yine huzursuzluk:(

Bunun üstüne daha ne diyelim ki. Yak başını tatlım. Hayat senin hayatın.

Haklısısınız @Psychosopaths arkadaşım, belkide nişanlısı ile konuşur adam gibi efendi olur dedim ama boşuna imişşş
Yakın dostum sırf bu yüzden -saf kan salaksın- der bana. Canım yanar,ama yüzüme gülünce,bişeyler bisüre iyi gidince herşey çok iyi olacakmış gibi hissediyorum...unutuyorum.
Ama sonra yeniden sorunlar..

Yav he he evlen canim sen bunla. Sakin kacirma. Zaten seni dovse falan kesin sevdiginden yani. Aklina baska bisey gelmesin.

Bunun üstüne daha ne diyelim ki. Yak başını tatlım. Hayat senin hayatın.
Görüyorum..kestirip atamıyorum. Onunda üzüldüğünü görünce kıyamıyorum
Tabi bu arada hiç pasif biri değilim,anında tepkimi veriyorum,canını sıktığım oluyo elbet
Ama amaç birbirimiz canını sıkmak olmamalı

Yav he he evlen canim sen bunla. Sakin kacirma. Zaten deni dovse falan kesin sevdiginden yani. Aklina baska bisey gelmesin.
:)) iyiyi görmeye çalışıyorum,yazıyorum, ki sizlerde görün.
Düğüne bir ay kaldı,hazırlık yapmadık.. Bu sorunlar yüzünden. Ya gemileri takıp evlenicez, ya gemileri yakıp evlenmiycez
İki türlü de ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah

Şimdi gözüne hoş gelen bütün davranışları evlendikten sonra bir bir yok olacak.. Şöyle ki:

Seni önemsediğini hissettirmeyecek.
Çiçek dahil birşey almayacak çünkü artık ihtiyaç kalmadı..
Hiçbir şey için gönlünü almaya çalışmayacak çünkü artık evlisiniz iki gün surat asılır sonra nasıl olsa paşa paşa barışılır..Ne diye çeksin ki senin nazını niyazını

Öfke kontrolünü sağlayamayan adamdan karşılıklı sevgi, saygı ve sabır isteyen evlilik yapmasını koca olmasını sonra da baba olmasını bekliyorsunuz..

Beklemek ummak ümit etmek güzel, gerçekler acı..

Biçok konu açtım burada..sıkıntıları yazdım
Yazdıklarım dışında benim taktığım pek çok konuda var
Abartıyo muyum diye düşünüyorm,başkası olsaydı takmazmıydı diye
Her ne olursa olsun,elimden geleni yaptığıma inanmalıyım

Keşke benim şimdi sahip olduğum on yıllık evli bir kadının bakış açısını olduğu gibi size verebilseydim..

Aşkın ve sevginin kendisi , hayat için sevgililik için çok gerekli.. Su gibi hava gibi gerekli.. Yalnız iş evliliğe gelince yetmiyor işte.. Aynı evde olunca o evli kadın elinin altındaki garanti kadına dönüşüyor..

Özen yok empati yok.. Kaybederim korkusu yok.. Erkeklerin bi de şöyle bir lafları oluyor, en çok ona gıcık oluyorum: Sen böyle davrandığın için ben böyle söyledim/davrandım..

Yani kendi söylediklerimden de onun söylediklerinden de otomatik olarak hep ben sorumluyum.. Ne güzel iş değil mi???

Elinden geleni yapabilirsin yalnız şunu bil kimseyi değiştiremezsin.. En fazla biraz değişmiş gibi durur , evlilikten sonra da fabrika ayarlarına geri döner..

Bence açtığınız eski konuları bir okuyun.
Bu işin ne kadar zorlama ile olduğunu farkedeceksiniz.
Düzgün giden bir ilişkiniz yok maalesef

://
O günkü sorunu yazayım
Cuma gecesi nçbetçiydi,nöbeti olduğu zaman epey stresli oluyo.bende artık pek idare edemiyorum,kalbim öok kırıldı,tahammülüm azaldı çünkü
Ben onun bulunduğu şehre gidicem diye nöbetlerini değiştirmeye çalıştı,biçok kişiyi aradı,birini de değiştirdi
Sonra bana dediki..buraya gelince eşya fln bakrız,herşeyin en uygununa bakarız.
Bende herkes nasıl yapıyosa bizde öyle yaparız,ortalama bişey dedim
(Bana daha önce "marka takıntın vardı,defolu mala düştün,ne oldu" demişti. O zaman,kaliteden taviz vermiycem,yüce gönüllü olmaya gerek yok demiştim)
O yüzden en uygun olanını yaparız lafına yanaşmadım,içimize sindiği gibi diye direttim..
Konu çirkinleşti,tartıştık epey..
Sonra seni seviyorum diye msj atmış birsürü,şarkı göndermiş
Sabah gördüm,ama uzattım konuyu. Nöbetten çıkıp uyudu,uyanınca aradı
"Canım dışarı cıkıcam diyodun çık,bişeyler alcam diyodun,al" fln dedi. Bende artık içimden gelmiyo bu kadar sorundan sonra,tartışmaktan bıktım,bunaldım,yeter artık dedim.bitsin artık fln dedim,
böyle söyleme,iyi değilim,kriz geçiricem fln dedi. Sonra telefonu kırdı
Sonuç böyle

Öyle görünüyorum değilmi:) galiba haklısın

Nooption arvenderin advers Psychopaths Giderli Hatun Chess kumrukusum @__BADE__
Sorun böyleydi,bahsetmek istedim. Zamanınız olduğunda okursunz diye etiketledim:)

Bu adam herseyin en ucuzunu eve dolduracak. Idare edelim diyecek. birde bakmissin bu adi esyalarla on yilin gecivermis. Heves ettigin hersey icinde kalmis.

Bugun bu yuzden telefonu yere carpiyorsa yarin bir bahane bulup sinirlenince kafanada carpabilir

Cok iyi dusun. Kararini ver. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Eğer gereksiz aptal tartışmalar yapiyorsaniz yapmayın hepsinin üstüne bir şet çekin. Harbi söylüyorum hicbirsey katmaz onlar size şu şunu dedi bu bunu dedi fln filan hepsi boş. Seviyor musunuz ona güveniyor musunuz gerisi boş?

Aslında gösterişli,kaliteli şeyleri seviyo kendiside..ama bizim söylediklerimiz yerine ulaşmıyo. Şuan zaten içinden çıkılmaz bi hal aldı herşey
İnşallah hayırlısı olur herşeyin

Şimdi bu sorun.başkası olsaydı muhakkak başka bi sorun yaşayacaktık.daha önce set çektik,ama şuan buna vaktimiz yok.ben sorunların üstünü örtmüyorum
Sadece Elimden geleni yaptığıma inanmalıyım,elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Bakalım görelim

Ömrünü geçireceğin insanla tabi ki tartışmalarınız olacak.. Tartışma nasıl oluyor o önemli.. Her tartışmanızda fenalık geçirip öfkelenmeye telefon kırmaya varacaksa iş bırak hiç varmasın madem..

Öfkesinin kontrolünü sağlamak da onun görevi onun sorumluluğu.. Hayatın boyunca uğraşmak istemiyorsan ya şimdi halletmesini söylersin ya da yol verirsin..

farkındaysan sen hep elinden geleni yapıyorsun. kıyamamak, alttan almak, anlayışlı olmak vs. ama nişanlın olacak hödük kırıyor, döküyor, fırlatıyor.
tüm yaşananlar "sakın evlenme" diye bas bas bağırıyor da sen gözünü kulağını kapatıyorsun.
bir musibet bin nasihatten etkilidir.
illa yaşayıp görmek istiyorsun madem, gör bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…