- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
senin için rahat olsun. sen payına düşeni fazlasıyla yaptın.Bilmiyorum
Nedense hiç zannetmiyorum
Çünkü hep kendisini haklı gören birisi
Rabbim hayırlı çıkış kapıları göstersin bana daPink_Women yuvayı kurmak zor bozmaz kolay derler, ben tam tersini düşünüyorum bozmak kesinlikle daha zor.
Neresinden tutsam elimde kalan evliliğimi 4 yıl sürdürdüm keşke daha erken bitirseydim diyorum.
Çok iyi düşün taşın zamanını ziyan etme arkadaşım. Düzelmesine inancın varsa da boşanma, kolay bir süreç değil her ne kadar hazır olduğunu düşünsen de, yıpratıcı bir dönem, geçiyor ama yavaş yavaş.
Aynen öylesenin için rahat olsun. sen payına düşeni fazlasıyla yaptın.
Günaydın...
Herşeyin açıklaması vardır ve malesef hepsininde tek cevabı çok sinirliydim olacak
Pek uzun uzun konuşmaya bile değer görmüyorum bu yüzden
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülme erkeklerin geneli böyleler. Zorda kalınca lafın sonu boşanmaya varıyor. Evli çiftler arasında ki sorunlar da yüzde doksan aileler yüzünden çıkıyor malesef
günaydın stepanovaÖnceki mesajlarınıza nazaran busefer daha yorgun ve iletişime kapalı bir tavrınız var.
Yanılıyor olabilirim ancak eşinizin size yaptıgı sürpriz sonrasında onun beklentisi karşılanmadıgı için hırçınlaştıgını, kendisini artık 2 kat haklı gördügünü ve durumun da sizi daha çok soguttugunu düşünüyorum.
Sınavdan bahsetmiştiniz, dediginiz gibi ona odaklanın. Kendi hayatınızda yapılacaklar listenize tikler koyup evliliginizle ilgili değerlendirmeyi de sonrayı bırakın.
Zaten kendiniz tek başınıza bir şeyler başardıgınızı gördügünüzde daha iyi hissetmeye başlar, daha kararlı adımlar atma konusunda da gücünüzü iyice toplamış olursunuz.
yok gelmeyecekAnnen gelecek mi Pink?
Maksat konuşmak içindi iş bahane.Ufaktan ufaktan ailenin haberi olurdu.yok gelmeyecek
zaten hallettim işimi
haftasonu ailemdeydim bizimle gelecektiMaksat konuşmak içindi iş bahane.
hazır kadın geliyormuş işte tam açılacak fırsatmışhaftasonu ailemdeydim bizimle gelecekti
ben kabul etmedim gelmesini
sonrada teklif etmedim
bide arabayla getirmedim diğer gün sen otobüse atla gel demek olmazdı
sırf iş için geliyorduhazır kadın geliyormuş işte tam açılacak fırsatmış
bilmiyorum inan sormadımOrada öğrendin mi peki .Merak etme gelmeyecekler diye niye söylemiş?
Kayınvalideylemi konuşmuşlar?
nasıl açılacaksın ailenebilmiyorum inan sormadım
inan bilmiyorumnasıl açılacaksın ailene
emin misin?çok takıyorsun çok sık boğaz ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?