- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.326
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ne kadar mantıklı bir yorum,
bende şu yazdıklarınıza katılıyorum, yaklaşık 5 ay önce boşandım,
siz evlimisiniz.
Rabbim gönlünüze göre versin inş . ve pişman ettirmesin.
ewt evliyimbiz eşimle farklıyız aynı değiliz yani. genelde bazen onun dediği olur bazen benim. ikimiz de birbirimize fark etmez uyarım falan deriz. her telden çalarız genelde
misal en basiti o köy, börtü böcek falan sever ben modern hayatı. köye bir çiftlik kurdu gündüzleri sürekli gidiyor, akşamları ben işten geldiğimde birlikteyiz. yani ikimizinde dediği oluyor
boşanmaktan korkmadığını göster o halde. evdeki özel hayatı başkasından duysam onun huzurunu kötü bozarım çok net söylüyorum. kocalarınızdan korkmayın lütfen ya. inan senin kocan korkundan besleniyormutsuz yaşama alışılmıyorda kabullenilmiyorda
benim gibi her gün bir yerinden patlak veriyor
evet haklısınız eşim boşanmaktan korktuğu mu çok iyi anlıyor
Ama ben konuşalım bitti dersek aileleri haberdar edelim diyorum
ama bu zamana kadar ki tüm tartışmalarda eşim herkese söyleme çabasında
boşanmaktan korkmadığını göster o halde. evdeki özel hayatı başkasından duysam onun huzurunu kötü bozarım çok net söylüyorum. kocalarınızdan korkmayın lütfen ya. inan senin kocan korkundan besleniyor
bende zaten ona bu konuda böyle konuşma dedimAğzına sağlık gene kibar davranmışsın.Eşin akıllanıyor dedim ama akıllanmamış ,annesinden mi etkileniyor anlamadım bir öyle bir böyle.
Bir empati yapıyor özürler diliyor gönlünü almaya çalışıyor bir bakıyorum hoop değişmiş anamı da getiririm yiğenimide diyor.Bu konuda ne kadar hassas olduğunu bildiği halde.Zaten bu noktaya gelmenizin sebebi vıcık vıcık aile ilişkileri.
Çok istiyorsa ayrı ev açsınlar anasında danasına da .Hem kadının parası var diye biliyorum.Senin ne mecburiyetin var onları çekmeye.
hani bazen böyle yüzmeye çalışırsınızBi karar versin Pink.
Ben onlarla aynı evde durmam de.
Y a ailesi ya sen.İllede ailem diyorsa al eşyalarını git Pink.Durma onun yanında.
Boşa koyuyorsun olmuyor doluya koysan gene olmuyor.
benim kv bir melekBenim kuzenimi annesi boşandırdı, bir yıl beraber yaşadılar, artık adam dayanamadı anasına , babasına ayrı eve çıktı.Olan bir yuvayı yıkmak oldu, sorsan kadın bir melek.
bunu nasıl yapabilirimboşanmaktan korkmadığını göster o halde. evdeki özel hayatı başkasından duysam onun huzurunu kötü bozarım çok net söylüyorum. kocalarınızdan korkmayın lütfen ya. inan senin kocan korkundan besleniyor
çok yalancılar biliyor musunBence rahatlayacaksan yap pink,içinde kalmasın. Walla ben de geçen gün bi meseleden deli oldum,kendi kendimi yedim,sonra dedim ki şu siniri sahibine iade ediyim. Aradım,söyledim sonunda da çat diye kapattım yüzüne. Ne yaparsak yapalım sevmeyecekler ne de olsa,varsın haklı bi gerekçeleri olsun. Benim bağırıp çağırasım geldi inan senin yerine
onlar gerçekten bunu kabullenemiyorkv senin kabullenmeni istiyor.
tabi eşin de.
senin direnç göstermen her ikisinin de sinirlerini bozuyor.
istedikleri yaşam bu değil çünkü.
alışmışlar içli dışlı koloni gibi yaşamaya.
kv sorgusuz sualsiz gelip oğlunun evinde kalabilmek istiyor.
bir neyi yedek ev gibi.
akraba da gönderecek vs vs.
iş eşinde bitse de kv bu baskılarından vazgeçmediği sürece eşin bir irade gösteremeyecek.
sana hak veriyormuş gibi yapsa da ne yazık ki ailesi annesi haklı onun kalbinde de beyninde de.
bu sebeple bu sorunu aşmanız cidden zor.
kv ile bu konular hakkında konuşmuşluğunuz olmuşmuydu?
hani tartışmadan güzellikle konuşulsa anlayabilecek biri mi ki?
kimse yanınızda olmazsa olmasın güçlü durun doğrularınız herkesin doğruları olmak zorunda değilbunu nasıl yapabilirim
böyle bir karar alsam bile ben sadece evliliği mi değil
kendi ailemide kaybedeceğim
çünkü benim yanımda olmayacaklar malesef
ben ailemi kaybetmeyi göze alamıyorum malesefkimse yanınızda olmazsa olmasın güçlü durun doğrularınız herkesin doğruları olmak zorunda değil
bende zaten ona bu konuda böyle konuşma dedim
yani tabiki ziyaret etmeye gelebilirler
ama biz müsaitsek dedim
yok o kadın ne oradan ayrılır nede burada bizi mutlu eder
aynen.onlar gerçekten bunu kabullenemiyor
yani nasıl olurda diyorlar
biz oğlumuzun evini yönetemiyoruz diyorlar
bu nedenle ailenizi kaybedeceğinizimi sanıyorsunuz merak etmeyin bir iki trip atarlar ama sonra yanınızda olur kendinizi onlara iyi ifade etmeniz lazım dünyanın en iyi damadı olabilir ama iyi bir eş değil önemli olan iyi bir eş olmasıben ailemi kaybetmeyi göze alamıyorum malesef
inanın bunu kaldıramam
bunu nasıl yapabilirim
böyle bir karar alsam bile ben sadece evliliği mi değil
kendi ailemide kaybedeceğim
çünkü benim yanımda olmayacaklar malesef
ben ailemi kaybetmeyi göze alamıyorum malesef
inanın bunu kaldıramam
İnanırım,hazmedemiyorlardır dediğin gibi kontrol edememeyi..walla pink ailemi kaybederim diyosun ama ailenin öncelikle düşünmesi gereken kişi sensin.çok yalancılar biliyor musun
şimdi söylemediğim sözleri bile söylemişim gibi yaparlar
onların çirkefliğinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?