- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 39
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Ama önce sormuşlar. Sonra gelen cevaplara göre demişler ben öyle anladım. Az önce yazdım bana neler dediler burda ki bazen dalga geçerek yazsam da fake olduğunu düşünmüyorsam insanları rencide edici yazmamaya gayret ederim. Binlerce üyesi olan bir yere birkac konu aciyorsan her şeye hazırlıklı olacaksın. Ki annelikle falan alakasini geçtim. 2 çocuğu olan biri toy değildir bazı konularda karşısında ne kurt ne çakal biti olduğunu anlamaz mi? Hala o öyle düşünmez, o öyle biri değil diyor 1 aydır konuştuğunu birine. Hadi anneligini geç bunu eleştirin yahu. Adam baya dünyanın dibini sıyırmış bir şeyleri çözmüş maşallah. Bir daha konuşma diyelim bence engelle diyelim
İşte her şeyi yazıyorlar kilo konusunda bir şey diyemeyecegim hala vermeye çalışıyorum dün de yazdım hatta verilecek bir 5-6 kilom kaldı. Ama kıl konusunda benimkiler hep sarı demişim. Belli bile değil ignelide en zor görüneni. Kendim rahatsız olduğum için gittim demişim.. neyse yazmışım işte olayı ona rağmen ne diyor. Ki hala yazıp nereye gittin hangi şehirde diyenler olur özelden. Uyuyorsa şehir giden de oldu. Çünkü ben çok alıştırdım. Demem o ki sizden bagimsiz haklı haksız ger şeyi araştırıp yazanlar var. Ama siz de bu adamı boş erin ne köy olur ne kasaba..dün gece kafasına vurmuşlar 5 bardak votka mi içmiş hayırdır yaniAyy inanmiyorum
Hazir adi konmussken... hatta adam bana sey dedi. Sen insanmisin serdar dedim kendi kendime dedi. Dedim Allah Allah asil insanlar yapmiyor mu Mastürbasyonu. Icimden tabii
Sahi sen Bethy neden hep üyelere sarıyorsun? Seni neden bu tarz konular bu kadar rahatsız ediyor?ben diğer üyelere yorum yapmaktan konuya yorum yapmayı unuttumadamı direkt def etmesi lazım çok fena yiyor konu sahibini
Ben konuyu irdelemedim bile zaten. Senk gibi düsünmüyorum ama Görüsmeyelim diyorsan ikiletmem dedim. Bidahada yazmadim. Baska türlü geceden sabaha ne degismis olabilirki.inanma. asla inanma. bitir konuşmayı
bende merak edip eski konuna baktım. ve çok benzer şeyler yaşadığımız fark ettim.Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.
Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum
Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda
Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.
Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
bende merak edip eski konuna baktım. ve çok benzer şeyler yaşadığımız fark ettim.
bende bir ay kadar önce asıl ilgi duyduğum yani aslında ciddi bir şeklide tanışmaya karar verdiğim işyerinden biriyle tartıştığımızdan dolayı ilişkimiz bitti. ve şuan son 2 haftadır falan başka biriyle yazışmaya başladım. sosyal medyadan tanıştık.
şimdi biz de her gece saatlerce konuşuyoruz bu dediğim adamla. hatta yüzyüze görüşelim diye ısrar ediyor. ama maalesef ben hala onunla konuşurken bile diğerinin wtsbına bakıyorum çevrimiçi mi diyeyani üzücü bir durum.
peki sen nasıl o ilişkiyi bitirip yenisine adapte olup bunun dönmesini istiyorsun şimdi? yani diğerini hemen unutabildin mi
2,5 ay ne yaşadın o kısmı tam bilmiyorum ama benim için durum aynı değil. yani ben halen hatasını anlayıp burnu sürtüp dönmesini istiyorum. ama ben yazmak istemiyorum. kendi dönsün istiyorum. yani sen dönse de sanırım artık istemiyorsun diğerini.Ikisi de baslamamis bir Iliskiydi zaten canim. Ilkinde 2,5 Ay tanisma sürecimiz oldu ve zarardan baska kari olmadi bana. Unuttum diyemem ama artik ona ilgi göstermedigimi farketti ve ilgimi cekmek icin binbir saklabanlik yapiyor onun rahatligi var üzerimde... ancak bu 2,5 ay okadar kötü gectiki asla bidaha ona sans vermeyi o günlere dönmeyi düsünmüyorum.
Bu konustugunada cok güvenme. Kafa Dagit evet ama bu benim konustugumun aynisi yapma ihtimali büyük. Ve evet dikkatini dagitman, ilgini bir süreliginede olsa baskasina yöneltmen gercekten ise yariyor.
2,5 ay ne yaşadın o kısmı tam bilmiyorum ama benim için durum aynı değil. yani ben halen hatasını anlayıp burnu sürtüp dönmesini istiyorum. ama ben yazmak istemiyorum. kendi dönsün istiyorum. yani sen dönse de sanırım artık istemiyorsun diğerini.
bu arada ilgini başkasına yöneltmen ne açıdan işe yarıyor?
Tovbe estafurullahBen yazan kişiye açtığı konuda bir şey sordum. Sanirim verecek cevabı olmayınca benim verdiğim eski cevaplara bakmjs. 10 kilo fazlam var demişim. İğneli epilasyon konusunda çenemde kıllar vardı iki kere gittim geçti demişim. Onu birleştirip kıllı ayi dedi:)
evet tabiki sorunlar yaşadık ama genelde özellikle ilk başlarda benden kaynaklı yaşandı sorunlar. en sonda da zaten bunla ilgili konu açmıştım. tartışmamız onun görüşelim demem üzerine hasta olduğunu söylemesiydi. buna kızıp 4 gün falan yazdıklarına cevap vermedim. o da en sonunda ben wp yazışırken başkasıyla niye cevap yazmıyorsun yazdı ben hala cevap vermeyince engellicem bak artık yazmış. ben yine birşey yazmadım. ertesi gün sadece engelleyeceğin ne oldu diye yazdım. o da üzüyoruz birbirimizi bitsin yazmış ben de tamam yazdım. bitti bir ay oldu. ilk zamanlar umursamadım ama şu sıralar fena yokluyor. başkasıyla da yazışıyorum aynı zamanda o kişi de çok ilgili. ama malesef gerçekten ilgim ve hislerim hala onda olduğu için sanırım hissediyor ve dönmüyor. normalde hep dönerdi. bilemiyorum. bu işler çok zor.Her açıdan işe yaradı. Hem sürekli onu düsünmedim, hem dünyadaki tek erkegin o olmadiginin farkinda vardim, hemde bir erkegin bana aslinda nasil davranmasi gerektigini hatirladim yenisiyle konusurken. Bir nevi iyilestirdi beni. O yüzden kontagimiz kesilmesin isterdim, bana iyi geliyordu. 3 hafta icerisinde askin söz konusu olamaz.
Eskiside artik onu görmedigimi, ilgilenmedigimi farketince yine dikkatimi cekmek icin ugrasmaya basladi. Artik ben onunla dalga geciyorum. Bugün yazdim mesela yanina gelecegim diye. Nezaman geleceksin diye kac mesaj atti. Gitmedim tabii
Bana hic haketmedigim davranislarda bulundu.. benim ona sans vermem aptallik olur. Ama sen öyle kötü seyler yasamadiysan sans ver yine. Ama asla arama. Gönderme yapma. Enerjini kes. Görme, duyma. Gelecek olan asil böyle yaparsan gelir.
Sahi sen Bethy neden hep üyelere sarıyorsun? Seni neden bu tarz konular bu kadar rahatsız ediyor?
Onların doğruları senin yanlışların yada tam tersi … herkesin bir görüş açısı var , bir doğrusu var. Onların yanlışları kime göre yanlış ? Senin doğrularına göre mi? Yada bunun tam tersi … fikir ayrılıkları her yerde var. Bence sen “ben” farklı düşünüyorum diyebilirsin. İnsanlar bu konuda yanlış düşünüyor degil. Yoksa sabahtan akşama kadar her önüne gelenle tartışırsıninsanların birbirine gereksiz yerlerden inanç, cinsellik, annelik, yaşam tarzı vs. hakkında üstten üstten yorum yapmaları beni çileden çıkartıyor. dayanamıyoruummapus çekiyor beni demek
Böylelikle günü kurtaralım diyosunevet sitede fikirlerimizi kimseye yazmayalım.ona haklısın buna aferim diğerine sen bilirsinn deyip çıkalımm.bu arada dini siyasi yorum yapmam kimseye.tarzım değildir.diğer yorumları da site kuralları çerçevesinde yaparım .
Sanada iyi geceler kuzu. Gelinime iyi bakneysee.herkese iyi geceler iyi tatiller diliyorumm.
Kucuk cocuklari varken hayatina kimleri sokuyor bilmeli ama. Illaki sevecek iliskisi olacak ama bu sekilde olmaz olmamali.Yargılamayın bence konu sahibini . Belliki sevgiye aç, aşık olmak, sevmek sevilmek istiyor. Anne olması yada küçük çocuklarının olması onun bunu istememesi gerektiği anlamına gelmez . Ama ne yazıkki bunu yanlış yerde yada kişilerde arıyor yada karşına doğru insan çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?