- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bende bide böyle denemeyi düşünüyorum
belki bu işe yarar yaramazsada zaten sona gelmişiz
ne kaybedeceğim ki daha fazla
nasıl peki
ben yuvamın yıkılmaması için değilAçıkçası annesi ile konuşmak zorunda kalmanız beni o kadar üzüyor ki.
Ben evliliklerin 3. kişilerin yaptığı ya da yapmadığı şeylerden bittiğine inanmıyorum. Eşlerden birinin o 3. kişileri hayatımıza dahil etmesinden bitiyor. Ve sizin eşiniz yuvanızın dağılmasını önemsemeyip de kendine çeki düzen vermezken 2 tane koca eskitmiş kayınvalideniz mi sizin evliliğinize önem verip hareketlerini düzeltecek. Açıkçası yuvanızın yıkılmaması için kvnizle konuşmak durumunda kalmanız o kadar üzücü ki. Bu kadının bu kadar etkisinin olması.
bunların hepsini diyeceğimOğlun sana defalarca hayır dedi ama ısrarla anlamak istemiyorsun.Bir küçük oğlunu yolluyorsun bir hiç tanımadığımız birisini .Evimize kimin gelip gelmeyeceğine sen karışamazsın .Kendin düşünürsün anlarsın dedik olmadı güzellikle söyledik olmadı.Bize bi huzur ver diyebilirsin.
Onun dışında biz çok mutluyuz de ortadan çatlasın.
bunların hepsini diyeceğim
konuşayım o çeksin sıkıntı birazda zannetmiyorum ama
Uzun sure beraber yasamayi benimle birlikte oglunuzda rahat edemiyor deyin.birbirimize zaman ayiramiyoruz.ozluyoruz basbasa kalmayi deyin acikca..
Tatli tatli birbirimize gelip gitmek varken zorlastiriyorsunuz evliligi deyin.sizde bize bir buyuk olarak yardimci olun bizim mutlulugumuz huzurumuz icin ustunuze dusen sorumlulugu yerine getirin.en onemlisi uzun kalmalariniz bizim evlilik hayatimiza zarar veriyor deyin.herkesin kaldirabildigi bir yuk vardir fazlasi basta oglunuzu ve beni yipratiyor deyin.birazda sen kv ne acini uzuntunu akit hep o mu yapacak..lutfen ufak tefek sorunlarla da kendi sorunlarinizi esime bildirip yipratmayin.bu seferde bizim evliligimizde ki sorunlari cozmeya mecali hali kalmiyor bende buna cok uzuluyorum deyin.
Ama sinirle heyecanla saygisizlik yaparsan durum degisir hakliyken haksiz cikarsin esinle tekrar tartisirsiniz.
Yani ne istedigini acikca net kararli bi sekilde dile getir.senin icin firsata cevir bunu.
Hic gulecegim yoktu hahaha. Ama bak soyleyisler keskin orta sert kararli olacak canim cokta yumusak degil.pinkin karakteri daha sert olmazki.Benim dediğimin daha kibarı ama buda fazla kibar oldu.O kadar kibarlıktan anlarmı bilmem.Sarsıcı olmalı ki biraz kendine gelsin.
Hic gulecegim yoktu hahaha. Ama bak soyleyisler keskin orta sert kararli olacak canim cokta yumusak degil.pinkin karakteri daha sert olmazki.
Yapsin artik mutlulugu icin.arada bi cadi gelin gorunmek lazim ezerler cunku.Bence yapar
Yapsin artik mutlulugu icin.arada bi cadi gelin gorunmek lazim ezerler cunku.
AynenŞimdiye kadar susmuş fazla bile susmuş.
aynen öyle
belki bu durum bir kez daha elime geçmeyecek
yani söyleyeyimde bende duracağına onda mı dursa?
şunu bile demeyi düşünüyorum
'anne eşim sürekli benimle beraber oturma için tartışıyor (gelip uzun uzun kalmalarıda beraber oturmaktan farklı olmadığı için)
o hangi zamandan kaldı ki
gelip misafirimiz olursunuz ama ben beraber oturmam, oturmayacağım demeyi düşünüyorum
bide eşimle biz birbirimize alışamadık ki
evimizde baş başa kalıpta eşim benimle aile olduğunun farkına bile varamadı diyeceğim
iyilikten anlamadıklarının en basit örneği zaten benim konum
bunlar tasarladığım konular ama telefonu açınca artık neyi nasıl konuşurum bilmiyorum
ama herşeyi yakık yıkmak istiyorum
ama karşımda ki bir anne olduğu için saygımda kusur etmemek
ve haklıyken haksız durumuna düşmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?