- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ben evliliğim için değil kendim için gitmek istiyorumSeninde ihtiyacın var Pink eşininde. Çift terapisinede gitmelisiniz.İkinizin evlilik anlayışında temelden bir sorun var.Aile yapılarınız kültürünüz farklı olduğu için çatışıyorsunuz.
Yanlış hatırlamıyorsam evlendiniz ve evliğinizin ilk ayında kayınvalideniz görümcelerinizi ısrarla evinize yolladı.Sonra bir nedenden tartıştınız ve görümceleriniz size iftira attı .Yengemiz bizi evden kovuyor diye.Eşinizde bunu gerçek sandı ve olanlar oldu.
Bu durumda eşinde kardeşleride anneside herkes hatalı
Annesi sizde hiç huzur bırakmıyor daha ne saygı duyacağım bu kadına
Gayette hepsine tavır alırım.
ne yani benim özsaygım yok muBence insanın kendine özsaygısı ile alakalı.
o yüzden artık mutlu olmak istiyorumPink oyle olur emin ol 10 kalsalarda ailem bizde 12ay kalmayi planlamislardi senin yuzunden 10ay kalip gittiler diye birsene basina eksir.2ayin hesabini yapar.
Onun icin sen ne yaparsan yap yaranamazsin boylesine ozmn cizginden sasmiyacam.kendini fazla yipratmiyacan.
evethiç de suçlu değilsin.
bu evlilik daha ilk haftasında biterdi de sen 2 yıl zaman vermişsin haketmediği halde, çok çok anlayışlı davranmışsın.
boşanmak istemen onu ve ailesini durdurdu ama engeller mi? evlilik devam eder ve çocuk olduğunda eskiye dönerler mi?
onları tanıdığın için bunun cevabını en iyi sen verebilirsin.
diyelim ki eşin samimi ve değişmek için çabalıyor. çocuk olduğunda kv tarafından gelebilecek hamleleri bertaraf edebilecek misiniz?
sen artık çocuk olsa bile aynı hataları yaparsa ayrılırız diyecek cesarete sahip misin?
gerçekten çetrefilli bir evliliğin var.
bana kalsa her şeyi affet ama şiddet ve evden kovulması affedilmez, bas tekmeyi derim.
ama hayat senin, karar senin.
Ben hala hayret ediyorum sana bu olanlardan sonra onların yanına gitmezdim ben mesela.Hele kızkardeşlerini evime sokmazdım.Ben mi çok kinciyim acaba.
ama yalnızca eşimin suçlu olduğunu söylüyordunuz
ben onları da suçlu buldukça
hayır eşin hatalı diyordunuz
bu durumda o insanlara kin tutmak saçma olmaz mı
ben de senin gibiyim.
Benimkide cok fenada o yuzden sana guler eder olmadigin bi ortamda ogluna laf soyler.resmen cin işkencesi yapıyor
işte aklın hep onda kalıyor
sinirlerin bozuluyor
off çok zor yaa
hiç de suçlu değilsin.
bu evlilik daha ilk haftasında biterdi de sen 2 yıl zaman vermişsin haketmediği halde, çok çok anlayışlı davranmışsın.
ne yani benim özsaygım yok mu
ben hemen hemen tüm yorumlarımdaEşine yaptıklarının bedelini ödetmemişsin.Ayrıca onun ailesinin yaptıklarına rağmen hala aylarca evinde el bebek gül bebek bakıyorsan yoktur bence .Şoktaydım diyorsun belkide herşeyin yeni yeni farkına varıyorsun.
ben yine yeniden söylüyorumKesinlikle haklısın Grill.O ilk aylarda kocayı annesine göndermeliymiş ama bir şekilde devam etmiş.
Gereksiz ve saçma bir şekilde o insanları birde evine almış.Hangi mantıkla yaptı eşi nasıl baskı yaptı ki bunu kabul etti.
Bende ilk konuları bilmediğimden ailesi terörden buraya sığınıyorlar diye merhametli olmasına bir şey dememiştim ama sonradan öğrendiklerimle kesinlikle evime almazdım.Banane derdim ne halleri varsa görsünler.
Hem iftira yiyeceğim hem hırpalanacağım üstüne aferin iyi yaptınız der gibi el bebek gül bebek bakacağım.
Her türlü evimin huzurunu bozacaklar bende kucak açacağım hadi başka kapıya derdim.
ben hemen hemen tüm yorumlarımda
kızlar ben yaşadıklarımı algilayamadim
alışkın değildim kavrayamadım
ne yaptıklarını ne söylediklerini anlamadım ve bu yüzden sessiz kaldım
ne zaman ki bunların farkına vardım
işte o zamandan beri ben böyleyim
belki yaşamadığınızdan dolayı böyle söylemek kolay ama bunu ancak yaşayan bilir
benim çocuğum yokBak mesesala bayramda ziyarete gideriz tatil biter doncez artik ogun.
Hava soguk olur zaten mustakil bahceli ev cocuklari evde tutamiyoruz.gidin annenize deyin banyo yaptirsin der bende derimki disarda oynuyosunuz hava soguk aksam gidince yaptircam zaten gider cocuklarda babaannelerine soyleyince ben oyle demedim der.
Ya da kalabiligiz bi is yapariz gelir beni cagirir cocuklar acikmis yemek hazirla diye cocuklara derim gitmeyin biyere sofra seriyom diye biz yemiyecez derler ki zaten daha demin yemisimiz hep beraber.
İyi derim giderim isimin basina bi saat sonra yemek hazirlamaya dururuz cocuklar da gelir bizde aciktik diye o da ordan derki babaniza soyleyim de hazirlasin derki zaten mutfaktayiz.
Aslinda bunlar gereksiz seyler gibi geliyor hani her kv torununa bu sekilde davranir zaten ama isin icinde bi amac var iste o amaca bi ulassa ulasincada hemen iyi kv moduna geciyo .
Bana geldigi zaman da boyle tuhaf hareketler yada biyerdeysek ay bu cocuk usudu soyle boyle tamam iceri girelim yok yok dursun birak .yani yapmak istedigi bisey var orda ama iste burdan herseyi yazamiyoruz yerin kulagi vardiryani pink sana kendimi anlatsam yine iyiyim dersin hic yoksa boyle ugrascak bi derdim yok diye.
Hernekadar umursamiyom takmiyom desem de yinede gelecem demesi bile yetiyo bunalima girmek icin.
En son gecenlerde geldi.
Gelecegini duyunca dedimki bi sakinlestirici aliyim anca oyle basederim diye.
Sonra dedim ki kizim kendine bunu yapma gayet sakin ol duyma rahat ol sen bunla basa cikarsin diyeama o bir hafta diken ustunde durdum heryerimden ter akittim sonun da kazasiz belasiz gitti.
İnadina oyle seyler yapiyoki cocuklarin yattigi yere bile karisiyo.
Sabahtan aksama kadar cocuklarin kafayi islatip islatip tariyo sonrada duvarin dibine minder atip lendi kazagiyla sarip sarmalayip yatiriyo usuyo diye.en son demistimki hem kafasini islatiyon hem duvara dayyyon bide usuyo diyon.bana dediydiki ayyy cok islatmiyom ki.benimkide galiba ruh hastasi simdi dusunuyom da
En son dayanamiyip cinnet gecirdigim de buyuk kavga cikmisti hala durmuyo hala
onların insanlığı huzur bozmayı ve iftira atmayı kaldırabilirSeni anlıyorum bende evliliğimin ilk zamanları normalde asla yapmayacağım saçma salak şeyler yaptım.O zaman algılayamamıştım sonradan dank etti.Ama sen hala ailesine ılımlısın burayı anlayamıyorum.
maalesef eşinin evlenince ilk işi seni sindirmek olduğu için kendine saygın ve güvenin yoktu.ne yani benim özsaygım yok mu
onların insanlığı huzur bozmayı ve iftira atmayı kaldırabilir
fakat benim ki öyle bir daha asla ayak basmayacaklar demeyi kaldırmıyor işte
ah şu vicdanım olmaz olsun
bende gerçekten simdirildiğime inanıyorummaalesef eşinin evlenince ilk işi seni sindirmek olduğu için kendine saygın ve güvenin yoktu.
ne olur?Pink şimdi bir şey diyeceğim alınacaksın bu vicdanlı olmak değil başka bir şey olur.Gözünü aç artık
maalesef eşinin evlenince ilk işi seni sindirmek olduğu için kendine saygın ve güvenin yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?