmali. Onlari sizin bir uzantiniz degil, birer bireyler. Bir Anne olarak benim de bir Hayatim var.
Evet secimleri cok iyi yapmamis olabilirim ama emin olmadan bu adamlari evime cocuklarin yamacina sokmayacak kadar akil var cok sükür.
Ben mutlu olursam cocuklarida mutlu ederim. Gercekten siz böyle anlattiginiz givi cocuklara yapisik yasiyorsaniz, asil bu psikolojik Problemdir.
Bir salin cocuklari ya
Keşke konuyu açıp kendini küçük dusurmeseydin. Kusura bakma ama o adam daha sana ne yazar ne konuşur. Sonuç olarak kendini belli etmişsin. O tarz erkekler öyle kızlarla konuşmak istemez.
O tarz erkeklerden kastım namazında niyazinda olandan bahsettim sonuçta konuyu sen açmışsın açmamış olsaydın adam seninle cinsellik konuşmamış bile. Sen konuyu açınca napacakti ki adam tabiki Konusucak sonuç olarak adamı baştan çıkarmak için lafları söyleyip durmussun. Sonra da anlamış ne olduğunu konuşmayı kesmiş seninle işte." o tarz Erkekler" ve "öyle kizlarla" derken? Yalniz kendiside ayni seyleri konustu benimle. Simdi "o tarz Erkek" mi oluyor yoksa "öyle bir erkekmi"
Teşekkür ederim.
İnşallah dediğiniz gibi bu adamları emin olmadan o sabilerin yanına sokmazsiniz. Benim derdim çocuklar, onlar hakkında yorum yaparken kırıcı olmuş olabilirim. Gözüm dönüyor çocuklar söz konusu olduğunda. Size özel bir durum değil. Çocuklarin geçtiği konular beni çok etkiliyor.
Seneler seneler önce burada erkek arkadaşını eve alan bir üye okumuştum. Siz beraber olurken çocuklar nerede duruyor diye sorduğumda, yan odada oyun oynuyorlar demişti, hala unutamam o cevabı. Hatta uyutup öyle yapıyoruz bazen de demişti. O zaman bekardim ama hassasiyet aynı hassasiyet anne olunca da aynı. İnsanız ya!
Cinsellik evet anne olunca kadından başka bir şeye donusmuyoruz evet yine kadınız evet bizimde isteklerimiz var evet ama iki çocuk varken yanlış seçimler yapma ve yanlista devam etme lüksümüz yok. İlişkiye anne olmanın ağırlığıyla, bilinciyle başlayacağız. Bu bilinçle baslamazsak sadece cinsellik peşinde olanları çekeriz kendimize. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Benim dogrularim bunlar. Kimseye de siz nasıl böyle düşünürsünüz deyip cevap vermiyorum. Muhatabım direkt konu sahibidir ama insanlar illa 'sen de böyle düşüneceksin' der gibi saldırıyorlar çoğu zaman. Sorun değil. Dünya çok pis bir yer ve anne olmak hiç kolay değil. Hakkıyla anne olmak hele çok zor!
Bu konuya yorumum bu kadar
Evet hakkıyla anne olmak gerçekten çok zor... Bizim ne anlatmak istediğimiz çok açık aslında ama malum bazıları ille de kendi kafalarına uygun olmayınca böyle hemen atlamalar oluyor tabiki... Oyuzden bir şey açıklamayın lütfen boşverin kim ne düşünürse düşünsün ben sizin ne demek istediğinizi gayet anladım ve bende yukarı da kaç kere aynı konulara değindim ama işte anlayana...Teşekkür ederim.
İnşallah dediğiniz gibi bu adamları emin olmadan o sabilerin yanına sokmazsiniz. Benim derdim çocuklar, onlar hakkında yorum yaparken kırıcı olmuş olabilirim. Gözüm dönüyor çocuklar söz konusu olduğunda. Size özel bir durum değil. Çocuklarin geçtiği konular beni çok etkiliyor.
Seneler seneler önce burada erkek arkadaşını eve alan bir üye okumuştum. Siz beraber olurken çocuklar nerede duruyor diye sorduğumda, yan odada oyun oynuyorlar demişti, hala unutamam o cevabı. Hatta uyutup öyle yapıyoruz bazen de demişti. O zaman bekardim ama hassasiyet aynı hassasiyet anne olunca da aynı. İnsanız ya!
Cinsellik evet anne olunca kadından başka bir şeye donusmuyoruz evet yine kadınız evet bizimde isteklerimiz var evet ama iki çocuk varken yanlış seçimler yapma ve yanlista devam etme lüksümüz yok. İlişkiye anne olmanın ağırlığıyla, bilinciyle başlayacağız. Bu bilinçle baslamazsak sadece cinsellik peşinde olanları çekeriz kendimize. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Benim dogrularim bunlar. Kimseye de siz nasıl böyle düşünürsünüz deyip cevap vermiyorum. Muhatabım direkt konu sahibidir ama insanlar illa 'sen de böyle düşüneceksin' der gibi saldırıyorlar çoğu zaman. Sorun değil. Dünya çok pis bir yer ve anne olmak hiç kolay değil. Hakkıyla anne olmak hele çok zor!
Bu konuya yorumum bu kadar
Offfffffff bomba ahahaSize birsey anlatacagim cok güleceksiniz..
Biz konusuyorken anlatti bunu bana. Bir Alman kiziyla tanismis daha önce. Evine gitmis. Kiz buna yanasiyor simdi iliskiye girmek istiyor. Buda ona Imam nikahi teklif etmis. Kiz demis saçmalama iliskiye girmek icin birde sahit diye adamlarimi getireceksin evime.
Kiz bunu kabul etmeyince kizi orda birakip gitmis.
Yaw he en iyi anne siZsinizEvet hakkıyla anne olmak gerçekten çok zor... Bizim ne anlatmak istediğimiz çok açık aslında ama malum bazıları ille de kendi kafalarına uygun olmayınca böyle hemen atlamalar oluyor tabiki... Oyuzden bir şey açıklamayın lütfen boşverin kim ne düşünürse düşünsün ben sizin ne demek istediğinizi gayet anladım ve bende yukarı da kaç kere aynı konulara değindim ama işte anlayana...
Ayrıca bu hızla konu sahibinin bulunduğu yerde adı bile çıkabilir tabii bunun ucu yine malesef ki bir kadına ve onun çocuklarına dokunacak en acısı da bu işte.... Şimdi yine bireleri atlayacak adam yapınca adı çıkmıyor diyeee ama ne yapalım toplum olarak malesef hep bi kadın eziliyor... Bu konularda derin yaralarımız.... Herkese iyi günler...
Ay Allahim bu Hikaye benim olabilirdi yalnizOfffffffff bomba ahahaalman kız şoka girmiştir kabus ya libido killer resmen basta niye gidio ki çay icmeye mi gitmis bi de masum rolleri kesmio mu... Ya bunlari sana niye anlatio aklını basina topla azgin kadin die mi
Benim de böyle bi sevgilimsim olmuştu seksen saat öpüşüo elliyo surtunuo bi türlü sonu gelmio. Hala düşünürüm neydi o salak öyle ya diye ve bulamam. En son elini tuttup üstüne oturmustum bosalinca panikle kalkmisti tecavuz etmisim gibi. Yapmicaksan ayrilalim yoksa başkasıyla olucam haberin olsun sürtün sürtün nereye kadar dedim ayrıldık onun üstüne de.
Reelde bisey yasadiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?