- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bu seferde neden benim annemi seviyorsun diye sorun çıkarSize geldıklerınde o zaman deneyin... Aman vermeden cevresınden ayrılmayın.. Kendinizi kadının gözüne sokun.. Eşiniz de laf edecek olursa sevgimi gösteriyorum bunda ne var deyıp agzının payını verın.. Annecım annecım dıye gezın etrafında.. Bunalır emın olun....
bu seferde neden benim annemi seviyorsun diye sorun çıkar
aynen öyleSevseniz dert sevmeseniz dert.. En azından bi deneyin..
günaydın stepanova
inan gerçekten yorgunum artık benim çabalarımla gidecek birşey değil bunu kabullendim
zaten evlendiğimden beri kendi hayatıma hiç fırsat verilmedi
çünkü evimde kitap okuyacağım tek bir yer bile yoktu
kendimi bu 2 yılda öyle dibe batmış gibi hissediyorum ki
önceliğim kendim ve kendi ailem onun dışında artık hiç birşeyin önemi yok
dün ben biraz evimde iş yapıyordum yemek felan hazırlamamıştım
biraz bekledi eşim daha sonra baktım ki kalkmış hazırlamış
davet ettiği için gittim bir kaç lokma birşey yedim ve kalktım
haftasonuda ben ailemin yanındaydım
geldim böyle kıyafetlerimi ütülemiş felan
alttan alttan kendini affettirme çabasında ama inan ne yemek ne ütü ne temizlik önemli değil benim için
kalbim kırık olmasın zaten ben hepsini seve seve yaparım
dün annesi ile görüntülü konuşuyor dedi ki bana annem seni sorarsa ne diyeyim dedi
bende sen her annene söyleyeceğini bana mı sorup söylüyorsun da bunu bana soruyorsun dedim
sen daha iyi bilirsin ne söyleyeceğini dedim
ama öyle konuşuyor ki kv kahkahaları kaç oda öteden duyuluyor
oğlunun yuvası yıkılıyor diye nasılda üzülmüştü anlatamam
gerçi yuva oğlunun onun umrunda olmayan şey neden annesinin umrunda olsun ki?
bende bunu yapmaya çalıştım ve boşuna geçen 4 yılın sonunda boşandım,
çoğunlukla ohh be diyorum ama zaman zamanda dibe çekiliyorum.
benim kalbi öyle yapılan işten yumşayacak kadar basit kırılmadı kiÖnceliginiz kendiniz olun. Aileniz ikinci sırada gelsin şu an. Çünkü adım atamama nedenleriniz olarak aileyi önesürüyor ve bu şekilde kendinizi çıkmaza sokuyorsunuz.
Zaten yemek yoksa normal olan o sırada müsait olan kişinin ocagın başına geçmesi ya da hazır birşeyler tercih etmektir.
Sizi kışkırtıyor olmak istemem ancak iki gömlek ütülemek her şeyi geride bırakmaya yetecek olsaydı bugune kadar ütülediginiz her gömlek için eşinizin size hiçbir yanlışı olmaması beklenirdi mesela.
Pişman olan insanın yapacagı ilk şey kendiyle yüzleşmek ve suçlu oldugunu kabul ediyorsa özür dilemek ve hatalarını tekrarlamamaktır bence. Eşinizin o kadar şeyi yapıp bunu akıl edememesi bana pek normal gelmiyor.
Annesiyle ne konuşacagını sorması da sizin düşüncenizi öğrenmek için zaten. "Noldu boşanıyor muyuz? ütüden etkilendin mi?" diyemeyecegine göre...
Eşiniz sanki siz birkaç günlügüne depresyona girmişsiniz ya da hastalanmışsınız gibi davranıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi anneyle kahkahalar atmak vs. Gerçekten çok yıpratıcı bir ev haliniz var.
Sınava kadar dişinizi sıkabilir misiniz, yoksa ayrı eve mi çıkarsınız bilmiyorum ama bu süreç, umarım o ertelediginiz yüzleşmekten ve boşanmaktan daha yorucu bir şekilde geçmez sizin için.
Yerinizde olsam sınava tek başıma kalacagım bir ortamda hazırlanırdım. Her şeyden uzaklaşmayı seçerdim ki hem daha rahat konsantre olayım hem de sakin kafayla bir şeyleri düşünüp tartabileyim.
Fakat sizin nasıl etkileneceginizi bilmedigim için birşey diyemiyorum artık.
Ne denilebilir kigünaydın hanımlar
dün akşam eşim benimle konuşmak istedi
ama konuşmaları hani bir özür mahiyetinde değilde
sanki içinde kalan üç beş birşeyide söyleyeyim diyeydi
Bana benim annem önemsiz değil, hergün onu bana kötülüyorsun dedi
ben özellikle annesi hakkında hiç birşey dememiştim oysa ki
işte benim annem şöyle üzüldü halimize böyle üzüldü halimize
ayıldı, bayıldı gibi bir çok şey dedi bayağı benim ailem şöyle iyi benim ailem böyle iyi
sen benim senin ailenle daha resmi olmamı istiyorsun
eğer buysa düşüncen öyle olurum felan filan söyledi
1.bende ondan sonrasında başladım konuşmaya
Herkes bu kadar iyi olduğuna göre tek kötü kalıyor ortada ben dedim
Tamam peki ben kötü biriyim öyle varsaylım
Ama biz uyardığımız halde sürekli emri vakiler yapan annen mi haklı dedim?
Bir insana hoşlanmadığını söylersin o insanda onu eğer tekrar yapıyorsa demekki ne seni nede huzurunu düşünmüyordur dedim
Ben sana annem neden böyle yapıyor dediğim için kötü
Ama annem istemediğimiz şeyleri ısrarla mutsuz olacağımızı bile bile yaptığında o mu bizim iyiliğimizi düşünmüş oluyor dedim
İnsanların kavga edeceği konuyu yapıpta sonrasında bayılmanın, ağlamanın ne manası var ki dedim.
2. dedim ben kendi ailemi evimde neden doğru düzgün ağırlayamıyorum dedim. tamam sen asla buna karşı olmadın ama ortamda sunmadın dedim. ben sırf senin kardeşin ders çalışıyor diye evime kimseyi davet etmedim dedim yada ailen buradaydı kendi aileme fırsat bile kalmadı dedim. şimdi burada önemsenmemiş olan senin ailen mi ben mi yoksa benim ailem mi dedim?
3. ben artık böyle bir evliliğe devam etmek istemiyorum. Artık ailemde birşeylerin ters gittiğinin farkında böyle devam edecekse benim boşanmadan yana hiç bir sıkıntım yok. Hemen boşanabiliriz dedim
4. sen ailenle mi yaşamak istiyorsun dedim. yani hep birlikte mi yaşayacağız dedim. O da yok asla ama senin aileme karşı bu tavrının yıkılmasını istiyorum dedi. Öyle uzun uzunda kalmayacaklar zaten bundan sonra dedi
5. Bide bana sevilecek neyin var diye söylerken gerçekten neyi düşündün dedim
ben ailene bu kadar hoş görülü olmuşken, bu kadar fedakarlıkta bulunmuşken. İşte öfkelendim felan dedi. Bende öfke ile herşey söylenmez dedim. Tabi sende haklısın annen kendi imkanı olmasına rağmen çocuğu için bir düzen kuramadı ama ben her şeyimden fedakarlık edipte senin ailenin yanında olduğum için sevilecek bir yanım yok dedim.
6. bide eşim işte insanlara tepkini sen ver. hani annem olur kardeşlerim olur birşey derlerse sen cevabını ver dedi. bende kusura bakma ama ben sürekli espri yapıyormuşcasına hakaret edilen bir ortamda yaşamadığım için birisi bana ağır birşey söylediğinde donup kalıyorum dedim. şoka giriyorum ne tepki vereceğimi bilemiyorum dedim. yani böyle olmak mı kötü bir insan yapıyor beni dedim ki son konuşmamızda zaten bu hatayı bir daha yapmayacağımı herkese cevabımı vereceğimi söylemiştim dedim
7. ben bu evliliğin bitmesini istemiyorum dedi. bende evliliğin bitiyor ama sen farkında değilsin dedim
Son olarak ben eşime ne inanıyorum bu saatten sonra nede güveniyorum bunu onada söyledim. dün kü düşüncem ne ise bugünde öyleyim. dediğim gibi bu saatten sonra ağzı ile kuş tutsa belki affedebilirim...
yalnızca sınavıma odaklı yaşamak istiyorum. Evimi çok seviyorum evimden ayrılsam başka yere çıksam inanın adapte olmam 3 ayı bulur zaten.
zaten 8-5 çalışıyorum.
Evet gerçekten bir öyle diyor bir böyleNe denilebilir kihala kendi komün yaşamlarının yokluğunun derdinde adam..gözleri de kör olmuyor mu bir de ayan beyan ortadaki yaratılan huzursuzluğa karşı yaaa Pink_Women ben de doğulu sayılırım, bu mantık doğu mantığı..kadının fikrinin,düşüncesinin bi ehemmiyeti olmaz(istisnalar vardır ama) kelli felli bi kaynana olmadığın sürece, senin lafın da geçmez kimseye sıkma canını,bence şu noktadan sonra konu açılsa da çok konuşup kafa yorma,değiştirebileceğin bişey yok gibi. Hala dayatma modunda. Herşey olacağına varır,sen ailenden destek almaya devam et. Annenle naptınız bu arada?
Günaydıngünaydın hanımlar
dün akşam eşim benimle konuşmak istedi
ama konuşmaları hani bir özür mahiyetinde değilde
sanki içinde kalan üç beş birşeyide söyleyeyim diyeydi
Bana benim annem önemsiz değil, hergün onu bana kötülüyorsun dedi
ben özellikle annesi hakkında hiç birşey dememiştim oysa ki
işte benim annem şöyle üzüldü halimize böyle üzüldü halimize
ayıldı, bayıldı gibi bir çok şey dedi bayağı benim ailem şöyle iyi benim ailem böyle iyi
sen benim senin ailenle daha resmi olmamı istiyorsun
eğer buysa düşüncen öyle olurum felan filan söyledi
1.bende ondan sonrasında başladım konuşmaya
Herkes bu kadar iyi olduğuna göre tek kötü kalıyor ortada ben dedim
Tamam peki ben kötü biriyim öyle varsaylım
Ama biz uyardığımız halde sürekli emri vakiler yapan annen mi haklı dedim?
Bir insana hoşlanmadığını söylersin o insanda onu eğer tekrar yapıyorsa demekki ne seni nede huzurunu düşünmüyordur dedim
Ben sana annem neden böyle yapıyor dediğim için kötü
Ama annem istemediğimiz şeyleri ısrarla mutsuz olacağımızı bile bile yaptığında o mu bizim iyiliğimizi düşünmüş oluyor dedim
İnsanların kavga edeceği konuyu yapıpta sonrasında bayılmanın, ağlamanın ne manası var ki dedim.
2. dedim ben kendi ailemi evimde neden doğru düzgün ağırlayamıyorum dedim. tamam sen asla buna karşı olmadın ama ortamda sunmadın dedim. ben sırf senin kardeşin ders çalışıyor diye evime kimseyi davet etmedim dedim yada ailen buradaydı kendi aileme fırsat bile kalmadı dedim. şimdi burada önemsenmemiş olan senin ailen mi ben mi yoksa benim ailem mi dedim?
3. ben artık böyle bir evliliğe devam etmek istemiyorum. Artık ailemde birşeylerin ters gittiğinin farkında böyle devam edecekse benim boşanmadan yana hiç bir sıkıntım yok. Hemen boşanabiliriz dedim
4. sen ailenle mi yaşamak istiyorsun dedim. yani hep birlikte mi yaşayacağız dedim. O da yok asla ama senin aileme karşı bu tavrının yıkılmasını istiyorum dedi. Öyle uzun uzunda kalmayacaklar zaten bundan sonra dedi
5. Bide bana sevilecek neyin var diye söylerken gerçekten neyi düşündün dedim
ben ailene bu kadar hoş görülü olmuşken, bu kadar fedakarlıkta bulunmuşken. İşte öfkelendim felan dedi. Bende öfke ile herşey söylenmez dedim. Tabi sende haklısın annen kendi imkanı olmasına rağmen çocuğu için bir düzen kuramadı ama ben her şeyimden fedakarlık edipte senin ailenin yanında olduğum için sevilecek bir yanım yok dedim.
6. bide eşim işte insanlara tepkini sen ver. hani annem olur kardeşlerim olur birşey derlerse sen cevabını ver dedi. bende kusura bakma ama ben sürekli espri yapıyormuşcasına hakaret edilen bir ortamda yaşamadığım için birisi bana ağır birşey söylediğinde donup kalıyorum dedim. şoka giriyorum ne tepki vereceğimi bilemiyorum dedim. yani böyle olmak mı kötü bir insan yapıyor beni dedim ki son konuşmamızda zaten bu hatayı bir daha yapmayacağımı herkese cevabımı vereceğimi söylemiştim dedim
7. ben bu evliliğin bitmesini istemiyorum dedi. bende evliliğin bitiyor ama sen farkında değilsin dedim
Son olarak ben eşime ne inanıyorum bu saatten sonra nede güveniyorum bunu onada söyledim. dün kü düşüncem ne ise bugünde öyleyim. dediğim gibi bu saatten sonra ağzı ile kuş tutsa belki affedebilirim...
yalnızca sınavıma odaklı yaşamak istiyorum. Evimi çok seviyorum evimden ayrılsam başka yere çıksam inanın adapte olmam 3 ayı bulur zaten.
zaten 8-5 çalışıyorum.
Evet gerçekten bir öyle diyor bir böyle
Kabul etmiyorum işte bu kadar basit etmiyorum onun ailesiyle yaşamayı
Bana bunu kabul ettirmeye çalışıyor
Alttan alttan ama sonra da bende istemiyorum ayağına yatıyor
Gerçekten boşa zaman kaybı 2 yıldır konuştum ne değiştiki
Annesinin bayılmasi ki gözümle dahi görmedim haklı yaptı herşeyde onları
Madem beni yollarıma güller dökecek kadar seviyorsunda neden bir gün öncesinde benden bosaniyordun dedim
İşte ben seni yollarına güller dökecek kadar seviyorum ama boşanmayı düşünecek kadar da mutsuzum dedi
Ailemde ise canım babam anneme kızının bir sıkıntısı olabilir hiç sordun mu demiş ben bunu ablamdan duydum
Annem muhtemelen ilk baş başa kaldığımızda soracaktır
Çok ayrıntısına görmeyeceğim ama anlatacağım
Ayrıntı derken sınava kadar ondan sonra zaten kararımı alacağım Allahın izni öle
Yaaaa pink senin kv tayfasında o oyunculuk olduktan sonra kalp krizi de geçirirler,ağızdan köpük de çıakrırlar,gözlerini de ters dönderirler..Evet gerçekten bir öyle diyor bir böyle
Kabul etmiyorum işte bu kadar basit etmiyorum onun ailesiyle yaşamayı
Bana bunu kabul ettirmeye çalışıyor
Alttan alttan ama sonra da bende istemiyorum ayağına yatıyor
Gerçekten boşa zaman kaybı 2 yıldır konuştum ne değiştiki
Annesinin bayılmasi ki gözümle dahi görmedim haklı yaptı herşeyde onları
Madem beni yollarıma güller dökecek kadar seviyorsunda neden bir gün öncesinde benden bosaniyordun dedim
İşte ben seni yollarına güller dökecek kadar seviyorum ama boşanmayı düşünecek kadar da mutsuzum dedi
Ailemde ise canım babam anneme kızının bir sıkıntısı olabilir hiç sordun mu demiş ben bunu ablamdan duydum
Annem muhtemelen ilk baş başa kaldığımızda soracaktır
Çok ayrıntısına görmeyeceğim ama anlatacağım
Ayrıntı derken sınava kadar ondan sonra zaten kararımı alacağım Allahın izni öle
Ben istemiyorum dedimGünaydın
Ohh be sonunda konuşmuşsunuz.Kayınvalide yine yapmış yapacağını ayılıp bayılmalar kendini haklı göstermeye çalışmalar oğlucuğunun vicdanına oynamış oğluda zokayı yutmuş hemen.Ama sen ne güzel konuştun helal olsun.Madem bizi bu kadar seviniyor düşünüyor neden ısrarla aynı şeylere devam ediyor demişsin.Kardeşini söylediğinide sevindim.
Körmüdürler nedir.Ailesine toz kondurmak istemiyor.Sen birşeyler dedikçe savunmaya geçiyor.Bu sefer az kalacaklar demesinden de hiç hoşlanmadım.Kayınvalide tutsun bir ev ne kadar kalacaksa kalsın.Hala sana baskı yapmaya çalışıyorlar.
Ben bunu söyledim eşimeYaaaa pink senin kv tayfasında o oyunculuk olduktan sonra kalp krizi de geçirirler,ağızdan köpük de çıakrırlar,gözlerini de ters dönderirler..
İnsanlar hissederler anlamasalar bile bi yamukluk olduğunu emin ol, onlar istediği kadar oynasın.
bu arada insanlar çok stratejik, hin yani..mağdur edebiyatına bayılıyorlar,bak aslında ben neler neler yaptım diye insanlara gösterip arka planda asıl işkenceyi yapıp arada da vicdanını rahatlatıp işine bakabiliyor..bana hiç samimi gelmiyor eşin..hem o nasıl istememezlik(kendi ailesini) en ufak saçmalıkta ben getirip bakarımhalaaa bi de..
Anne baba candır yaaaiçini dökmek için sınavı niye bekliyosun ki,bak rahatlarsın.Ayrıntıları da anlat, baştan bilsinler. Sonra onlarda da bundan hiç bahsetmedi niye sakladı,demedi gibi algı oluşmasın. Sarıl annene ağla bi güzel. Ne uğruna karartıyoruz günlerimizi Allah aşkına
Cehenneme kadar yolları var inanSenin yerinde olsam onlar bu evde kalmayacaklar misafir gibi gelip akşam giderlerse eyvallah boşanacaksakta boşanalım derdim.En güzeli hiç gelmemeleri.Eşin dışarıda görüşsün ne halt ederse etsin .
Bide aileme tepkini koy diyorYaaaa pink senin kv tayfasında o oyunculuk olduktan sonra kalp krizi de geçirirler,ağızdan köpük de çıakrırlar,gözlerini de ters dönderirler..
İnsanlar hissederler anlamasalar bile bi yamukluk olduğunu emin ol, onlar istediği kadar oynasın.
bu arada insanlar çok stratejik, hin yani..mağdur edebiyatına bayılıyorlar,bak aslında ben neler neler yaptım diye insanlara gösterip arka planda asıl işkenceyi yapıp arada da vicdanını rahatlatıp işine bakabiliyor..bana hiç samimi gelmiyor eşin..hem o nasıl istememezlik(kendi ailesini) en ufak saçmalıkta ben getirip bakarımhalaaa bi de..
Anne baba candır yaaaiçini dökmek için sınavı niye bekliyosun ki,bak rahatlarsın.Ayrıntıları da anlat, baştan bilsinler. Sonra onlarda da bundan hiç bahsetmedi niye sakladı,demedi gibi algı oluşmasın. Sarıl annene ağla bi güzel. Ne uğruna karartıyoruz günlerimizi Allah aşkına
Sınavıma kadar kimse gelemezBu iki ayda evde gene sana huzur verip sinavina hazirlanmana Engel olacaklar bence kocan bu sefer az kalacaklar dedigine gore bu ay gene gelirler gelelimlere baslamislar
Sınavıma kadar kimse gelemez
Ola ki geldiler bu saatten sonra onları çekemem
Daha da hızlandırmış olurlar süreci sadece
Geldikleri zaman ben o evden ayrılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?