Yine kalbim paramparça

eşimde %75
kv %25 suçlu benimkinde
ama tabi eşimde kafa yok
kv bunu bilip kullanıyor işte
akıllı kadın vesselam

İşte kullanmaması Laz'ım.. oğlunu seven insan yuvasında huzursuzluk çıkmasını istermi? Erkekler basiretsiz ya sanıyorlar ki analarının her dediğini yapınca doğru oluyor! Mantığındaki ne diyorsa onu yap arkadaşım inşallah doğru kararı verirsin...

Ben hala hayret ediyorum sana bu olanlardan sonra onların yanına gitmezdim ben mesela.Hele kızkardeşlerini evime sokmazdım.Ben mi çok kinciyim acaba.

inşallah
teşekkür ederim
dualarınızda unutmayın olur mu

Ben hala hayret ediyorum sana bu olanlardan sonra onların yanına gitmezdim ben mesela.Hele kızkardeşlerini evime sokmazdım.Ben mi çok kinciyim acaba.
ama yalnızca eşimin suçlu olduğunu söylüyordunuz
ben onları da suçlu buldukça
hayır eşin hatalı diyordunuz
bu durumda o insanlara kin tutmak saçma olmaz mı

Ya zaten kiz ailesi hep geri duruyor.erkegin ailesi gibi rahat rahat girip cikamiyoki yada aylarca haftalarca kalamiyor en fazla iki gun yada geldigi gun gidiyor.
Surekli surekli bile gidemiyor laf edilir diye.
Hep boyle zaten bayramlar da bile ilk erkek ailesi orda daha fazla kalinir.
Erkek te bunu bildigi icin ben senin ailene boylemi diyorum onlari istemesem srn ne dusunursun ayni senin basina gelse ne hissedersin diye zaten gelmiyolarki.
Boyle damatlara oyle bi kaynana olcakki gorcekler.ama bunlara hep anlayisli pasif kaynanalar duser.

Benim annem bile gelmez sorsan iki sefer anca gelmistir.5dk uzakta diger kizi var bi sefer gitse belki iki ay sonra oda davet rica minnet aman kizinin evinden cikmiyo derler diye gitmez.
Erkek kardesime bile oyle gelin huzursuz olur diye sene de bir sefer oda bir hafta uzak oldugu icin kalir.onda da babamin zoruyla gider.yoksa odü kopuyo benden rahatsiz olcaklar gelin damatlar diye.(tabiki buda yanlis bi dusunce)herseyin bi ayari olmali

aslında hiç yapmadı diyemem
supriz konusunda felan
ben pek birşey yapmam
ben yıllık iznime ayrıldığımda her gece 2 film izlemiştik
bak güzeldi o zamanlar ama işte
elle sayılabilecek kadar az

boşanmak istemen onu ve ailesini durdurdu ama engeller mi? evlilik devam eder ve çocuk olduğunda eskiye dönerler mi?
onları tanıdığın için bunun cevabını en iyi sen verebilirsin.
diyelim ki eşin samimi ve değişmek için çabalıyor. çocuk olduğunda kv tarafından gelebilecek hamleleri bertaraf edebilecek misiniz?
sen artık çocuk olsa bile aynı hataları yaparsa ayrılırız diyecek cesarete sahip misin?
gerçekten çetrefilli bir evliliğin var.

bana kalsa her şeyi affet ama şiddet ve evden kovulması affedilmez, bas tekmeyi derim.

ama hayat senin, karar senin.

benim annem bir keresinde
kızım doğru olmaz bizim sık sık gelmemiz
belki sıkıntı olur aranızda diyen bir insandı yaa
gerçekten hiç oyle bıktırma derecesine gelmedi
en fazla 4 gün veyahutta 5 gün kalmışlardır
onda da benim ihtiyacım olduğu için
en son ben tartıştım
siz gelmiyorsunuz
ama millette çıkmıyor yeter beni sahipsiz bıraktığınız
onların eviyse
sizinde eviniz diye tartışınca geldiler

evet eşin suçlu. eşinin suçlu olması görümcelerin suçunu örtmez.
eşinin suçu, onlara seni ezdirmesi. onların suçu yalan söyleyip karı kocanın arasını bozmak. ki bu da affedilmez.

Reactions: anu
bu saatten sonra ne kendisi nede ailesi benden o yüzü bulamaz
geldikleri an ben bakarım aylarca kalmamı planları yoksa küçük bir ziyarete mi gelmişler
yok aylarca kalma ise ben asla durmam
aman be grill ben ne yaparsam yapayım bunlar değişmez
bu seferde ailem 1 ay kaldı neden 5 ay kalmadı diye tartışır
yani bir ömür boyu benle yaşasın desemde neden ahirette de onlarla yaşamak istemiyorsun der

evet eşin suçlu. eşinin suçlu olması görümcelerin suçunu örtmez.
eşinin suçu, onlara seni ezdirmesi. onların suçu yalan söyleyip karı kocanın arasını bozmak. ki bu da affedilmez.
ben onları Allaha havale ettim
görüyorumda ne halde olduğunu
asla yinede kötü olmalarını istemem
Allah herkesin hakkını versin
ama benim hak ettiğim bunlar değildi gerçekten

o kadar aileci yani.
o zaman neden sana tutmayacağı sözler veriyor?

o kadar aileci yani.
o zaman neden sana tutmayacağı sözler veriyor?
ya bak ben bütün suçu ona atıyorum ama benimde haksız olduğum yerler var
yani sussam sıkıntı olmayacak
zaten insanlarla muhatap. değilim
ne.demeye şaka yapıyorum
isterse ölsünler banane yani
o ben konuşmadım hiç ailesi hakkında 3, 4 ay o saydırıyordu bize yaptıkları yanlışları
annesine karşı falan ama ben en ufak birşey desem direk savunmaya geçiyor

Evet boyle dusunuyolar erkek aileri kendi evi gibi goruyolar ama bizimkiler oyle gormuyor artik bizi de evlendirdilerya artik onlarin evladi olduk ciktik onlardan anamizda babamizda onlar
Sanki evlatlik veriyolar mubarek.aslinda tam tersi olsa bu kadar sorun yasanmaz cogu koca zaten bundan faydalaniyor.
Benim kv millette gelince yok evimde durcam diyo bana gelince kalcam diyoruc aydir bekliyorum ha geldi ha gelcek cagiriyomda zorluyom da biran once gelsinde bitsin bu dert diye.gelmiyo kizlarinda kalip tekrar yasadigi sehre donuyorsonra telf gelcem diyo yine bakalim yine gelmis diger ogluna heralde herkesi gezcek bir iki hafta en son benim buraya kurcak cadiri
Gelme desen gelir gel desen gelmezler.

resmen cin işkencesi yapıyor
işte aklın hep onda kalıyor
sinirlerin bozuluyor
off çok zor yaa

Seninde ihtiyacın var Pink eşininde. Çift terapisinede gitmelisiniz.İkinizin evlilik anlayışında temelden bir sorun var.Aile yapılarınız kültürünüz farklı olduğu için çatışıyorsunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam evlendiniz ve evliğinizin ilk ayında kayınvalideniz görümcelerinizi ısrarla evinize yolladı.Sonra bir nedenden tartıştınız ve görümceleriniz size iftira attı .Yengemiz bizi evden kovuyor diye.Eşinizde bunu gerçek sandı ve olanlar oldu.

Bu durumda eşinde kardeşleride anneside herkes hatalı

Annesi sizde hiç huzur bırakmıyor daha ne saygı duyacağım bu kadına

Gayette hepsine tavır alırım.

Pink oyle olur emin ol 10 kalsalarda ailem bizde 12ay kalmayi planlamislardi senin yuzunden 10ay kalip gittiler diye birsene basina eksir.2ayin hesabini yapar.
Onun icin sen ne yaparsan yap yaranamazsin boylesine ozmn cizginden sasmiyacam.kendini fazla yipratmiyacan.

hiç de suçlu değilsin.
bu evlilik daha ilk haftasında biterdi de sen 2 yıl zaman vermişsin haketmediği halde, çok çok anlayışlı davranmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…