- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Ben size gerizekalısınız demedim ama siz kendinizi öyle görüyorsanız bişey diyemem tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ben tanımıyorum...Yaw he en iyi anne siZsinizevet biz hepimiz gerizekaliyiz senin ve arkadasin dedigini anlamadik.. acaba sizler ne kadarini anladiniz soylediklerimizin?
Tekrar soyluyorum kadinin karsisina dogru kisiler cikmamis kafayi sexlede bozmus olabilir ama bundan iyi bir anne olmadigini nerden cikariyorsunuz? Kocasiyla huzursuz huzursuz ayni evde yasamaya calisan ve o mutsuZ evlerde buyuyen cocuklar daha tehlikeli…hemen cocuklarini potansiyel suclu ilan etmeniz ve kadini vurmaniz cok acimasizca. Bunlari yazanlarda hamile kadinlar sizin ne olacaginiz ne belli acabahic mi cocuklarinizdan ayri vakit gecirmiyorsunuz siz? Hic mi okula krese yollayip uyutup bi kahve icmiyorsunuz? Surekli cocuklarinizi koklaya kolaya onlara yapisip kaliyor musunuz? Kocanizlada mi beraber olmuyorsunuz, malum yazik cocuklariniza..
SiZlere gore kadin bosaninca ya da cocuklari olunca sadece anne mi olmalidir? Iste sizin gibiler yuzunden kadinlar elalem ne der diye tekrar evlenmiyor, kimseyle beraber olmuyor yaslanincada cocuklarinin minnet duymasini bekleyip geline kiza cektiriyorlar. Neden? Cunku omrunu onlara adamis oluyor kendince
Sizin anlamadiginiz birsey var oda ben hayatima birini alsammi diye bir konu acmadim. Cocuklarimi ihmalmi ediyorum diye bir Konuda Acmadim.Ben size gerizekalısınız demedim ama siz kendinizi öyle görüyorsanız bişey diyemem tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ben tanımıyorum...
Ayrıca sizin gibiler, sizin gibiler deyip durmayın yahu sanki kötü bişey dedik alt tarafı fikrimizi beyan ettik... Rahatsız olunuyorsa konu açılmasın ozaman.. herkes kendi fikrini söyleyebilir ille de aynı düşünce de olmak zorunda değiliz... Bu kimseyi İLGİLENDİRMEZ...................
Anlamiyolar anlamiyir diyorsunda evet gerizekali muamelesi yapiyorsunBen size gerizekalısınız demedim ama siz kendinizi öyle görüyorsanız bişey diyemem tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ben tanımıyorum...
Ayrıca sizin gibiler, sizin gibiler deyip durmayın yahu sanki kötü bişey dedik alt tarafı fikrimizi beyan ettik... Rahatsız olunuyorsa konu açılmasın ozaman.. herkes kendi fikrini söyleyebilir ille de aynı düşünce de olmak zorunda değiliz... Bu kimseyi İLGİLENDİRMEZ....................
Mutsuz bir evlilikten çıkmışsınız, bunun muhtemelen öncesinde de mutsuzluk ve tatminsizlik vardı ki boşandınız. Aşka sevgiye açlığınız resmi olarak boşandığınız zamandan bu yana değil tabi ki. Bunu boşanma tarihinizin çetelesini tutan ona göre yorum yapanlar olduğu için yazıyorum. Böylesi bir duygusal boşluğu bahane edip evliliğinizde hatalar yapmak yerine boşanmayı tercih etmeniz bu açıdan bilinçli bir kadın olduğunuzu gösteriyor zaten.
Ama yine de yanlış kararlar vermemek adına yeni ilişkiler için kendinize zaman tanımalısınız. Çünkü şu anda yeni bir ilişkide ki kriterlerinizde tamamen evliliğinizde ki doyumsuzlukları baz alabilirsiniz. Buda başka konuları gözden kaçırmanıza sebep olabilir.
Diğer yandan konu sahibini anneliğinden vurmak çok incitici bir hareket. Sanki hala evli olup yada boşanınca senelerce ilişki yaşamayan her kadın mükemmel annelik yapıyor. Konu sahibi fb bir ilişkiler yaşayan, bunlara vakit ayırmak içinde çocuklarının vaktinden çalan, ihmal eden bir kadın olsa amenna diyeceğim hep birlikte eleştirelim. Yorumlarda eleştiri yapmakla yargısız infaz yapmayı karıştırmamalıyız diye düşünüyorum.
Boşandıktan sonra yeniden evlenmek yada ilişki yaşamak tamamen seçimdir. Kimisi yaşadıklarından korkar bir daha asla birini istemez, bir başkası hayalini kurduğu ama yaşayamadığı mutluluğu bulmak için çabalar.
Ben bebek olsam, çocuk olsam, annemin elinden telefon dusmese, mutsuz olurdum. Mutsuz ederdim. Bu kadar basit. Siz hala yok kadınlık yok bilmem ne diye söylediklerimi başka taraflara çekin. Değistiremezsiniz. Anne olunca önce siz gelemezsiniz. Önce biz diyenler demeye devam etsin. Once çocuk bebek sonra ben diyorum ben. Her şeyden once çocuklarım. Elin ne idigu belirsiz adamlarina uzulecegine çocuklarına daha fazla vakit ayirsin diyorum. Kötü bir şey demiyorum. Hadi eyvallah.
Kadın kadın kadın tutturmussunuz bir kadinlik, cinsellik. Huzurla banlanabilirim @Mune.
açtığınız konudan bu konuya geldim.
ve evet ikna oldum bu konu yüzünden açmışsınız konuyu.
konu sahibesini bende eleştirdim bana göre de sağlıksız ve hızlı ilişkiler yaşıyor daha boşanalı ne kadar olmuş çünkü. ama çocuklarıyla ne alakası var cidden?
Ahhh Allah'ım sonundaaaaAslında şöyle alakası var kuzucum insanın kafası bu denli yaşadığı hızlı ve niteliksiz ilişkilerle doluyken nasıl adapte olabilir ki iki tane birebir bakıma muhtaç bebeye, gerçekten dolu dolu o çocuklarla ilgilense onlar uyuduğu gibi konusahibi de bayılır yorgunluktan ama baksana saatlerce sanal seks yapabiliyor elin beş para etmez adamlarıyla. Cidden makul geliyor mu bu durum sana??
Ahhh Allah'ım sonundaaaaAllah bin kere razı olsun sizdeen gerçekten çok güzel özetlemişsiniz....
Çocuklar uyanıkken olmaz , kaç senelik evliyim çocuklar yan odada oynarken gidip sevismiyoruz çünkü her an odaya girebilirler vs vs ..Benim konudan bagimsiz olarak soruyorum, sen esinle iliskiye girmiyormusun cocuklarin yan odada uyurken? Onlarada üzülmek gerek ozaman.
Elbette ki her önüne geleni eve alip sevisemezsin ancak belki o konu sahibinin ciddi bir iliskisiydi? Partnerinden eminse yeterince taniyor ev seviyorsa neden olmasinki?
Iyi okuyun, cocuklar oynarken demedim. Cocuklar uyurken dedim. Yoksa bende biliyorum herhalde bir zahmet cocuklarin her an girebileceginiÇocuklar uyanıkken olmaz , kaç senelik evliyim çocuklar yan odada oynarken gidip sevismiyoruz çünkü her an odaya girebilirler vs vs ..
Konu sahibi elbette sevgiliniz olsun , sevişin , sevin , sevilin ama bazı kriterleriniz de olsun , eski konularınızi bilmiyorum, neden boşandıniz vs vs ancak 6 sene bekar anneydim , o dönemde sevgililerim de oldu , kadınlığımı da silip atmadım ancak hep belli seviyede yaşadım iliskilerimi , sonra eşimle tanıştım , tanıştıktan sonraki 15. Günde oğlumla tanistirdim , hatta her akşam bize geliyordu eşim oğlumla oyun oynuyorlardı vs vs , ancak seks ayrı çocuk ayrı , ikisini birbirinden ayrı tutmak gerekiyor , ve bu konudaki gibi adamlarla beraber olmayın rica ediyorum, size ne verebilir bu adam ? Çocuklarınıza ne verebilir ? Hayatınixa ne katabilir ?
Gencsiniz , önce kendinize değer verin sonra karşınıza size değer verecek bir adam çıkar zaten
Burada kimse konu sahibinin kadınlığından vazgeçsin demiyor ki.Ben boşanmış kadınların tabi ki kadınlığından vazgecmesini uygun bulmuyorum ama bu konusahibi gibi sağlıksız şeyler yaşamasını da kesinlikle tasvip etmiyorum.
Boşanmış kadının cinsel hayatı olabilir ama konusahibi özünde yanlış bi örnek. Konusahibi bu düşüncenin arkasına sığınamaz.
Helal kiz, opcem alninin ortasindan katibim.Gerçekten 2 tane flörtünü geldi buraya yazdı diye nasıl konu sahibinin anneliği hakkında fikir sahibi olundu merak ediyorum. Kadın boşanıp flört etti diye çocuklar neden aç bilaç kalsın ya? Erkeklerden bi uçan bi kaçan kurtuluyorken mesele yok, kadın yapınca mı eksik ebeveyn oldu? Bu kafada gidersek erkekler daha çoook uzun zamanlar paşa hayatı yaşar. Çocuğun herşeyini anne üstlenir diye bir şey yok, belki konu sahibinin çocukları ile babaları da çok ilgili; belki bakıcı, nine, hala, teyze var destek veren? Kadın sadece 2 tane flörtünü anlattı burda, maşallah hayatını yazdınız o veri ile. Şaşıp kalıyorum bazen. Kendini adamayı geçtim, hayatını çocuğuna kurban eden anaların gelinleri dert yanarken burda, üzülüyoruz. Görevimiz onlar için kendimizden geçmek değil, onları korumak, ihtiyaçlarını karşılamak, hayata hazırlamak. Kadının 2 kişi ile art arda boşanır boşanmaz flört etmesi kötü anne olduğunu çıkarmamıza yeterli değil.
Sevismiyomus zaten, nerden bildin gıSen bebegin olunca kocanla sevismezsin bacim mademkardes filanda yapamazsin ona gore
Siz gene de temkinli olun ben bi kere kapıda kaldim çünkü. Sevgilimle kavgaliyiz bu hep bi kere de sen gel ulan kapima su hayatta nolurdu modunda dedim gidiyim gitmisken de boş gitmeyim sonu mutlu bitsin. Giydim sutyeni jartiyeri uzerine de dizimde trenckot evlerimiz de yakın. Gittim caldim kapıyı önümü actim hafif bekliorum. Acan macan yok. Aradim dedim niye açmıyorsun kapındayım bunun da gaza gelip artizlik yapası tuttu in asagi git diyo. Ya diorum ac su kapıyı bi konusalim sonra giderimLinç her yerde ona engel olamıyorsun da. Konundan bana da bol malzeme ve öneri çıkıyor. Arasın diye beklerken adamın kapısına sanırım jartiyerle dayanıcam en sonunda. Neyseki benimki iktidarsız değil.Kesin bilgi.
Ne bu hırs beAhhh Allah'ım sonundaaaaAllah bin kere razı olsun sizdeen gerçekten çok güzel özetlemişsiniz....
Çocuklarıyla ilgilenmediğini nerdrn biliyorsunuz. Kendi konunuzda başka yerlere çekildi diye komik triplere giriyorsunuz fakat bayanın konusunda bel altı vurup bambaşka bir yerden annelikten dem vuruyorsunuz. Cok yanlış yaptiginiz. Bir kadının ikili sevgili ilişkisi farklıdır anneligi farklıdır. 2 cocugum var onlarada yeterim esimede ve kendimede vakit ayırırım. Olması gereken bu. Bir dil bağını bahane edip en iyi anneyim denmez. Travmanızi anlarım Bende yaşadım cocuklarimda ciddi sağlık sorunları yaşadılar engelli olmalarına neden olacak ama sizin gibi davranmadim. Hoş degil bu sizi iyi annede yapmaz. Konu sahibine çocuklarını ihmal etmiyorsa ( öyle bir durum olduğuna dair kanitiniz yok) gözlerinin önünde çirkin durumlar yaşanmiyorsa sevgilisi olabilir. Ben kendime ayırdığım vakitte kitap okurum o sevgilisiyle telefonda konuşur bu kimseyi ilgilendirmez ve kimseyi kötü anne yapmaz.Kusura bakmayın da sabahlara kadar adamlarla konusacaginiza, küçüğü daha minnacık bebekmis, ona sarılın uyuyun, o çocukların annesinin diğer oda da gönül işleriyle uğraşmasına mi yoksa annesinin kokusuna mi ihtiyacı var? Size ne desek boş, keşke her önüne gelen anne olmasa. Geri donermiymis, dert ettiği şeye bak. Sizin gönül işlerinden önce bebeğinizin ek gidasiyla, diğerinin eğitimiyle oyunuyla ilgilenmeniz lazım. Ha ama lafa gelince dört beşlik bir annesinizdir. Hem sabahlara kadar telefonda seksting yapar hem süper çocuk bakarsiniz.
Amma hırs yaptı ya, nick değiştirdi o hırsla.Çocuklarıyla ilgilenmediğini nerdrn biliyorsunuz. Kendi konunuzda başka yerlere çekildi diye komik triplere giriyorsunuz fakat bayanın konusunda bel altı vurup bambaşka bir yerden annelikten dem vuruyorsunuz. Cok yanlış yaptiginiz. Bir kadının ikili sevgili ilişkisi farklıdır anneligi farklıdır. 2 cocugum var onlarada yeterim esimede ve kendimede vakit ayırırım. Olması gereken bu. Bir dil bağını bahane edip en iyi anneyim denmez. Travmanızi anlarım Bende yaşadım cocuklarimda ciddi sağlık sorunları yaşadılar engelli olmalarına neden olacak ama sizin gibi davranmadim. Hoş degil bu sizi iyi annede yapmaz. Konu sahibine çocuklarını ihmal etmiyorsa ( öyle bir durum olduğuna dair kanitiniz yok) gözlerinin önünde çirkin durumlar yaşanmiyorsa sevgilisi olabilir. Ben kendime ayırdığım vakitte kitap okurum o sevgilisiyle telefonda konuşur bu kimseyi ilgilendirmez ve kimseyi kötü anne yapmaz.
Siz bu yorumunuzla egonuzu tatmin ettiyseniz anneliğinizi yucettiyseniz ne mutlu.
Ahahha dimi.. Yani bi de kendini sadece annelikle tanimlayacak kadar takıntılı biri başka hicbir özelliğini ön plana cikaramaz. "Dunyanin en iyi annesi" de olsa cocugun bi yaka silker senden, seni rol model alamaz bi noktadan sonra. Hayatta baska seyler de var bu kadar aşırı kutsal bisey olsa herkeste anne olma yetisi olmazdi zaten bi kac kisiye bahşedilirdi.Amma hırs yaptı ya, nick değiştirdi o hırsla.Dünya kendilerinden ibaret sanıyorlar, herkesi kendileri gibi olsun bekliyorlar, kafalarında bir model belirlemişler, dışında kalan kötü pis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?