- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Eee tamam bunları okudu iseniz burdaki kişilerin haksız olduğu kadar haklı olabileceğini de düşünmüyor musunuz? Buradaki insanlar da sizin kadar okumamış olsalar bile kendi çocuklarından ve uyuduklari vakitlerden kalan tek bir kahve içimlik zamandan yola çıkarak yorum yapıyorlar. Bir müddet, bir saat vs konuşuyoruz dese yine evet diyecegim ama saatlerce demiş.. keşke her şey kitaplarda okuduğumuz ya da yazdığımız makaleler şeklinde ilerlese. O zaman her eğitimli kişinin şahane çocukları olurdu. Ben yine konu sahibine bir şey demiyorum ama ona yazanlara da bir şey diyemiyorum.
Nerden bileyim ben onu ayol . He diyip geçiyorum sadeceKiz sen daha Elizabeth'i tanimiyon
:) Nahifliğinize sağlıkElisabeth olayı nedir yahu ?
Nerden bileyim ben onu ayol . He diyip geçiyorum sadece
Evet bazen karsimizda kanli canli bi insan oldugunu unutuyoruz, burda yazip soylediklerimizin onda ne gibi bi etki yaratacagini da pek sallamiyoruz.haklı olabilecekleri kadar veri göremedim konu sahibinde diğer konularına da baktığımda zaten baya sorunlu bir evlilik sonrası olmaması gereken bir adama takıntı derecesinde aşık olmuş sonra da bu adam var zaten.
ben diyorum ki haklı haksız bu şekilde yorum yapamayız şuanlık anneliğiyle alakalı hiçbir şey yok ortada. çocukların mağdur olduğu bir durum var mı yok mu onu bile bilmiyoruz. çocuklarınıza üzüldüm ne demek yani bu aşırıya kaçmaktır.
Cidden anlamadinmi hala?Nerden bileyim ben onu ayol . He diyip geçiyorum sadece
Birazdan Ingiltere kralicesi canli baglanip anlaticakCidden anlamadinmi hala?
Yerli adi da sayilardan olusuyor. 3 ve 1Nerden bileyim ben onu ayol . He diyip geçiyorum sadece
kıllı ayı mı, kim nası ne alaka dedi bunuBırakın yargilasinlar. İnsan kendini bilsin yeter. Bana da burda neler diyenler oldu. Kıllı ayıdan tut, aa nickini yeni fark ettim yoksa sana ne yazacaktım diyene kadar. Nedeni de yok ha...Yazmamış. burda milyon tane insan var. Eşliği de eleştirir anneliği de evlatligi da... Ne yazık ki buraya yaziyorsak iyi veya kötü her yoruma açık olmalıyız. Siz de Bayadır buradasınız ogrenmissinizdir artık.
Ama önce sormuşlar. Sonra gelen cevaplara göre demişler ben öyle anladım. Az önce yazdım bana neler dediler burda ki bazen dalga geçerek yazsam da fake olduğunu düşünmüyorsam insanları rencide edici yazmamaya gayret ederim. Binlerce üyesi olan bir yere birkac konu aciyorsan her şeye hazırlıklı olacaksın. Ki annelikle falan alakasini geçtim. 2 çocuğu olan biri toy değildir bazı konularda karşısında ne kurt ne çakal biti olduğunu anlamaz mi? Hala o öyle düşünmez, o öyle biri değil diyor 1 aydır konuştuğunu birine. Hadi anneligini geç bunu eleştirin yahu. Adam baya dünyanın dibini sıyırmış bir şeyleri çözmüş maşallah. Bir daha konuşma diyelim bence engelle diyelimhaklı olabilecekleri kadar veri göremedim konu sahibinde diğer konularına da baktığımda zaten baya sorunlu bir evlilik sonrası olmaması gereken bir adama takıntı derecesinde aşık olmuş sonra da bu adam var zaten.
ben diyorum ki haklı haksız bu şekilde yorum yapamayız şuanlık anneliğiyle alakalı hiçbir şey yok ortada. çocukların mağdur olduğu bir durum var mı yok mu onu bile bilmiyoruz. çocuklarınıza üzüldüm ne demek yani bu aşırıya kaçmaktır.
Valla anlamadım bilmiyorum hatta hiç duymadım. Elisabeth diyince bi aktris bide İngiltere kraliçesi aklıma geliyor .Cidden anlamadinmi hala?
Yani ?Yerli adi da sayilardan olusuyor. 3 ve 1
Ay mastürbasyon işte aaa. Herkes neden sayfalardır şifreli şifreli yazıyor söyleyin kurtulun yahuValla anlamadım bilmiyorum hatta hiç duymadım. Elisabeth diyince bi aktris bide İngiltere kraliçesi aklıma geliyor .
Öyle heyecani kalmiyoAy mastürbasyon işte aaa. Herkes neden sayfalardır şifreli şifreli yazıyor söyleyin kurtulun yahu
Ben yazan kişiye açtığı konuda bir şey sordum. Sanirim verecek cevabı olmayınca benim verdiğim eski cevaplara bakmjs. 10 kilo fazlam var demişim. İğneli epilasyon konusunda çenemde kıllar vardı iki kere gittim geçti demişim. Onu birleştirip kıllı ayi dedi:)kıllı ayı mı, kim nası ne alaka dedi bunu
Hakikaten. Ortamda biri fisildamaya baslayinca herkes baslar ya, öyle bir durum oldu nedenseAy mastürbasyon işte aaa. Herkes neden sayfalardır şifreli şifreli yazıyor söyleyin kurtulun yahu
Ay mastürbasyon işte aaa. Herkes neden sayfalardır şifreli şifreli yazıyor söyleyin kurtulun yahu
OhaBen yazan kişiye açtığı konuda bir şey sordum. Sanirim verecek cevabı olmayınca benim verdiğim eski cevaplara bakmjs. 10 kilo fazlam var demişim. İğneli epilasyon konusunda çenemde kıllar vardı iki kere gittim geçti demişim. Onu birleştirip kıllı ayi dedi:)
Ayy inanmiyorumBen yazan kişiye açtığı konuda bir şey sordum. Sanirim verecek cevabı olmayınca benim verdiğim eski cevaplara bakmjs. 10 kilo fazlam var demişim. İğneli epilasyon konusunda çenemde kıllar vardı iki kere gittim geçti demişim. Onu birleştirip kıllı ayi dedi:)
Benim kolları görse gorilla derdi kesinBen yazan kişiye açtığı konuda bir şey sordum. Sanirim verecek cevabı olmayınca benim verdiğim eski cevaplara bakmjs. 10 kilo fazlam var demişim. İğneli epilasyon konusunda çenemde kıllar vardı iki kere gittim geçti demişim. Onu birleştirip kıllı ayi dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?