- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Pink_Women
-
tabiiii
beyimiz haklıydı yaaa
hem suçlu hem güçlü.tabiiii
beyimiz haklıydı yaaa
annesi odaklı yaşamaya öyle alışmış kiAma yok artık yani. Bu şekilde tabiki de düzelmez hiç bir şey. Sadece ayrı yattığı için bile kırgınlık olur. Allah kolaylık versin ne diyim.
Dedim zaten iyice çocuk oyuncağına çevirdinAma yok artık yani. Bu şekilde tabiki de düzelmez hiç bir şey. Sadece ayrı yattığı için bile kırgınlık olur. Allah kolaylık versin ne diyim.
Böyle konuşurken dedi ki bana işte anneme arama pinki dedim o yüzden seni aramıyordaannesi odaklı yaşamaya öyle alışmış kiPink_Women kadın ve karısı, ona çok kırgın, bunları anlayamayacak kadar kapatmış kendini.
herhalde içten içe melek annesini, mükemmel ailesini karısı nasıl istemez diye düşünüyor.
annesi odaklı yaşamaya öyle alışmış kiPink_Women ın kadın ve karısı, ona çok kırgın, bunları anlayamayacak kadar kapatmış kendini.
herhalde içten içe melek annesini, mükemmel ailesini karısı nasıl istemez diye düşünüyor.
bu yüzden uzmanlar sorunları uzatmadan çözün derler. süre uzadıkça kırgınlık artıyor, biriktikçe soğuyor insan.Evde huzur olmadan çok kötü oluyor. İşe gelsen eve gidesin gelmiyor. Akşam bir de ayrı yatma fikri çok acı. Bu kavga da çok uzadı. İnsanın her gün içinden bir şeyler kopuyor. Bu şekilde nasıl olur, barışınca yeniden nasıl öpüşülür koklaşılır, hoş nasıl yeniden barışılır bilemedim.
Ben de eşimle bir tatszılık yaşadım. 10 gündür pasif agresif takılıyorduk. Barışmamız azıcık sancılı oldu. O yüzden dedim barışmak yeniden koklaşmak zaman alıyor.
Böyle konuşurken dedi ki bana işte anneme arama pinki dedim o yüzden seni aramıyorda
Oysa öyle üzüldü ki ağladı bayıldı felan filan
Biz bosanacagiz diye öyle korktu ki dedi
Bende 1. annem seni ne zaman dinlemiş ki şimdide dinliyor. sen arama dediğin için değil o istemediği için aramıyor. zaten bende arasın diye bir isteğim yok açıklama yaptığın için söylüyorum
2.annem madem üzülüyor bazı seylerde sırf kendi yaptığı hatalar yüzünden birbirimize giriyoruz neden kendini kontrol edemiyor evladının yuvası için oradan buraya evimizi yönetmeye çalışıyor
3. ben kimsenin kalbini de beynini de bilemem. ki şöyle birşeyde var hiç bir anne de gönlünden istese dahi evladını kaybetmemek için boşanmanızı istiyorum diyemez zaten demistim o konuştuğu gün
kv ler melek, gelinler fesatBöyle konuşurken dedi ki bana işte anneme arama pinki dedim o yüzden seni aramıyorda
Oysa öyle üzüldü ki ağladı bayıldı felan filan
Biz bosanacagiz diye öyle korktu ki dedi
Bende 1. annem seni ne zaman dinlemiş ki şimdide dinliyor. sen arama dediğin için değil o istemediği için aramıyor. zaten bende arasın diye bir isteğim yok açıklama yaptığın için söylüyorum
2.annem madem üzülüyor bazı seylerde sırf kendi yaptığı hatalar yüzünden birbirimize giriyoruz neden kendini kontrol edemiyor evladının yuvası için oradan buraya evimizi yönetmeye çalışıyor
3. ben kimsenin kalbini de beynini de bilemem. ki şöyle birşeyde var hiç bir anne de gönlünden istese dahi evladını kaybetmemek için boşanmanızı istiyorum diyemez zaten demistim o konuştuğu gün
Güya eşim kendi kafasinca ciddi olduğunu ispatlamaya çalışıyorBir de akıl var mantık var, tam kavganızın üzerine neden arıyor annesi. Sinirler gerilmiş hoş bir konuşma olmayacağı kesin. Eşiniz neden hemen koşup annesine yetiştiriyor 20lik taze gelin gibi. Eşinizin hiç mi bir olgunluğu yok.
Tartışma olunca eşlere bile bir nefes alın, başka odalara geçin sakinleşin diyorlar. Tam o anda arayan kaynananın iyi niyetine inanmıyorum ben.
Bir de ota boka ayılıp bayılan insanlara uyuz oluyorum. Annem apladı bayıldı derken eşinizin kafasını ayrıca merak ediyorum.
Bana bu sabah seni ne mutlu ediyorsa onu yap lütfen dedibu yüzden uzmanlar sorunları uzatmadan çözün derler. süre uzadıkça kırgınlık artıyor, biriktikçe soğuyor insan.
ne dedi?Bana bu sabah seni ne mutlu ediyorsa onu yap lütfen dedi
Alışveriş mi yoksa ne bileyim kuaföre gitmek mi artık bunlar neyse dedi
Ben zaten mutluyum elhamdülillah sağlığım yerinde ailem sağ
Benim mutsuz eden tek şey sensin yani senin hareketlerin dedim
Güya eşim kendi kafasinca ciddi olduğunu ispatlamaya çalışıyor
Bide kv de böyleydi eski eşiyle tartışır eşimi arardı
Yani nasıl desem alışkanlık gibi birşey
Bide eşim bana ben iyide olsak kötüyüz diyeceğim onlara
Ben yıllardır sırtımda taşıdım herseylerinı bakalım onlar ailem olarak benim sıkıntımı ne kadar yaşayacaklar dedi
Sürekli eşimi arayıp eften püften sıkıntılarla canını sıkıyorlardı galiba bir tür intikam alıyor kendince
Bana bu sabah seni ne mutlu ediyorsa onu yap lütfen dedi
Alışveriş mi yoksa ne bileyim kuaföre gitmek mi artık bunlar neyse dedi
Ben zaten mutluyum elhamdülillah sağlığım yerinde ailem sağ
Benim mutsuz eden tek şey sensin yani senin hareketlerin dedim
Ben bu mutsuzluğu gidermeye hazırımne dedi?
oda ne desin bende mutlu edeceğim ama bana ayırdığın biraz enerjin kalsin köşede dediEvet ben de merak ettim. Guzel cevaplar veriyorsun anlayana. O ne diyor bunlara?
onun iyiside kötüsüde ailesiEsinizin cok ciddi terapiye ihtiyaci var. Boyle sey mi olur. Resmen intikam hirsi ile buyumus. Yarin obur gun basit seylerde size de yapar. Iki yil once sen boyle yapmistin bak ben sana yapinca katlanamadin. en basiti bu aile meselesinde bile kendince intikam (!) alabilir. ailenize ters davranabilir.
Ben bu mutsuzluğu gidermeye hazırım
Yeter ki senin biraz enerjin olsun dedi
Ben işten gittiğimde çok yorgun oluyorum pek bir şey yapacak durumum olmuyor da
oda ne desin bende mutlu edeceğim ama bana ayırdığın biraz enerjin kalsin köşede
bana lütfen içinde ki mutluluğu bul ve mutlu olmaya çalış dediCanım bunlar hep mutsuzluktan. Emin ol mutlu olunca her şeye enerji oluyor. 10 gün kadar eşimle aramız kötüydü. Yani baya kötüydü o yüzden senin konundaki o bir şeylerin kopmuşluk hissini anlıyordum. O zamanlar bütün yaşam enerjim gitmişti. Baya baya elimi kaldırmaya mecalim yoktu. Ama mutluyken huzurluyken öyle olmuyor. İnsan ev işlerine söylenirken bile bıcır bıcır oluyor. İnsanın mutluluğunu enerjisini vantuzladıktan sonra bana enerjin kalsın demek de ayrı bir olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?