- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Benimle yaşamak ve yaşatılmak istenildiği içinAilesiyle niye ters düştün ??kötü mü davrandılar??
nereye kadar sürebilir ki böyle
konuşmuyorum eşimle halen
belki en uzun küslüğümüz
ama o kendini hatasız zannediyor
ben baş edemem hanımlar eşimlede eşimin ailesi ile
onlar yeri gelince çirkefleşebilir ama ben yapamam
Bilmiyorum ama bana boşanmak haydi şimdi boşanıyorum dediği an yapılacak bir şey gibi gelmiyorSenin bu halinde beni düşündürüyor..Sadece şikayet ediyorsun çözüm odaklı yaptığın ne var.Herşeyden herkesten korkuyorsun annemle konuşamam, ablamla konuşamam, kayınvalide ile konuşamam ,eşimlede konuşamam neyseki onu sonra yaptın.Onu yapamam bunu yapamam ama süreklide mızmızlanıyorsun.Ne tam barışıyorsun ne tam ayrılıyorsun kendinin ne istediğini tam olarak biliyormusun.
Aile sorunuzu çözsenizde eşine soğukluğun gidecekmi.Defalarca eşim umrumda değil umrumda değil diyorsun.Aynı evde ne diye duruyorsun o zaman.Seviyorsan her türlü mücadele edersin sevmiyorsanda güle güle dersin bu kadar basit.
acelesi yok zaten. mahkemeler bir yere kaçmıyor ya :)Bilmiyorum ama bana boşanmak haydi şimdi boşanıyorum dediği an yapılacak bir şey gibi gelmiyor
Eşimle konuşmadım evet çünkü o hatalıydı bu adımı ondan bekledim
Annemle zaten konuşma kararı aldım
Fakat yüz yüzeyken konuşmak istedim
Kv ile konuşmayı planladım istedimde fakat sonra onun yapılacak çok mantıksız bir adım olarak düşündüm
Yani hiç mi birşey yapmadım penceremden
Evet eşime karşı uzağım umrumda olmadığını milyonlarca kez dile getirdim
Ben eşimle 6 yıldır beraberim bunun 2 yılı evlilik
Tabi ki bunca hatasına rağmen seviyorum
Sevmesem ilk aydan bosanirdim
Alacağım kararlardan pişman olmamak için zamana yaymak istiyorum
Ve bunun neresi kötü ki anlamıyorum
dişinin kırıldığı noktaya kadarNereye kadar sabredeyim sizce
İste esinle konusmanin tam zamani .Dün işten geldikten sonra biraz rahatsızdım yattım ve eşimin geldiğini bile duymadım
Yemek hazırlamış uyandırdı ama benim pek yiyecek halim yoktu tekrardan yattım
Kalktığımda bana bir hediye almış onu verdi
Bana ve kendisine aynı renkte kazak almış teşekkür ettim sonrasına hiç birşey demedim
Benimle konuşmak istedi
Bana ben öfkeyle sana bunu söylüyorum yoksa ne kimsenin geldiği nede kaldığı var
Kimse gelmeyecekte istersen annemi arayıp söyleyeyim bana inanacaksan dedi
kocan hala asıl sorunu kavrayamamış. iki hediye, anam da gelmiyor daha derdin ne diye düşünecek kadar sığ.Dün işten geldikten sonra biraz rahatsızdım yattım ve eşimin geldiğini bile duymadım
Bana ve kendisine aynı renkte kazak almış teşekkür ettim sonrasına hiç birşey demedim
Benimle konuşmak istedi
Bana ben öfkeyle sana bunu söylüyorum yoksa ne kimsenin geldiği nede kaldığı var
ailesinin gelmesi gündemde değilse neden uzuyor aranızdaki küslük?Dün işten geldikten sonra biraz rahatsızdım yattım ve eşimin geldiğini bile duymadım
Benimle konuşmak istedi
haftasonum çok iyiydi şükür yani eşimleydim ama onla olduğumdan dolayı değilPink_Women Nasılsın? Haftasonu daha iyi geçmiştir umarım.
o an ara söyle deseydim söylerdiailesinin gelmesi gündemde değilse neden uzuyor aranızdaki küslük?
yani eşinin yaptıklarına anlam veremiyorum ben.
ciddi olabilirmi ki bu dediğinde.
aynen öyle bende üstüne basa basaKlasik erkek modeli ruhsuz senin ne hissettiginin kıyısından bile geçmeyen. Şansını deniyor baktı senden çok tepki geldi geriye çekiyor ben şahsen eşimin ailesinden çok çektim basedemedim de öyle hersey este bitiyor
dinliyor beni ama anlamıyorkocan hala asıl sorunu kavrayamamış. iki hediye, anam da gelmiyor daha derdin ne diye düşünecek kadar sığ.
erkeklerin çoğu böyle maalesef.dinliyor beni ama anlamıyor
ahh bir anlayabilse herşeyi halledecek ama malesef
haftasonum çok iyiydi şükür yani eşimleydim ama onla olduğumdan dolayı değil
hoşlandığım şeyler yaptım bir gün alışverişe gittim, bir gün fuar merkezine
eşimle daha düne kadar beraber yatmıyorduk
dün gelmişti hayırdır dedim
geldim artık yatağıma, birşeyler düzelmeye yüz tuttu ya dedi
oysaki ben hiç birşey yapmadım
hmm senin içindir o benim için birşeyler düzelmedi dedim
ama yinede yattı yani
düzeltmek için 1,5 sene kadar geç kaldı. içinde biriken şeyler öyle bir haftada, ayda nasıl çözülsün. o ailesiyle yaşarken sen onun çözüm bulmasını umarak sabrettin ama anlamıyor maalesef.haftasonum çok iyiydi şükür yani eşimleydim ama onla olduğumdan dolayı değil
hoşlandığım şeyler yaptım bir gün alışverişe gittim, bir gün fuar merkezine
eşimle daha düne kadar beraber yatmıyorduk
dün gelmişti hayırdır dedim
geldim artık yatağıma, birşeyler düzelmeye yüz tuttu ya dedi
oysaki ben hiç birşey yapmadım
hmm senin içindir o benim için birşeyler düzelmedi dedim
ama yinede yattı yani
anlamaları için kendilerine aynısını yapmak gerekli galibaerkeklerin çoğu böyle maalesef.
eşim bir haftadır sus diyerek her lafı ağzıma tıkadı. dün patladım artık. benimle asla konuşma dedim. o zaman dank etti. konuşmak istedi işe bak :)
ama a dese sus dedim, b dese sus dedim. mecburi empati yaptı :)
ama gel gör ki gönlümü almak için LAHMACUN ısmarlamak istedi, reddettim. geç de olsa aklı başına geldi de bir sürü özür dileyip sarıldı.
tabiiiiBir de ayrı mı yatıyordu. Yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?