Yine kalbim paramparça

Ama yok artık yani. Bu şekilde tabiki de düzelmez hiç bir şey. Sadece ayrı yattığı için bile kırgınlık olur. Allah kolaylık versin ne diyim.
annesi odaklı yaşamaya öyle alışmış ki Pink_Women kadın ve karısı, ona çok kırgın, bunları anlayamayacak kadar kapatmış kendini.
herhalde içten içe melek annesini, mükemmel ailesini karısı nasıl istemez diye düşünüyor.

Ama yok artık yani. Bu şekilde tabiki de düzelmez hiç bir şey. Sadece ayrı yattığı için bile kırgınlık olur. Allah kolaylık versin ne diyim.
Dedim zaten iyice çocuk oyuncağına çevirdin
Ya gitme yada madem gittin gelme yani
Valla hanımlar ben artık kafa yormuyorum çünkü mantığım almıyor davranışları

Böyle konuşurken dedi ki bana işte anneme arama pinki dedim o yüzden seni aramıyorda
Oysa öyle üzüldü ki ağladı bayıldı felan filan
Biz bosanacagiz diye öyle korktu ki dedi
Bende 1. annem seni ne zaman dinlemiş ki şimdide dinliyor. sen arama dediğin için değil o istemediği için aramıyor. zaten bende arasın diye bir isteğim yok açıklama yaptığın için söylüyorum
2.annem madem üzülüyor bazı seylerde sırf kendi yaptığı hatalar yüzünden birbirimize giriyoruz neden kendini kontrol edemiyor evladının yuvası için oradan buraya evimizi yönetmeye çalışıyor
3. ben kimsenin kalbini de beynini de bilemem. ki şöyle birşeyde var hiç bir anne de gönlünden istese dahi evladını kaybetmemek için boşanmanızı istiyorum diyemez zaten demistim o konuştuğu gün

Evde huzur olmadan çok kötü oluyor. İşe gelsen eve gidesin gelmiyor. Akşam bir de ayrı yatma fikri çok acı. Bu kavga da çok uzadı. İnsanın her gün içinden bir şeyler kopuyor. Bu şekilde nasıl olur, barışınca yeniden nasıl öpüşülür koklaşılır, hoş nasıl yeniden barışılır bilemedim.
Ben de eşimle bir tatszılık yaşadım. 10 gündür pasif agresif takılıyorduk. Barışmamız azıcık sancılı oldu. O yüzden dedim barışmak yeniden koklaşmak zaman alıyor.

bu yüzden uzmanlar sorunları uzatmadan çözün derler. süre uzadıkça kırgınlık artıyor, biriktikçe soğuyor insan.

Bir de akıl var mantık var, tam kavganızın üzerine neden arıyor annesi. Sinirler gerilmiş hoş bir konuşma olmayacağı kesin. Eşiniz neden hemen koşup annesine yetiştiriyor 20lik taze gelin gibi. Eşinizin hiç mi bir olgunluğu yok.
Tartışma olunca eşlere bile bir nefes alın, başka odalara geçin sakinleşin diyorlar. Tam o anda arayan kaynananın iyi niyetine inanmıyorum ben.
Bir de ota boka ayılıp bayılan insanlara uyuz oluyorum. Annem apladı bayıldı derken eşinizin kafasını ayrıca merak ediyorum.

kv ler melek, gelinler fesat

Güya eşim kendi kafasinca ciddi olduğunu ispatlamaya çalışıyor
Bide kv de böyleydi eski eşiyle tartışır eşimi arardı
Yani nasıl desem alışkanlık gibi birşey
Bide eşim bana ben iyide olsak kötüyüz diyeceğim onlara
Ben yıllardır sırtımda taşıdım herseylerinı bakalım onlar ailem olarak benim sıkıntımı ne kadar yaşayacaklar dedi
Sürekli eşimi arayıp eften püften sıkıntılarla canını sıkıyorlardı galiba bir tür intikam alıyor kendince

bu yüzden uzmanlar sorunları uzatmadan çözün derler. süre uzadıkça kırgınlık artıyor, biriktikçe soğuyor insan.
Bana bu sabah seni ne mutlu ediyorsa onu yap lütfen dedi
Alışveriş mi yoksa ne bileyim kuaföre gitmek mi artık bunlar neyse dedi
Ben zaten mutluyum elhamdülillah sağlığım yerinde ailem sağ
Benim mutsuz eden tek şey sensin yani senin hareketlerin dedim

ne dedi?

Esinizin cok ciddi terapiye ihtiyaci var. Boyle sey mi olur. Resmen intikam hirsi ile buyumus. Yarin obur gun basit seylerde size de yapar. Iki yil once sen boyle yapmistin bak ben sana yapinca katlanamadin. en basiti bu aile meselesinde bile kendince intikam (!) alabilir. ailenize ters davranabilir.

Evet ben de merak ettim. Guzel cevaplar veriyorsun anlayana. O ne diyor bunlara?

Evet ben de merak ettim. Guzel cevaplar veriyorsun anlayana. O ne diyor bunlara?
oda ne desin bende mutlu edeceğim ama bana ayırdığın biraz enerjin kalsin köşede dedi
ben bazen işte çok yoruluyorum hatta her gün diyebilirim pek birşey yapacak halim kalmıyor

onun iyiside kötüsüde ailesi
kalkıp bana aileme kötülük yapmak için bilenmez inanın ailesi ona bile fırsat vermez
annesi vaktinde şöyle kötüyüz diye ağlayıp aradığı günlerde aslında düğünde yada çarşıda olduğunun fotoğraflarını görünce kendince kullanıldığını anladı böyle yapıyor galiba
ailesinin ne kadar kendi yanında durabilecegini merak ediyor
intikam belki biraz fazla bir ifade oldu ama sınav yapıyor daha doğru sanki

Ben bu mutsuzluğu gidermeye hazırım
Yeter ki senin biraz enerjin olsun dedi
Ben işten gittiğimde çok yorgun oluyorum pek bir şey yapacak durumum olmuyor da

Canım bunlar hep mutsuzluktan. Emin ol mutlu olunca her şeye enerji oluyor. 10 gün kadar eşimle aramız kötüydü. Yani baya kötüydü o yüzden senin konundaki o bir şeylerin kopmuşluk hissini anlıyordum. O zamanlar bütün yaşam enerjim gitmişti. Baya baya elimi kaldırmaya mecalim yoktu. Ama mutluyken huzurluyken öyle olmuyor. İnsan ev işlerine söylenirken bile bıcır bıcır oluyor. İnsanın mutluluğunu enerjisini vantuzladıktan sonra bana enerjin kalsın demek de ayrı bir olay.

bana lütfen içinde ki mutluluğu bul ve mutlu olmaya çalış dedi
bende ben zaten işte çok mutluyum yalnızca eve geldiğimde mutsuz oluyorum enerjim düşüyor çünkü bana yaptıkların söylediklerin aklıma geliyor
unutalım mutlu olalım diyor
bende bana yapılanlar oye kolay unutulabilecek cinsten değil dedim
bide sana güvenmedikten sonra istediğim kadar unutayım yine mutsuz olurum çünkü beni nerden nasıl vuracağını bilmiyorum iç huzurum yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…