Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

haklı olabilecekleri kadar veri göremedim konu sahibinde diğer konularına da baktığımda zaten baya sorunlu bir evlilik sonrası olmaması gereken bir adama takıntı derecesinde aşık olmuş sonra da bu adam var zaten.

ben diyorum ki haklı haksız bu şekilde yorum yapamayız şuanlık anneliğiyle alakalı hiçbir şey yok ortada. çocukların mağdur olduğu bir durum var mı yok mu onu bile bilmiyoruz. çocuklarınıza üzüldüm ne demek yani bu aşırıya kaçmaktır.

Evet bazen karsimizda kanli canli bi insan oldugunu unutuyoruz, burda yazip soylediklerimizin onda ne gibi bi etki yaratacagini da pek sallamiyoruz.

kıllı ayı mı, kim nası ne alaka dedi bunu

Ama önce sormuşlar. Sonra gelen cevaplara göre demişler ben öyle anladım. Az önce yazdım bana neler dediler burda ki bazen dalga geçerek yazsam da fake olduğunu düşünmüyorsam insanları rencide edici yazmamaya gayret ederim. Binlerce üyesi olan bir yere birkac konu aciyorsan her şeye hazırlıklı olacaksın. Ki annelikle falan alakasini geçtim. 2 çocuğu olan biri toy değildir bazı konularda karşısında ne kurt ne çakal biti olduğunu anlamaz mi? Hala o öyle düşünmez, o öyle biri değil diyor 1 aydır konuştuğunu birine. Hadi anneligini geç bunu eleştirin yahu. Adam baya dünyanın dibini sıyırmış bir şeyleri çözmüş maşallah. Bir daha konuşma diyelim bence engelle diyelim

kıllı ayı mı, kim nası ne alaka dedi bunu
Ben yazan kişiye açtığı konuda bir şey sordum. Sanirim verecek cevabı olmayınca benim verdiğim eski cevaplara bakmjs. 10 kilo fazlam var demişim. İğneli epilasyon konusunda çenemde kıllar vardı iki kere gittim geçti demişim. Onu birleştirip kıllı ayi dedi:)

Oha

Ayy inanmiyorum

Benim kolları görse gorilla derdi kesin ay ne densiz insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…