- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
Açtığın konulardan tahmin yürütmüş olabilir miyiz? Senin dünyanda 27 yaş 57 ye tekabül ediyor üzgünüm.Yanlish anlamishsin kuzum sen nerden bileceksinki? Müneccim misin nesin?aslında suç bende niye muhatap oluyorum ki senin gibilerle
Hatırladım yazdığını,dikkatli git oku bak gör küçük yazmışım yoksa büyük?ben kendimi hep yaşlı zannetmişim(rakamlara göre)daha yaşın küçük üstelik 2 çocuğun var dediğimde 27 küçük bir yaş mı diye söylenmiştin.. küçük diyen de yaranamıyor büyük diyen de
Yazıyor bomboş geçmiş bu ne demek?!ben 20 yıl babamın evinde yaşadım neresi bomboş ?kendisi boş biriAçtığın konulardan tahmin yürütmüş olabilir miyiz? Senin dünyanda 27 yaş 57 ye tekabül ediyor üzgünüm.
AnlayamadımYaşadığınız sefil hayatla o yaş farkı kapanır merak etme. İkiniz de erkenden çökersiniz.
33 yaşından ses veriyorum31 yaşındaki ben kendime huzur evi baksam iyi olur
Nilu geliyorsun üç mesaj yazıp banlanıyorsun sonra yine geliyorsun üç mesaj yazıp...
Sıkılmadın mı bu döngüden? İnsan hiç mi bir şey öğrenmez, ders çıkarmaz. Çok acayip.
Kefen paranı biriktir33 yaşından ses veriyorum
Kendime mezar bakmaya başlamalıyım
Ay çok güldüm bunaKendim kendime anladim
31 yaşındaki ben kendime huzur evi baksam iyi olur
Yooo, biz niluyu gömecez daha.Ay çok güldüm buna
Ben kendime gidip mezar bakayım,7-8 metre kefen,tıkamalık pamuk falan. Ne de olsa 39a girdim Allah affetsin
O promosyondaKefen paranı biriktir
Helva mı dağıttılar püüü fıstık var mıydı bariSeni gecen hafta gömdüler, haberin yok mu? Helvan güzel olmustu
Biriktirsin de kocasına hazır para olsun, sonuçta cebinden almasına müsade etmiştiKefen paranı biriktir
Şimdi tüm çocuk gelinler dislike yapıp duracak ama, 20 yaşında bir insan neden evlenir anlamıyorum işi gücü salıp koca koca diye koşuşturmanın mantığı neSelam !ben bir kere buraya şu konuyu yazmıştım bana saçmaladığını söylediler o yüzden bir ara unuttum.ama bugün eltimle oturuyorduk laf düştü araya yaşla ilgili,dedim ki ona ben aralıkta 27 olacağım .”AA harbi 27 mi olacan?”üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum yaşımın artmasından kendisi 20 yaşında,ocakta 21 olacak onun işin hava hoş
O konunda da demiştim yanılmıyorsam, bir ayağın çukurda artık. Öteki dünyaya çalışmaya başla, zamanın az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?