Yine kalbim paramparça

Galiba sen konuşmak istemiyorsun ne var niye çekiniyorsun annenden .Kısa sürelide olsa konuşurdun anne neden öyle söyledin diye başlasaydın devamı gelirdi .
konuşmak istiyorum ama sonrasında ki ihtimaller beni korkutuyor
1. ailem asla hemen boşan demeyecek. bu yüzden eşim ya düzelecek yada ailemin bana sahip çıkmadığını düşünüp daha çok üstüme gelecek
2. ihtimal boşan denilecek ve ben şu iki ay inanın buna kafa yoramam hayatımdan 6 ay çalamam
çünkü boşanma süreci çok zorludur eminim.

İlişkiniz aslında dönüm noktasında.Bir şeyler yapma zamanı gelmiş.

Aslında biraz boşanmayı düşünüyormuş gibi yapıp uzaklaş derim,sensizliği yaşasın görsün.

Kıymetini anlasın.En iyi erkek,pişman olmuş erkektir.

Çok ilgi alaka sıkıyor bu adamları.

gerçekten boşanmayı düşünüyorum
çünkü ben yoruldum haksız olmaktan
ben yoruldum çabalamaktan
eşimde aileside zerre umrumda değil

evet eminim çünkü önce sana çok kızdım konularını okudukça sonra baktım sende benim gibisin
senin eşinde benim eşim gibi
ya onu öyle kabul edeceksin
yada çok uzatmayacaksın
kendini yormayacaksın
ben ne yapıyorum
kendi haline bıraktım baktım o bana döndü o benle ilgilenir oldu dene denemekten bir şey olmaz

annenle hiç telefonla konuşmaz mısın?
her akşam eve gittiğinde ara, dertlerinle ilgili imalarda bulun. her akşam aradığın için, sesinden mutsuz olduğunu farkettiğinde bir şeylerin ters gittiğini mutlaka anlayacaktır. sorgulamaya başlarsa sen de anlatırsın yavaştan.

Annemin sorup sormamasıda değil aslında sıkıntı
Bunları anlattıktan sonra ki durumun ne olduğunu kestirememek

İnan sinir oluyorum
Sabır ediyorum ama sonra da patlıyorum böyle işte
Ne deniyorsam olmuyor

Sanırım sınavınız vardı. Bence ona odaklanın. 2 ay vardı diye hatırlıyorum. 2 ay için sıkın dişinizi.

Annemin sorup sormamasıda değil aslında sıkıntı
Bunları anlattıktan sonra ki durumun ne olduğunu kestirememek
kaçmak, ertelemek sorunu ortadan kaldırmaz veya çözmez. bunu en iyi sen biliyorsun. ancak şu an önemli olan sınavın.

bende bunu yapmaya çalıştım ve boşuna geçen 4 yılın sonunda boşandım,
çoğunlukla ohh be diyorum ama zaman zamanda dibe çekiliyorum.

bende bunu yapmaya çalıştım ve boşuna geçen 4 yılın sonunda boşandım,
çoğunlukla ohh be diyorum ama zaman zamanda dibe çekiliyorum.

En doğrusunu yaptın gofretto .Daha fazla zaman kaybetmedin.Geriye kalan günleri kurtardın.Önünde pırıl pırıl bir gelecek var.Sen nasıl inşa edersen öyle gidecek.

Konunuzda sürekli dip dibe olmak isteyen bi aileden yılmanız söz konusu galiba.. Bence tersine taktik uygulayın.. Kayın validenizi bıktırana kadar dibinden ayrılmayın.. Nefes alırken bile tepesinde olun.. Yeter dedirtin yani.. Öyle olmaz böyle olur görsün.. Kendisi istesin uzak kalmanızı..

kaçmak, ertelemek sorunu ortadan kaldırmaz veya çözmez. bunu en iyi sen biliyorsun. ancak şu an önemli olan sınavın.

konuşmak istiyorum ama sonrasında ki ihtimaller beni korkutuyor
1. ailem asla hemen boşan demeyecek. bu yüzden eşim ya düzelecek yada ailemin bana sahip çıkmadığını düşünüp daha çok üstüme gelecek
2. ihtimal boşan denilecek ve ben şu iki ay inanın buna kafa yoramam hayatımdan 6 ay çalamam
çünkü boşanma süreci çok zorludur eminim.

uzaklar malesef çalışıyorum
ama ben onlar gibi değilim ki
1 yıl kalsam evde varlığımı hissetmezler ki rahatsız olsunlar

o halde önce sınav ve kariyer planını yaparsın.
eşinle arandaki durumu netleştirirsin, kendini güçlü hissettiğinde ailene haber vermeden dilediğin adımları atarsın.
sen sevgin için herkesi karşına alacak kadar güçlü bir kadınsın. eşin kıymetini bilemeyecek kadar kör şu anda.
ayrıca ailesinin onayladığı kişiyle evlenip ayrılan nice insan var. o yüzden sıkıntı yapma.

En doğrusunu yaptın gofretto .Daha fazla zaman kaybetmedin.Geriye kalan günleri kurtardın.Önünde pırıl pırıl bir gelecek var.Sen nasıl inşa edersen öyle gidecek.

penceremden geç bile kaldım aslında, değmeyecek bir adama 4 koca yıl.
Çektiğim sıkıntılar mutluluğu yakalamam için mükafat belkide.

uzaklar malesef çalışıyorum
ama ben onlar gibi değilim ki
1 yıl kalsam evde varlığımı hissetmezler ki rahatsız olsunlar

Size geldıklerınde o zaman deneyin... Aman vermeden cevresınden ayrılmayın.. Kendinizi kadının gözüne sokun.. Eşiniz de laf edecek olursa sevgimi gösteriyorum bunda ne var deyıp agzının payını verın.. Annecım annecım dıye gezın etrafında.. Bunalır emın olun....

şuan kalbimde de aklımda da çoğu şeyi bitirdim
eskisi gibi olmam çok zor belki ağzıyla kuş tutsa ancak
oda hep kendisi haklı olduğu için birşey yapmayacaktır
ben yeterince ailesi ve kendi yüzünden zaman kaybettim
daha kendimden ödün verecek değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…