- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ben zaten suçun çoğunu eşimde görüyorum"kv de herhalde az gurur varsa ora benim oğlumun evi gelirim diyemez herhalde diye düşünüyorum" demişsiniz ya
Bence bu sorunu şimdilik sadece 2 kişilik düşünün. Siz ve eşiniz.
Siz eşinizle sorunları çözdüğünüz müddetçe geri kalanı sinek vızıltısı gibi olacak. Şu anda siz eşinize güvenmediğiniz için dış sorunlar büyükmüş gibi görünüyor.
Ailelerimiz normal olmayabilir. Mesela benim annem de çok düşkündür bana. ama ben sınırımı çizmesini biliyorum. Evliliğimi etkilemesine izin vermiyorum.
Sizin kv de gurur olmayabilir. Kafadan kontak olabilir. Sonuçta herkesin ailesinde problemli birileri mutlaka vardır. Ama o kişiyi evliliğin huzurunu bozarcasına o evliliğe karıştırmak eşlerin sorunu, beceriksizliğidir.
Şu an siz eşinize kızgınsınız, ama onunla halledemeyeceğinizi bildiğiniz için kv ye yöneldiniz. Öfkeniz aslında eşinize. Şu an kadar yapmadıklarına.
Eşinizin ailesine sayıp dökseniz de üstlerine alınmayacaklar ki. Yine geçmeyecek öfkeniz. Onlara göre normal zaten yaptıkları. Normal olmasa yapmazlar değil mi, sizin gurur dediğiniz şey yani.
evet ayrı yatıyoruzpeki ayrı mı yatıyorsunuz ?
eşinizin şu anki hali nasıl ? özür diledim işte daha ne bekliyorsun şeklinde mi , yoksa hatasını anlmaış şekilde mi yada boşvermiş halde mi ?
ben anlayamıyorumevet ayrı yatıyoruz
o kendisini haklı görüyor
ailesinin yanımızda uzun uzun kalması için sırf haklıymış gibi davranıyor
ama ben asla bir adım atmayacağım onun için
bencede o aslında benden daha zor durumdaben anlayamıyorum
sizin konularınıza cok yorum yaomadım sımıdye kadar ama hepsını takıp ettım bılıyorum
şimdi eşiniz ailesi geldiğinde o da rahatsız oluyor kalabalıktan falan dıyorsunuz
e ne dıye ıstıyor madem ?
ondan bence arada kalmıslık var
ama ne bıleyım hanı maddı anlamada da kaynanam ıyı dıyorsunuz hanı maddı anlamda kotu durumda olsalar anlarım o zaman daha beter hem maddı hem manevı sıkıntı ıcınde olur eşiniz,
birde hanı bu dul kalmıs kaynanalarda başsız eşsiz kaldım olayı var ya hanı yalnız yaşasalar gelınlık kız sankılaf söz olur illaki oglunun hımayesıne gırecek falan doğu ınsanında daha cok vardır belkı bu dusunce
yanı parası olsa bıle basında bır erkek ıstıyordur bence
bekar kayınlarınız falan da evlenınce durum daha da karısır kı bence yerleşmek ister yanınıza oyle duşunuyorum
yanı açık açık '' ne var kı annem gelsın beraber yasayalım faln mı dıyor
Sana bişey diycem cnm , bi kere söylesene lütfen dene eğer olmuyorsa yine küsersin kocanla,bide hanımlar şöyle bir sıkıntım daha var benim
şimdi çalıştığım yer kv lere 10-12 saat uzaklıkta
ama bir kaç yıl sonra benim kv 1,5 saatlik bir yere zorunlu görev sebebiyle gitmem gerekecek
bu problem ya çözülecek ya da boşanma olacak
yoksa bu gidişle ben orada maaile yaşarım yoksa
offffbide hanımlar şöyle bir sıkıntım daha var benim
şimdi çalıştığım yer kv lere 10-12 saat uzaklıkta
ama bir kaç yıl sonra benim kv 1,5 saatlik bir yere zorunlu görev sebebiyle gitmem gerekecek
bu problem ya çözülecek ya da boşanma olacak
yoksa bu gidişle ben orada maaile yaşarım yoksa
öyle diyormuşumSana bişey diycem cnm , bi kere söylesene lütfen dene eğer olmuyorsa yine küsersin kocanla,
eve gidince de bakalım annenler gelsin kalsın filan diye
Rica ediyorum bi dene ne görüceksin eşinde , gerçekten değer diye düşünüyorum ya ne bilimöyle diyormuşum
bir anda diğer odadan ta ta tatammm
diye çıkıp geliyorlarmış
ya belkide hani ne bileyim buyursun gelsinler demem lazım ama
normali budur ama karşımdakiler anormal olunca bilemiyorum korkuyorum
ben artık yalnızca kv karşı değiloffff
ya aslında oyle olması gerekir buyursun gelsınler demek ama tabi başta bezdirmişler sizi şimdi kesin 2 gun kalacaklar gidecekler diye yemin de etseler inanmazsınız
ben kaynanamla bir sene oturdum bazı özel sebeplerden işte
şuan kendi evime cıkalı 5 sene oluyor ama hala bazen rüyalarımda kendimi kaynanamın evinde görüyorum
hala telefonum çalar ekranda kaynanamın ismini görünce çarpımtım tutar
sizi anlıyorum ben
ama ben içime atamazdım annemle konuşurdum
bu iş böle gitmez yani ayrı odalarda yatıp konuşmamak ve kendini yerden göğe haklı bulan bir koca...
sınavım var ben kendimi düşüneceğim diyorsunuz ama bu iş böle gitmez ki
yani şimdi sanki verimli çalışabiliyor musunuz?
ama ben eşime söylüyorum zaten aslında tabikide gelebilirler diyeRica ediyorum bi dene ne görüceksin eşinde , gerçekten değer diye düşünüyorum ya ne bilim
E sende sorma bakalım ne diyecek ne yapacak bi dur sabret azama ben eşime söylüyorum zaten aslında tabikide gelebilirler diye
ama hemen pazarlığını da yapıyorum ne kadar kalacaklar diye
oda buna kızıyor kendince ama beni bu derece bıktırmasalardı böylemi olur du
inanın edemiyorumE sende sorma bakalım ne diyecek ne yapacak bi dur sabret az
çalışıyorum çok şükür canımoffff
ya aslında oyle olması gerekir buyursun gelsınler demek ama tabi başta bezdirmişler sizi şimdi kesin 2 gun kalacaklar gidecekler diye yemin de etseler inanmazsınız
ben kaynanamla bir sene oturdum bazı özel sebeplerden işte
şuan kendi evime cıkalı 5 sene oluyor ama hala bazen rüyalarımda kendimi kaynanamın evinde görüyorum
hala telefonum çalar ekranda kaynanamın ismini görünce çarpımtım tutar
sizi anlıyorum ben
ama ben içime atamazdım annemle konuşurdum
bu iş böle gitmez yani ayrı odalarda yatıp konuşmamak ve kendini yerden göğe haklı bulan bir koca...
sınavım var ben kendimi düşüneceğim diyorsunuz ama bu iş böle gitmez ki
yani şimdi sanki verimli çalışabiliyor musunuz?
Bak sana ne dicem , hayal et mesela iyi olduğunuz zamanları , sanki bunlar hiç olmamış gibi , görmezden gelin ve gelsinler buyursunlar deyin eşinize , sormayında kaç gün kalacaklarını , ama bi yandanda nazlanın , sağlık sorunları iş ev telaşı filan.inanın edemiyorum
içten içten kuduruyorum sinirimden
ama ben eşime söylüyorum zaten aslında tabikide gelebilirler diye
ama hemen pazarlığını da yapıyorum ne kadar kalacaklar diye
oda buna kızıyor kendince ama beni bu derece bıktırmasalardı böylemi olur du
Benzer şeyi yaşadım.
Kv ile kavgalı küstük. Uzun süre görüşmedik. Eşime boşanma davası açtım vs.
Sonra eşim yalvardı, yakardı. Herşey senin istediğin gibi olacak dedi. Davamı geri çektim.
Annesi ile de görüşmedim ama sonra eşim annem bize gelsin dedi. Başka şehirde idik o zaman.
Geldi 2,5 ay kaldı. İlk 15 gün iyiydi. Hiç bir şeye karışmıyordu. Sonra bana ve bakıcıya, evimin düzenine müdahale etmeye başladı.
Eşimi çektim odamıza, dedim bak iyiye gitmiyor, barıştık madem, kötü olmasın bir daha. Sen annene kibarca söyle, biletini al, gitsin evine.
Nato kafa nato mermer
Suç eşimdeydi.
Gidişatı görememiş olabilir ama ben uyardım. Kafasını kullanamadı belki, bunlar daha yeni barıştı, ben işin suyunu çıkarmayayım, yeter 2.5 ay diyemedi, ama benim önerimi neden ciddiye almadı?
Tabi ki kavga edip ayrıldık yine. Yine küstük.
Sorumlu kim? Eşim?
Benim size naçizane tavsiyem: Eşinize deyin ki, ÖNCE kendi aramızdaki sorunları bir çözelim, aile olmayı başaralım, sonra ailelerimiz konusuna gireriz. Biz BİZ olmayı öğrenene ve bunu başarana kadar ikimizin ailesini de uzak tutalım yuvamızdan deyin.
Abla tavsiyesi.
Tabi ki de gelebilirler filan demeyin.
Ben katılmıyorum size , konu sahibinin içinden gelmiyor ama belkide eşinin bu durumu anlaması için gerekli birşeydir. Erkekler bazı şeyleri çok geç anlıyorlar , bazı şeyleride sırf o istiyor diye yapmak tabikide gereksiz ama ortada bir evlilik varKatiliyorum bence icinizden gelmeyen hicbir seyi sirf kocanizin yuzu gulsun diye yapmayin zaten simdiye kadar gelsinler demissin agirlamissin bir kiymeti mi oldu birak allasen
bu zamana kadar zaten böyle oldum artık son gelmeleri beni mahvettiBak sana ne dicem , hayal et mesela iyi olduğunuz zamanları , sanki bunlar hiç olmamış gibi , görmezden gelin ve gelsinler buyursunlar deyin eşinize , sormayında kaç gün kalacaklarını , ama bi yandanda nazlanın , sağlık sorunları iş ev telaşı filan.
Eşinizi kandırmak sizin elinizde
Ben katılmıyorum size , konu sahibinin içinden gelmiyor ama belkide eşinin bu durumu anlaması için gerekli birşeydir. Erkekler bazı şeyleri çok geç anlıyorlar , bazı şeyleride sırf o istiyor diye yapmak tabikide gereksiz ama ortada bir evlilik var
Pink_Women
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?