Yine kalbim paramparça

Ben de hiç zannetmiyorum.

Benim dediğimin daha kibarı ama buda fazla kibar oldu.O kadar kibarlıktan anlarmı bilmem.Sarsıcı olmalı ki biraz kendine gelsin.

Bundan sonra icinden geldigi gibi davran derim hakkinda hayirlisi

hele misafir olarak gelin demesi fecaat. o şansı yitirdiler bence. bir 5 sene beklemiyoruz sizi demesi lazım.
kızlar dersten yeni çıktım
biraz şarjımın dolmasını bekliyorum
sonrasında bir cesaret arayacağım artık
hiç böyle konuşmalar yapmadım
biraz gerildim sanki ellerim üşümeye başladı
umarım becerebilirim

penceremden nin listesini de açık bırakıp
oyle konuşacağım unuttuğum birşey kalmasın

Büyük bir ihtimal inkar edecektir.Yanlış anlaşılma olmuştur diyecektir.Sakın yumuşama.

Kızlar malesef daha arayamadım
Ofise misafirim geldi şimdi evde de eşim var onun yanında konuşmak istemiyorum

Konuyu takip ediyodum fakat sonradan kv mi aradi sizinle konustu da sizde ona karsilik konuscaksiniz anlamadim ama.
Eger ki oyle bisey yoksa kesinlikle arama benden sana tavsiye eger bi gaza gelip ararsan hersey daha beter olur ha diyosanki inceldigi yerden kopsun umrumda degil.ya biseyler olumlu olur yada kokten biter hersey umrumda degil diyosan dok icini kv.
Su durum da yapacagin ilk sey once esinle cozmeye calis.
Ya da bekle onlar gelmeye niyet etsin.ozmn de diyecegini.
Eger konusurum guzellikle anlarlar diye dusunuyosan yanilirsin oyle anlayisli olsalardi zaten bunlari yasamazdin.
Son diyecegim durduk yere arama zamani gelince konus.

Pink bi üstteki yoruma katılıyorum. Arama konusunu bi daha düşün. Senin kv ile çözeceğin bi mesele yok ortada

Pink bi üstteki yoruma katılıyorum. Arama konusunu bi daha düşün. Senin kv ile çözeceğin bi mesele yok ortada
Hanımlar aslında çok kararlıyim ama biraz daha düşünmem gerekiyor galiba bu konuda
En çokta şeyi düşündüm zaten ben bu konuyu ailemle konuşacağım
Onlar belki neden bizim halledeceğimiz konularda sen hareket ettin diyebilirler diye düşünüyorum
Bide bu kadar haklıyken haksız konumuna düşmek istemiyorum
O yüzden bu arama işini biraz daha düşüneceğim
Ama hep bağcıyı dövüyorum birazda üzüm yiyenin suçu olduğunu düşünüyorum
Birde benden böyle resti hiç duymadılar belki duyarlarsa üzerimizde ki baskıyı da kaldırırlar mi diye düşünmüyor da değilim
Bu saatten sonra daha dikkatli ve düşünerek adım atmam gerek bunu biliyorum

Bir diyecegi olan, karşısındakine her şeyden önce "insan" olarak değer veren kişi o gün açmadıysanız daha sonra tekrar arardı, hatta şimdiye kadar olanlar yaşanmamış olurdu.
Tamamen ogluna "bak ben haklı çıktım, seni dinledim ama gelin hem inatçı hem cadaloz" demek için sundugu bir bahane oldugunu düşünüyorum.
Ve siz bu kişi arayıp agzınıza geleni söylemek, annesini haklı çıkarmak istiyorsunuz...
Madem boşanmakta tereddüt ediyorsunuz hatta bunu içten içe istemiyorsunuz... o zaman onları haklı çıkaracak davranışlarda bulunmayın.

Peki eşiniz bundan şikayetçi mi?
Eğer öyle ise neden kendisi buna bir son vermedi şimdiye kadar?
Degil ise zaten bu sadece sizin kendi probleminiz olarak kalır. Eşinizin umrunda olmayan birşeyi size değer vermeyen kayınvalideniz neden umursasın?

Bunu anlayacak görgüde olan kişi size emrivaki yapar mıydı hiç?

Peki "orası benim oglumun evi, gelirim de kalırım da" dese ne cevap vereceksiniz?
Ya da "anne olarak sahiplenmedigin buradan belli. sen de gelirken aramasaydın, bundan bana ne" dediginde nasıl bir tavır sergilemeyi düşünüyorsunuz?

Kızlar malesef daha arayamadım
Ofise misafirim geldi şimdi evde de eşim var onun yanında konuşmak istemiyorum

Ben aramamanız gerektigini düşünüyorum.
Eşinizi sürekli sorumluluk almamak, dengeyi kuramamakla sucladım.
Onun beceriksizligini -kayınvalidenizin arsızlıgı nedeniyle- kadına yüklemek haksızlık olur bence.

Bu iki kişilik bir ilişki ve buna başkalarının dahil olmasına izin veren siz ikinizsiniz.
Bunu düzeltmesi için eşinize resti çekmişken böyle birşeyin olabilirligini kabul ederek kayınvalideniz ile "evliliginiz" hakkında konuşmanız ailesini bilerek ve isteyerek dahil ettiginiz anlamına gelir. Bu tavır dogru ise düzeltilecek ne vardı ki rest çektiniz?

Yine de kiminle ne konuşacagınız tamamen sizin kararınız.
Eğer konuşmak konusunda netseniz en azından sizin kayınvalidenize ne dediginizin çarpıtılmaması için eşinizin de duyacagı bir yerde konuşmanız daha mantıklı olur bence.
2dk da 40 yalan sıralayan, ayılıp bayılan kişi sizi demediginiz seylerle itham etmek ya da "ben öyle anladım" demek için he şeyi söylemez mi?

Eğer boşanmak konusunda kararlıysanız -ki bence de öyle olmalı- bu yüzden de tüm gemileri yakmak umrunuzda değilse ve içinizi dökmek rahatlamak istiyorsanız yine sizin bileceginiz iş. Fakat kapattıgım bir konuyu öyleydi böyledi diyerek uzatmak istemem şahsen. Ne kadar çabuk onlardan kurtulursam o kadar iyi der, kafamı dinlemeye işime sınavıma odaklanırdım.

Tüm dediklerinize katılıyorum. Çok doğru hepsi

artık bende emin oldum

iki ileri bir geri bu böyle sürer gider
nereye kadar sürebilir ki böyle
konuşmuyorum eşimle halen
belki en uzun küslüğümüz
ama o kendini hatasız zannediyor
ben baş edemem hanımlar eşimlede eşimin ailesi ile
onlar yeri gelince çirkefleşebilir ama ben yapamam

ya eşim diyor ki güya
ben açmayınca geride dönmeyince bir daha arama demiş
herhalde o yüzden aramıyor
ama normalde eşimi dinleyen bir insan değildir
yalnızca işine geleni yapıyor
eşimin saçma sapan tavırları yüzünden biz bu haldeyiz
hem annesini arıyor haberdar ediyor
hem tekrardan arama diyor
ailesinin gelip kaldığı zamanlar kendiside rahat edemiyor
ama illaki gelsinler diye tutturuyor
kv de herhalde az gurur varsa ora benim oğlumun evi gelirim diyemez herhalde diye düşünüyorum
ama tabi işleri belli olmaz gelmekte isteyebilirler inadına
aramadım şimdilik
ama kalbimde sürekli kaynayan bir öfke var
ara herşeyi söyle sonrasında ne halleri varsa görsünler diyorum ama
sonra hiç gereği yok diyorum

Pink_Women en çok kaybettiğim zamana üzülüyorum,
işle ilgili süreci geçtikten sonra kendin için en doğru kararı ver Pink,
hayat kısa kimse için değmiyor
bu saatten sonra ne kendisi
nede ailesi benim umrumda değil
kendi geleceğim için bir müddet beklemeliyim
hayatımdan birşeyi ertelemiyorum
geziyorum, arkadaşlarımla çıkıyorum vs.
artık ona bağlı değilim ve onunla zaman geçirmiyorum
yalnızca ev arkadaşı olarak düşünün
aynı yatağı, aynı sofrayı bile paylaşmıyorum onunla...

"kv de herhalde az gurur varsa ora benim oğlumun evi gelirim diyemez herhalde diye düşünüyorum" demişsiniz ya

Bence bu sorunu şimdilik sadece 2 kişilik düşünün. Siz ve eşiniz.

Siz eşinizle sorunları çözdüğünüz müddetçe geri kalanı sinek vızıltısı gibi olacak. Şu anda siz eşinize güvenmediğiniz için dış sorunlar büyükmüş gibi görünüyor.

Ailelerimiz normal olmayabilir. Mesela benim annem de çok düşkündür bana. ama ben sınırımı çizmesini biliyorum. Evliliğimi etkilemesine izin vermiyorum.
Sizin kv de gurur olmayabilir. Kafadan kontak olabilir. Sonuçta herkesin ailesinde problemli birileri mutlaka vardır. Ama o kişiyi evliliğin huzurunu bozarcasına o evliliğe karıştırmak eşlerin sorunu, beceriksizliğidir.

Şu an siz eşinize kızgınsınız, ama onunla halledemeyeceğinizi bildiğiniz için kv ye yöneldiniz. Öfkeniz aslında eşinize. Şu an kadar yapmadıklarına.

Eşinizin ailesine sayıp dökseniz de üstlerine alınmayacaklar ki. Yine geçmeyecek öfkeniz. Onlara göre normal zaten yaptıkları. Normal olmasa yapmazlar değil mi, sizin gurur dediğiniz şey yani.

peki ayrı mı yatıyorsunuz ?
eşinizin şu anki hali nasıl ? özür diledim işte daha ne bekliyorsun şeklinde mi , yoksa hatasını anlmaış şekilde mi yada boşvermiş halde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…