Yine kalbim paramparça

Bende 2 yıllık evliyim
1.5 yılı yaklaşık olarak ailesi ile geçti
Ben ona dedim ki sen tek başına birey değil misin.
Boşanma kararını aldıysan ne demeye anneni arıyorsun
Sonrada bana annem seni neden aramıyor diyorsun
Neden beni arasınlar ki neden beni sevsinler ki şu durumda dedim
Eee.zaten senin sevilecek neyin var ki diyor
Ailemin seni sevmesi için ne yaptın ki diyor
Ben ne diyeyim ki bu adama

Benim ki de mahvoldu
Ama erkekler için öyle kolay ki
Ailesi de eminim mutludur
2 yıldır bunun için çabalıyorlardı
Muratlarına erdiler

Aynı şeyi bana da söylüyor annesinin veya ablasının beni araması gereken hastalık vs gibi durumlarda aramiyolar benim aramama rağmen ama eşime göre bak aramadilar dediğimde sen arıyormusun ki diye söyleniyo özel günler hastalık dışında falan aramiyorum çünkü her defasında bir laf söyleme peşinde oldukları için huzurum kaçmasın diye aramiyorum ki laf söylediklerindede eşime söyleyince annen ya da ablan bunu dedi bana diye yok sen yanlış anlamissindir onlar öyle yapmaz gibi sacmaliklar. Bizimde 1 sene ailesiyle geçti sebebide aman ailesi yanlış anlamasin yanlış dusunmesin uzulmesin diye işte sonuç ortada bizim evliligimizi bitiriyolardi benim zaten psikolojimi alt üst ettiler. Adamların kendinden başka ve kendi ailesinden başka düşündükleri bir şey yok. Allah onlara akıl bize de sabır versin inşallah

Yok bana ara diye baskısı yok
Çünkü sayelerinde çok kötü durumlara geldik
Ama kendi annesi beni aramıyor kendisi problem ediyor ben değil işin garip tarafı
Ben en son 4 ay kaynımi yanımda dershaneye yolladım.baktım
Sonra 2 ay kendileri geldiler
Dershane parasında bile benim kazandığım vardı yaa insan nasıl bu kadar nankör olabilir
Ben hiç birine birşey demiyorum
Eğer kötü olan bensem Allah beni bildiği gibi yapsın

Öylesi de iyi olmuyor
Kuzenim evli
Anne baba görümce yok
Ama yinede mutsuz
Tabikide her evlilikte problemler farklidir.yani problem sadece esle ilgili ise yine bir nebze daha kolay asilabilir problemler ama ucuncu sahislar devreye girdimi hersey arap sacina donuyor...birde esin disinda ailesinden biriyle problem yasamak daha cok yipratiyor,esi sevsen bile baskasi icin cephe almasi insani paramparca ediyor.en azindan bende boyle ...yeri geliyor hakli oldugumu bile bile ailesini savunuyor esim keske diyorum kalbimi sokseydi Bana o cumleleri soylemeseydi...benim en cok canimi acitan esimin adaletsizligi Keske terazisi adil olsa benden yana olmasin adil olsun yeter...

Ahh aynı benim gibi söylediğiniz
Evliliğimin ilk gününden itibaren benim ona söylediğim tek söz adaletli ol yeterdi
Ama adaletin a sini olamadı
Yazık gerçekten
En başta kendime üzülüyorum
Sonra da kendisine

Bana onlara gitme konusunda baskı var öyle böyle değil ben de uymayinca al sana kıyamet. Doğru düşünüyosun allaha bırakmaktan başka çare yok dediğin gibi benim de hatam varsa ben de çekerim Allah Büyük diyoruz ve boool bol sabır versin diye de dua ediyoruz.

Kalbim gerçekten kırılıyor
Kavgalarda düzeliyor
Ama Kv bilmesinin ne gereği vardı
Artık daha rahat olur oğlunun gözünde pul kadar değerimin olmadığını gördü yaa

Çok ayıp etmiş hakkaten
Bi de senin kocanda en ifrit olduğum şey pink, boşansam da olur boşanmasam da sen karar ver,ben keyfimi bozmayım moda..böyle zamanlarda da iş olsun diye söylüyor bence..ne kadar çiğ,olmamış. Üstelik emeklerini inkar ediyor bir de

Kavgalarda düzeliyor
Kavgalar düzeliyor ama kalp kırıklığı geçmiyor. Bizim tartismalarimizi ilk sene kv ögrendiginde annemi bir iki kere arayip kızınıza dikkat edin oğlumu üzüyo diyen bir insan eşimle aramızda bekarliktan gelen maddi bi sıkıntı vardı onu ögrendiginde sakın ha oğlumu üzmeyesin diyen bir insan o yüzden eşim hiç kusura bakmasın bunu ben de söyledim benim degerim annenin gözünde bir hiç diye. Ben artık umursamamayi seçip belli bir süreliğine gözlem yapmayı seçtim. Zamanı gelince pat diye yapıstırıcam herseyi benim canım yandı kalbim kırıldı huzurum kaçtı evliliğim biticek durumu geldi şuanda da çok iyiyiz diyemem o yüzden haklı olarak herkesin hak ettiğini yaşamasını istiyorum

Ağzına sağlık gene kibar davranmışsın.Eşin akıllanıyor dedim ama akıllanmamış ,annesinden mi etkileniyor anlamadım bir öyle bir böyle.

Bir empati yapıyor özürler diliyor gönlünü almaya çalışıyor bir bakıyorum hoop değişmiş anamı da getiririm yiğenimide diyor.Bu konuda ne kadar hassas olduğunu bildiği halde.Zaten bu noktaya gelmenizin sebebi vıcık vıcık aile ilişkileri.

Çok istiyorsa ayrı ev açsınlar anasında danasına da .Hem kadının parası var diye biliyorum.Senin ne mecburiyetin var onları çekmeye.

Çocuk gibi annesini aramasını hiç hoş bulmadım.Demekki herşeyi anasına yetiştiriyor. Ya da boşanma konusunda ben ciddiyim demek için yapıyor.

Kavgalarda düzeliyor

Bi karar versin Pink.

Ben onlarla aynı evde durmam de.

Y a ailesi ya sen.İllede ailem diyorsa al eşyalarını git Pink.Durma onun yanında.

Boşa koyuyorsun olmuyor doluya koysan gene olmuyor.

Kavgalarda düzeliyor
Esin kv den baski goruyor gibi.oglumun evinde kalamiyorum esi bizi istemiyor diye.
Ee esin de zaten anneci.iyice doluyor tabi.
Yine yaniniza gelmek niyetindeler belli ki.
Esin bu tavrini surdurdukce anlasmaniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…