Sen artik bana bisey yazamazsin :)Dondur kendini ölümsüz olursun. Biz de rahat edelim gözünü seveyim.
Onu kim soylediBommmmmbos gecmis bi 27 sene
Kendim kendime anladimOnu kim soyledi
Yok bee, 36.5 yaşımla ben nilu’dan daha gencim. Sen de nilu’dan daha gençsin. Nilu’nun gözü toprağa bakıyor artık, moruk oldu.31 yaşındaki ben kendime huzur evi baksam iyi olur
Dedim 27 bu dertlere düştüyse ben ölmüşüm gömenim yok. Vışş aneeyyy dedimYok bee, 36.5 yaşımla ben nilu’dan daha gencim. Sen de nilu’dan daha gençsin. Nilu’nun gözü toprağa bakıyor artık, moruk oldu.
Ruhu yaşlı bunun bacım. Vışş deme aney hiç demeDedim 27 bu dertlere düştüyse ben ölmüşüm gömenim yok. Vışş aneeyyy dedim
Yanlish anlamishsin kuzum sen nerden bileceksinki? Müneccim misin nesin?aslında suç bende niye muhatap oluyorum ki senin gibilerleKendim kendime anladim
Bulunca bana da haber verin.31 yaşındaki ben kendime huzur evi baksam iyi olur
Ruhu yaşlı bunun bacım. Vışş deme aney hiç deme
Kuzum muYanlish anlamishsin kuzum sen nerden bileceksinki? Müneccim misin nesin?aslında suç bende niye muhatap oluyorum ki senin gibilerle
Gercekten alay etmek icin yazmiyorum yanlis anlamayin keske boyle seyler aklima takilsaydi benimde ya , ben sahiden boyle bir hayat Istiyorum artik ya dertten tasadan kaygidan biktimSelam !ben bir kere buraya şu konuyu yazmıştım bana saçmaladığını söylediler o yüzden bir ara unuttum.ama bugün eltimle oturuyorduk laf düştü araya yaşla ilgili,dedim ki ona ben aralıkta 27 olacağım .”AA harbi 27 mi olacan?”üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum yaşımın artmasından kendisi 20 yaşında,ocakta 21 olacak onun işin hava hoş
Ne şeye geliyor ne şeye deniyor böyle durumlarda tövbe yarabbimdaha yaşın küçük üstelik 2 çocuğun var dediğimde 27 küçük bir yaş mı diye söylenmiştin.. küçük diyen de yaranamıyor büyük diyen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?