Yine kalbim paramparça

benden küçük 2 erkek kardesime evladım gibi bakmıştım
hayatta da en çok dileğim şey bir evlattı
ama olmadı nasip değilmiş
deneyecek duruma bile gelemedik
bu yüzden bir tarafım öyle eksik ki
ama bu bencilliği asla yapamam

Sebebi ne olursa olsun karısına en ufak dokunanı ben affetmem bu konuda kalın kırmızı çizgilerim var o zaman mecbur hissetmişsin çalışmıyordum ailemide karşıma alıp evlendiğim için söyleyemedim dedin.Hatta seni o kadar sindirmişki doğrudürüst konuşamıyormuşsun bile.

Yok üvey babası varmışta yok şiddet görmüşte yok sinirliymişte bunlar bahane değil.

Bana dokunanın kolunu kırarım.Elini bile havaya kaldırmayacak.

Eşimle televizyonda bir haber izlemiştik.Klasik bazılarının söylediği dayakla ilgili bir laf söyledi.Aklınca espiri yapıyor.Genel konuştu beni kastetmedi ama bence komik değil dedim.O elin hiçbir zaman havaya kalkmayacak dedim.Aklından bile geçirme.Bana şiddet uygulamaya kalkan kendini kapının önünde bulur dedim.

O kadına şiddet uygulanan bir evde büyüdüğü için belkide espiri yapıyorum sandı.

Normalde öfke sorunu yok sakin yapılı ama taviz verilmeyecek konuları bilmesi lazım.

Evliliğinizde diğer mevzular tolere edilebilirdi.Orta yolu bulabilirdiniz.En kötü ihtimal hani 3-5 gün kalırlardı ama ne eşiniz nede ailesi dediğinden vazgeçecek insanlara benzemiyorlar.Sanki senin yumuşak yüzünü bulmaya çalışıyor gibi.Azıcık gevşesen başa dönecek

belki sizler ben anı bir şekilde boşanma davası açmadığım için halen bu evlilik için cabaladigimi düşünebilirsiniz
ama benim inanın aramayı geç cevap bile verecek kadar bile tahammülüm yok çabamda
elbette bir gün bu evliliği bitireceğim ama şimdi değil
belkide kalbimde bitenlere emin olmak ve bir daha asla pişman olmamak için bir müddet daha görmem gerekecek

Şu burnun kaf dağında olsun. Bakma aşagılara aşagılara.
Acıma duygunu. Duygusallığını ve vicdanını uzun soluklu bir tatile gönder.
İşte bunlar olmazsa etrafında kazanan. hatta bu evliliği bitirmende cok yakın olur.

Hala diğer tabirle sidik yarıştırıyor. Eee senin ailende gelmesin.
Lan gerizekalı(demezlermi? adama) bize sorun yaratan sorun cıkaran senin ailen.

Bence geldiginde oturup konusun güzelce hazır tavrınızı da koymusken. yahut bir evlilik terapistine gidin.

Yani olaylar olmus bitmis o zaman bir tepku koyamamissiniz simdi kalkip unutamiyorum diyip diyip en başa döndürüyorsunuz. belki o da dersini alacak, siz hem unutamiyorum diyorsunuz hem bosanmiyorsunuz. hem arama konusmak istemiyorum dersime bakicam diyorsunuz hem uzun uzun mesajlar atiyorsunuz..

Bence sizin icin en iyi sey hep kisisel bir psikiyatrist hem de çift terapisi. ben asilamayacak bir problem görmüyorum. turkiyede çoğu evliligin problemidir bu kv ve erkek tarafı, cogu koca da dengeyi tutturmayı geç öğrenir. ya da kimi erkekler de daha zekidir ve hic ailesini karıştırtmaz. bu biraz da kendi seçtiğiniz eşle alakalı.

Siz üzerinizdeki bu melankolikliği atmadıkça zaten boşansanız dahi öyle aman aman mutlu huzurlu olmazsınız bence.

Bu saatten sonra da burada kendinize çözüm ararken daha da hınçla dolacağınıza bir uzmandan destek almak en doğru hamle olacaktır. Çünkü ben burada size amaan cekme o adami yeter bu kadar zaman cektigin boşa derim, ama aynısı başıma gelince ben de uzun müddet düzeltmeye çalışırım belki de boşanmam, cekilmesi en kolay acı baskasının acısıdır diye bosa dememisler. gaza gelip de yanlış kararlar vermeyin.

aynen. döven hep erkekler, dayak yiyen kadınlar. biz niye sinirlenince erkekleri dövmüyoruz çünkü erkek "ah canım sinirden" demez, hastanelik eder böyle bir şey olsa.

nasıl biri olmamı istiyorsun diyor ya hala.
sen kaç aydır nasıl bir eş ve evlilik istediğini anlatıyorsun. unuttu mu hepsini? aksine ciddiye almıyor bence. seni er geç ikna edeceğini düşünüyor galiba.

Bahsettiğim konuda şakası bile korkunç geliyor bana.

O zaman işin olsaydı belki daha farklı olacaktı herşey.

Benimde eşimle alakalı şans verdiğim konular oldu para mevzuları bahsetmiştim.

Belliki içten içe azda olsa çokta olsa eşini seviyorsun ve devam etmek istiyorsun aslında.

Senin asıl istediğin ne. Tamam sen ailesiyle görüşmek istemiyorsun bu yeterlimi onundamı görüşmesini istemiyorsun.

Sana ailesinden bahsetmese ve dışarıda görüşse tamammıdır

ya ben 2 yıllık evliyim
benim ailem yalnızca keyfi olarak ilkler geçen hafta geldi
onun öncesi temizlik hastalık vs...
ki en son ben gelmiyorsunuz diye kavga ettiğim için geldi annemler
sırf kendinin ne hissettiklerini hissetmem için diyormuş
bende yazık dedim sadece

5 gündür yanımda yok ve ben bir kez dahi aramadım
oda 100 kez aradı ise 5 ancak açtım
bazen sinir patlaması oluyor insan tahammül edemeyip yazıyor
bir arkadaş bana psikoterapi önermişti
burası boyle şeylerin cok gelistigi bir yer değil
araştırdım bir doktor buldum
şuan iş yeri çok yoğun olduğu için gidemiyorum
yoksa ayarladım
ben kendimin ne kadar kötü durumda olduğumun farkındayım

Ne kadar iğrenc bir düşünce yapısı.
Senin ailen ona huzursuzluk vermiyorki. Verse zaten sen müdahale eder.
Bir erkek olarak onun yapamadıgını sen bir kadın başına rahat yapabilirsin.

Eşin gözünden de gönlünde de fazlasıyla düştüğünü düşünüyorum.

valla grill
ne kadar doğru olmasa da
bu olayı yaşadıktan sonra çok hırçın biri oldum ben
çok sinirlendirdiği zaman
bastım tokatı iki defa felan
bence o birşeylerin düzeleceğine inanıyor
ve benden tekrar tekrar duymak istiyor
yani ne bileyim umut bağlıyor galiba nasıl desem AA ben bunları yaparım o zamanda herşey düzelir biter diyor

eşim ailesi ile görüşebilir
gidebilir yanlarına
ama bu görüşmeler asla benim hayatımda olduğunu unutturmayacak şekilde olmalı

bende ziyaretlerine giderim onlarda gelebilir ama kısa süreliğine
benim evimi annesinin yönetmesini istemiyorum
ve eşimin erkek gibi adam gibi olmasını istiyorum
kuyruğu sıkışınca hadi boşanalım sonra yok yaşayamam kısımlarıni istemiyorum
yani eşimde bunların hiç birini yapabilecek bir insan değil o yüzden istediklerimin bir önemi yok

Dönüp dolaşıp hep annemler gelsin diyecek sana.Hanginiz daha kararlıysa onun dediği olacak

ben kendisine açıkça söyledim eğer ailem seni kıracak birşeyi inadına inadına yapıyorsa görüşme hakkındır diye
o bunuda kaldıramıyor
kendi gibi saldırmamı bekliyor
evet gözümden gönlümden yüreğimden herşeyden düştü
yalnızca pişman olmamak ve emin olmak için bekliyorum

Oh beeeee diceksindir kim bilir mahkeme salonundan cıkınca.
sırtındaki kamburdan kurtulmuşcasına.

2yıldır evliyim dedin.
kaç günü seni mutlu etti.
kaç günü seni mutlu etmek için süprizler hazırladı.
yada kaç günü başbaşa kalıp tv karşısında pineklediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…