Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

maşallahınız var o zaman ne diyeyim nasıl bir anne olduğuna karar vermek için -hiç tanımadan hem de- baya bir araştırma yapmışsınız. hem de tam yarım saat. helal.
Aslında çok haklı olabilir. Eski konularını bıkıyorum çünkü. Çocukların yasini biliyorum. Ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorm. Calissa da en küçük çocuk 1 yaşında sanki. Karışık konular. Sadece tahmin ettiğim akşam biraz konuşuyoruz demekten ziyade saatlerce konuşuyoruz dedigi için insanlar da ne ara dedi haklı olarak. Umarım abartma sanatı yapmıştır

maşallahınız var o zaman ne diyeyim nasıl bir anne olduğuna karar vermek için -hiç tanımadan hem de- baya bir araştırma yapmışsınız. hem de tam yarım saat. helal.

Arkadasin Müneccim olmasi gerekiyor cünki ben cocuklarimi konularima hicbirzaman malzeme etmedim. Neresinden cikardiysa artik bu bilgileri

ne alakası var konu sahibinin aşk hayatıyla burda yazdıklarıyla anneliğini nerden anladınız da bu yorumu yapıyosunuz?
Çok ama çok var. Konu sahibesinin çocuklarıyla ilişkilerini bilmiyorum ama tanıdığım biri var sürekli bir erkeğe aşık olup ve erkek tarafından terkedilen. Şuan 5 tane çocuğu var ve büyüklerden 3 çünün adhd hastalığının yani dikkat ve konsantre bozukluğunun olduğunu biliyorum. Bu hastalıkların çoğu çevresel faktörler isen kaynaklanıyor. Örnegin ilgisiz ebeveynler tarafından yetiştirilen yada şiddet kavga gürültü olan bir ortamda yetişen çocuklar …

hayır efendim haklı falan olamaz. psikoloji üstüne öğretmenlik okudum. kimsenin hayatı, kişiliği üzerine üç beş yorumdan yola çıkarak yorum yapmadım. insanlar da ne ara demediler üzülmüşler çocuklara sonra okulda neden böyle oluyormuş. had bilmek çok önemli bir şey bence. sonra burda birine dediğimiz ufak bişeyin karşıdakini ne kadar kötü etkileyeceğini anlayamayabiliyoruz çünkü.

Tamam da bu kadinin basina bekci mi diktik, nerden biliyoruz günlük rutinini, ben herseyi dogru yapiyodur diyemem, yanlis yapiyodur da diyemem, bilmiyorum cunku, ama ben de anneyim beni anneligimden vurmaya calissalar acayip üzülürüm. Birilerini boyle vurmak bana belalti geliyo, yazik ya.

ElizabethBennettt cok kaşınıyon , sen bu gece kesin banlenecen demedi deme

Hele ki bir Annenin Anneligini yargilamak... cok acimasizca. Bunu yapan da kadin. Kadinlarin en büyük düsmanlari ne yazikki yine Kadin.

hiç ama hiç de olmayabilir. kişiden kişiye değerlendiririz vakaları. günlük hayatını, geçmişini, travmalarını inceleriz. peşin hüküm vermeyiz. ama burda herkes uzman herkes.

Eee tamam bunları okudu iseniz burdaki kişilerin haksız olduğu kadar haklı olabileceğini de düşünmüyor musunuz? Buradaki insanlar da sizin kadar okumamış olsalar bile kendi çocuklarından ve uyuduklari vakitlerden kalan tek bir kahve içimlik zamandan yola çıkarak yorum yapıyorlar. Bir müddet, bir saat vs konuşuyoruz dese yine evet diyecegim ama saatlerce demiş.. keşke her şey kitaplarda okuduğumuz ya da yazdığımız makaleler şeklinde ilerlese. O zaman her eğitimli kişinin şahane çocukları olurdu. Ben yine konu sahibine bir şey demiyorum ama ona yazanlara da bir şey diyemiyorum.

Ne ilgisi var güzellim alt tarafi iki tane Adamla tanistik biriyle yüzyüze görüsmedim bile. Buradan yola cikip ilgisiz Anne yaptiniz, cocuklarimi Problemli yaptiniz, hatta psikolojik problemler bile cikardiniz. Yani senin tanidigin öyle diye her flört eden Anne böyle mi olmali

Hangi kadından bahsediyosun kız ? Ben benim tanıdıktan bahsediyorum. Buradakine gelince onu tanımıyorum. Burada bir kaç kişi çocuklarınla ilgilen falan diyince ceyin yorumuna istinaden ilgisiz yetişen çocuklardada problem oluşabileceğini varsayalım demek istedim. Devreler yine yandı bu gece

Önceki konularınızı bilmiyorum ama şu mesajınızdan flörtöz olduğunuz kanısına vardır. Tanışma aşamasında yapılan kurlar hoşunuza gidiyor ama ilişki boyutuna geçemiyorsunuz. Yaşınız 30 filan diye tahmin ediyorum, bu yaş skalası için pek uygun değil. Daha çok liseli tavırları bunlar.

hiç ama hiç de olmayabilir. kişiden kişiye değerlendiririz vakaları. günlük hayatını, geçmişini, travmalarını inceleriz. peşin hüküm vermeyiz. ama burda herkes uzman herkes.
Niye öyle diyon ayol sen psikoloji okuduysan bizde psikiyatri kliniğinde hemşirelik yaptık , hiç öyle ben biliyom siye ukalalık yapıyomuyum ayrıca buradakileri küçümseme , birçoğunun diploması olmasada çoğunun hayat tecrübesi var. Onlarada kulak vermek gerek

Senden bahsetmiyorum . Konu konuyu doğrudu . Seninle alakası yok yani

Hele ki bir Annenin Anneligini yargilamak... cok acimasizca. Bunu yapan da kadin. Kadinlarin en büyük düsmanlari ne yazikki yine Kadin.
Bırakın yargilasinlar. İnsan kendini bilsin yeter. Bana da burda neler diyenler oldu. Kıllı ayıdan tut, aa nickini yeni fark ettim yoksa sana ne yazacaktım diyene kadar. Nedeni de yok ha...Yazmamış. burda milyon tane insan var. Eşliği de eleştirir anneliği de evlatligi da... Ne yazık ki buraya yaziyorsak iyi veya kötü her yoruma açık olmalıyız. Siz de Bayadır buradasınız ogrenmissinizdir artık.

Kiz sen daha Elizabeth'i tanimiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…