Bende kalbini kırıyorum,istemiyorum artık,evlenmeyelim o zaman,erteleyelim,içimden hiç birşeye bakmak gelmiyo,soğuyorum herşeyden,ayrılalım gibi ifadeler kullanıyorum.farkındaysan sen hep elinden geleni yapıyorsun. kıyamamak, alttan almak, anlayışlı olmak vs. ama nişanlın olacak hödük kırıyor, döküyor, fırlatıyor.
tüm yaşananlar "sakın evlenme" diye bas bas bağırıyor da sen gözünü kulağını kapatıyorsun.
bir musibet bin nasihatten etkilidir.
illa yaşayıp görmek istiyorsun madem, gör bakalım.
sen sözlerinle kırıyorsun. o davranışlarıyla korkutucu bence.Bende kalbini kırıyorum,istemiyorum artık,evlenmeyelim o zaman,erteleyelim,içimden hiç birşeye bakmak gelmiyo,soğuyorum herşeyden,ayrılalım gibi ifadeler kullanıyorum.
O bana hiç kullanmadı,saman alevi gibi siniri var,o an kalp kırıyo.ama inanılmaz bicdan yapıyo,üzülüyo.sadece ben değil,yoldan geçen birini üzsün,rahat edemiyo,kafasına takıyo.
Bu hallerini düşününce haksızlık etme,kalbini kırma,unut gitsin diyorum
Sonra yine aynı. Sırf bu sebeplerden nikah yapmadık,hazırlık yapmadık..ben yapmak istemedim daha doğrusu..
Şimdide gidişat hiç iyi değil zaten
İnşallah hayırlı olan olur.. Kardeşiyle konuştuk dün,şey dediCanim bir uzmana gitse ofke kontrolü için hic fena olmaz vicdani var ama ofkelenince ne yaptigini bilmiyor sonra pisman oluyor evlenincede olcak bunlar nisanlilik gibi olmayacak haa deyince teli kapatir gibi birakamayacaksin iyi dusun dr ye gitsin ofkesini kontrol etmek icin bugun yere carpilan tel yarin cocuklarin olunca onun yaninda yere carpilacsk konus onunla cok az vaktin kalmis dugune istedigini al ömür noyu o esyalarin uzerinde oturacaksi ha degistirelim desen on sene gecer iyi dusun iyi karar ver hakkinda hsyirlisi olsun
İyi yanlarını da yazıyorumki,daha sağlıklı olsun yorumlar. Ama yanlışlarında farkındayımsen sözlerinle kırıyorsun. o davranışlarıyla korkutucu bence.
eşim bir kere çok kızdı kumandayı halıya fırlattı, bana fırlatmaya cesaret edemez çünkü.
ben o kumandayı aldım ve parçalanana kadar duvara fırlattım.
eğer alttan alsaydım, sussaydım bir gün bana da fırlatırdı.
yani kırmak atmak vs tehlikeli sinyaller bana göre.
Kim bilirr.. Hiç bu kdar sıkıntılı olmamıştı durumOlmayacak duaya amin demek .... evlen lutfen ... simdiki sorunlar cozulur tabiki kusersin o evinde sen evinde evlenince nolacak .... bence yazik edeceksinn kendine....agrisiz basina dert...
cesur değilim
Nooption @arvenderin @ellizan @Psychopaths @Maykay @chess kumrukusum @__BADE__
Sorun böyleydi,bahsetmek istedim. Zamanınız olduğunda okursunz diye etiketledim:)
Canim yanlis anlama ama gecen bir konun vardi dugune 45 gun var ortada hicbiset yok die boyle bi kac konunu daha hatirliyorum yani olay aslinda kabak gibi ortada bi sorumsuzluk var ... isiniz gucunuz yerinizde adamlar asgari ucretle anasi babasi yok evleniyo ev yapio borc harc demekki bunlari dusun sorun var ortadaKim bilirr.. Hiç bu kdar sıkıntılı olmamıştı durum
B
Konus tartismadan psikiyatri ye gitsin ofkesini kontrol edemiyo edemetince esyalara zarar veriyor romamtikligi bir yere kadar bugün esyaya zarar veren yarin sana zarar verir bin kere dusun bir kere karar ver evlilik oyuncak değil canim sakin olduğu zaman birlikte gidelim de diyecegi şey "ben delimiyim"olacak sakince konus uzerine gitme çünkü ofkeyi konturol edemiyor sana bile zarar verebilir dugun konusundan neden kaçıyor demekki hazirda degil bana oyle geldi nisanlilik suresi birbirini tanima suresidir sevgi bir yere kadar evlenince sevgi bitiyo gecim basliyo canim hee sevgi bitiyo derken yanlis anlama insan gecime dusunce eskisi gibi olmuyir evini gecindirmenin derdine dustugu icin zamani kalmiyo diyeyim sanaİnşallah hayırlı olan olur.. Kardeşiyle konuştuk dün,şey dedi
"Bayramda gelenler düğünle ilgili sorular soracak diye evde durmadı, başka biyere gidip orda kaldı sorulardan kaçmak için"
Çok üzüldüm.ben bu durumda bırakmak istemem,haketmiyo çünkü
Hep güzel hayaller kurdu,sen hamile olduğunda 9 ay her gün bi köşede resmini çekcem,klip yapıcam, işte şöyle bahçeli ev alırız,şunları yaparız, bikaç şeyi çok iyi yapıcaksın,ben sana öğreticem,sabah beşte sıkıldım yürüyüşe çıkalım de,çıkarız, yağmurlukları giyer yürüyüş yaparız fln fln.. Hep güzel şeyler düşünüyo. Ama öfkelenince kurduğu cümleler inanılmaz kalbimi kırıyo
Hangisi diyorum,hangisi gerçek olan!
Yok,hazır olmadığından değil. O hazırlıkları gapmak istedi,sürekli gel yapalım.eşya alalm,işleri halledelim fln dedi. Bende geciktirdim,sen bu kadar kalbimi kırıyoken ben yapmam hiç bişey dedim. O yüzden bugün kadar hazırlık yapılmadı. Ona düğün ne durumda,nikah tarihi alındı mı gibi sorular sorulunca canı sıkılıyormuş. O yüzden gitmişKonus tartismadan psikiyatri ye gitsin ofkesini kontrol edemiyo edemetince esyalara zarar veriyor romamtikligi bir yere kadar bugün esyaya zarar veren yarin sana zarar verir bin kere dusun bir kere karar ver evlilik oyuncak değil canim sakin olduğu zaman birlikte gidelim de diyecegi şey "ben delimiyim"olacak sakince konus uzerine gitme çünkü ofkeyi konturol edemiyor sana bile zarar verebilir dugun konusundan neden kaçıyor demekki hazirda degil bana oyle geldi nisanlilik suresi birbirini tanima suresidir sevgi bir yere kadar evlenince sevgi bitiyo gecim basliyo canim hee sevgi bitiyo derken yanlis anlama insan gecime dusunce eskisi gibi olmuyir evini gecindirmenin derdine dustugu icin zamani kalmiyo diyeyim sana
Objektif bi şekilde buraya yazmaya çalıştım,kendi hatalarımıda.. Ama hep benzer yorumlar geliyovalla bu adamla evlenmeyi düşündüğüne göre çok cesursun hiçte değilim falan deme
.
öfke kontrolü sıfır
hatırladım konunuzu siz ciddi ciddi oturup düşünün ben nasıl bir kumar oynuyorum hayatımla diye..
Bigün dışardaydık,çiçek almış,uzun zaman sonra öyle şen şakrak.. Güzeldik...
Sonra (üç dört saat kadar) bi kafeye oturduk, suratı düştü. Ne oldu diyorum,şirinlik yapıyorum.elimi itti. Sonra bende dönüp oturdum, ne oldu fln dedi,neyse kalktık.biraz zaman geçince kendi kendine yumuşadı,sevesi geldi beni.
Sonra yine sinirlendi. Su şişesini fln fırlattı,bağırdı. Anlam veremediğim biçok şey...
AMA güne güzel başlamıştık:/
İnşallah hayırlı olan olur.. Kardeşiyle konuştuk dün,şey dedi
"Bayramda gelenler düğünle ilgili sorular soracak diye evde durmadı, başka biyere gidip orda kaldı sorulardan kaçmak için"
Çok üzüldüm.ben bu durumda bırakmak istemem,haketmiyo çünkü
Hep güzel hayaller kurdu,sen hamile olduğunda 9 ay her gün bi köşede resmini çekcem,klip yapıcam, işte şöyle bahçeli ev alırız,şunları yaparız, bikaç şeyi çok iyi yapıcaksın,ben sana öğreticem,sabah beşte sıkıldım yürüyüşe çıkalım de,çıkarız, yağmurlukları giyer yürüyüş yaparız fln fln.. Hep güzel şeyler düşünüyo. Ama öfkelenince kurduğu cümleler inanılmaz kalbimi kırıyo
Hangisi diyorum,hangisi gerçek olan!
Ben yanlışsam benim hatalarım, o yanlışsa onun hataları ortaya çıksın,farkındalığımız artsınHayalinizdeki adam ile 1 konuda bile anlaşamıyorsanız bu bile birbirinize denk değilsiniz demektir bence.... Ayrıca düğüne az kalmış daha kavgadan bi türlü fırsat bulamamışsınız mobilya vs bakmaya ,gerçekten siz kabuslarla dolu evlilik mi sürmek istiyorsunuz psikopat bir adamla ?
Seviyprum canım,heleki biri benim yüzümden üzülürse inanılmaz kötü hissediyorumSon kez yazıyorum canim seviyorsun anladim ama ayril diyemem ben ayrilamadim cozum uretin hemen pes etmeyin benim ailem karsi cikti kacarak evlendim sevgi olunca insanin gozu birsey gormuyor kor oluyorsun resme iki evladim var cok dukur mutluyum bir daha dunyaya gelsrm onunla evlenirim benim esimde sinirli sinirlendigi xamsn susarim karsilik vermem sakinlesince konuşuruz bana zarar vermedi hic tedavisini olsun sen o sinirlenince zitlasma çünkü sinirli kisinin üzerine gidersen daha beter sinirlenir ofkesini kontrol edemez kolayi secme mücadele et sevginle pes etme bsktin olmuyo o zaman birakirsin hic olmazsa mücadele ettim dersin hakkinda hayirlisi oldun kardeşim
Demekki henüz sabır küpün dolmamış ona karşı hala muhabbet duyuyorsunda inşallah o senin değerini çok iyi anlar henüz ona kör kütük aşıksın canım dilerim Rabbimden çok mutlu olursunuz amin 'Ben yanlışsam benim hatalarım, o yanlışsa onun hataları ortaya çıksın,farkındalığımız artsın
Ya düzelsin ya bitsin ama hayırlısı olsun diye dua ediyorum
Olanların farkındayım,bazn çok mutlu başlayan ilişkiler çok kötü sonuçlanıyo
Belki bir ihtimal herşey daha iyi olabilir.o yüzden hemen pes edip pişman olmak istemiyorum.
Belki son bi şansıı hakediyoruz gibi geliyo,iyice ölçüp tartıp ona göre davranmalıyız gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?