Yine kalbim paramparça

ne olur?
ben bilmiyorum inanki artık
algılarım kapandı artık
ben daha önce yazmıştım, saflık oluyor canım.
akıllı iş güç sahibi kadınsın.
herkese ederi kadar değer vermeyi öğren ki, aynı kişilerden yine darbe yeme.

ben daha önce yazmıştım, saflık oluyor canım.
akıllı iş güç sahibi kadınsın.
herkese ederi kadar değer vermeyi öğren ki, aynı kişilerden yine darbe yeme.
gerçekten ben böyle hayal etmemiştim
aile neydi dünya yıkılsa bile güven duyabileceğin tek insanlardı
ben evlendim ve yeni bir aile kurdum
benim 3 tane ailem oldu diye düşündüm
hiç bir kötülük beklemedim insanlardan
yani ben ailem olarak görmüştüm malesef

Geçmişe bir şey yapamazsın ama bundan sonrasını düzgün yaşamak senin elinde.Herkese ederi kadar değer vereceksin.
eşim bu akşam eve gelecek
konuşmak isteyecek ama ben konuşmak istemiyorum
bitti bundan sonra bana yapılan herşeyi ödeyecek insanlar
eşim kardeşleri annesi hepsi

benim çocuğum yok
olsa eminim ondan farklı olmazdım
peki yaşı kaç kv nizin
70 kusur vardir heralde ama gorunurde dinc baya.
Bide her gittigimde pantolon giymemi sevmez.dolabini acar bunlardan giy diye penyeleri bilirsin o yasta kadinlarin giydigi ki hic almamisim kendime de giymemisim.hadi hatri kalmasin nolcak sanki giyim desem kucucuk bise ben iri yari 170felan gelirim uzun olmasamda onun kiyafetleri benim ustum de cekmis gibi durur.
Daha neler var ya
Yazin ortasinda kac saatlik yoldan geldik arabayla coluk cocuk ter icinde kaldik sirayla eve girer girmez banyoya attik kendimi ona dedim yapmadi bi iki teklif ettim yok dedi.bir hafta durdu oyle kiyafet bile getirmedi.
Dedimki degistirirsin camasir al yok napcam dedi.huyu biraz kotu.
Hani bende rahat edemem baskadinda banyo yapamam ama sonucta kalmaya gelmisin ve mecbur kaliyosun yapar insan en azindan bi rahatlarsin.
Kokudan felan degil yanlis anlasilmasin aksine kokusu felan yoktu

Siz çok kötü durumda değilsiniz sadece destege ihtiyacınız var. ya da evliliğinizin de cok kötü durumda olduğunu düşünmüyorum. ama bazen insanlar bir uzmandan destek almalılar. nasıl ki gribi kendi başımıza atlatamadıgımızda bir uzmana danışıyoruz, bu durum da aynı şekilde.

işte bunlarda birer hayat tecrübesi böyle böyle insanın gözünü açıyorlar

onların insanlığı huzur bozmayı ve iftira atmayı kaldırabilir
fakat benim ki öyle bir daha asla ayak basmayacaklar demeyi kaldırmıyor işte
ah şu vicdanım olmaz olsun
Ayni ben iste bazen diyorum ki keske vicdansiz merhametsiz su herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen bi insan olmasaydim.
Umursamaz kirmaktan cekinmeyen her lafi dan dan diye soyleyen ben bundan rahatsizim bu boyle olcak diyebilseydim.
Baskalari kirilmasin huzursuzluk cikmasin diye en cok huzuru kacan uzulen kirilan ben oldum.
Bazen de korkuyorum o insanlara benzemekten tuhaf bi duygu benimki.

Bu hakkini korumakla kendine saygi duymakla alakali degil tamamen vicdan ve merhamet duygusunu daha yogun yasiyoruz.
Mesela biseyden okadar rahatsizimki hani ortaligi ayaga kaldirsam hakliyim yani ama diyorum ki sakin ol bosver bi kac saat sonra evine gitcen zaten simdi cingar cikarsan millet birbirine dusecek kimse kimsenin suratina bakmaz birbirleriyle kuserler vsvs diyosun sonra yine ayni seyler bu sefer de kendime kiziyorum senin onlari dusundugun kadar onlar seni dusunuyomu diye.
Yada kac yasina gelmis insanlar nerde ne konuscagini bilmiyomu bosver inada yapiyolar bilincli huzursuzluk ciksin diye sen takma zamanla susarlar ugrasmazlar artik diyorum.sonra da bigun bi cinnet gecircem bu aileden toptan kurtulcam.

Pink bence konusmazsan esinle biseylerin kararini veremezsin.
Eger konusmak isterse icini dok.
Tepkisi gor ve bu bir hafta ayrilikta ikinizde yalniz kaldiniz dusundunuz.
Bakalim biseyler degismismi.
Ama konusurken yumusak olma.
Gayet dusunduklerin de hala kararli oldugunu hissettir.

hayırlı akşamlar hanımlar
eşim geldi cuma günü ve konuşmak istedi benimle
ben genel olarak onu dinlemeyi seçtim
çünkü biliyorsunuz bayağı bu konuda yorulmuştum
Eşimin söylediklerini şöyle size anlatayım
birincisi ailem asla bize gelip uzun uzun kalmayacak bunun sen nasıl garantisini istiyorsan ben öyle verebilirim sana istersen noterde sözleşme bile imzalarız şaka yaptığımı düşünme gerçekten bana inanman için ben herşeyi yaparım senin dediğinden fazla birşey olursa vereceğin tüm cezaya razıyım hatta tazminat bile belirte biliriz dedi ( çok ciddiydi)
ben bu konuda aynen senin gibi düşünüyorum ama sen bazen öyle birşey söylüyorsun ki artık ağrıma gidiyor
benim annem hırsız olsa dahi senin annen hırsız demen ağrıma gidiyor
o yüzden öfkeme yeniliyorum
evimize geldiklerinde belki sen anlamıyorsun ama ben onları kaç kez uyarıyorum yeri geliyor sinirlenip kavga edip bağırıyorum ama onlar yemin ederim ki dinlemiyorlar ben herşey için tepkimi koyuyorum ama yok diyor Pink yok herşeyi kafalarına göre yapıyorlar...
bende sen bana şimdi Pink onlar dinlemiyor sen mi dinle diyorsun dedim
ama asla bende delirdim artık kimseyi dinlemiyorum oldu mu hadi çık çıkabilirsen bu işin içinden dedim.
zaten senin istediğin kadar kalacakları için artık bizi mutsuz etme zamanları çok olmayacak dedi
ben artık yoruldum gelip kalıyorlar ve onlar gidip mutlu hayatlarına devam ederken biz onların verdiği mutsuzlukla bugünümüzü yaşayamıyoruz
bak kaç aydır ailem yok gelmeyecekler gelseler dahi uzun süre kalmayacaklar ki bu saatten sonra öyle keyfi birşeye asla izin vermeyeceğim dedi
bende dedim ki sen beni kötü birisi olarak biliyorsun ama bak sana ne anlatayım dedim
ilk ay kız kardeşlerin geldiğinde bana iftira atıp yalan söylediler
ben birşey söylemedim halen kalmaya devam ettiler daha sonra da kaç kez geldiler ağırladım
şimdi ki Pink çok değişti eğer benim yuvama biri zarar verecek olsun aynı şekilde göstereceğim tek yer kapı olur
evime dahi almam ondan sonra dedim
bu saatten sonra değil kalbimi kırmak sen kastı olarak saçımdan tek bir teli dahi koparsan senin başında saç bırakmam
bana kimse haksızlık edemez bunu babam dahi yapsa alır cevabını dedim
bu yüzden ben daha fazla haksızlıga uğramamak için bu evliliği bitirmek istiyorum dedim
oda lütfen dedi bir kez daha gör bazı şeyleri
eğer gerçekten bende düzelme görmezsen o zaman istediğin olsun ama lütfen bu evliliği bitirme dedi
ben evliliğin ilk zamanları çok cahilce davrandım
yanlış anlama ama Pink buna sığınmıyorum ama bizim oralarda en az dayak yiyen kadın ayda bir kez kesin yer
ben seni ittim evet ama lütfen bu cahilliğime ver ben sana ondan sonra asla dokunmadım bile dedi (evet asla öyle birşey olmadı)
ben bilemedim evlilik neydi eş neydi dedi
şimdide vaktinde yaptığım cahilliklerin cezasini cekiyorum duzeltemiyoruz birşeyleri dedi
ben halen her an gidecek gibi duruyorum
düşünmekteyim

ben seni her ay bir kere dövebilirdim haline şükret der gibi konuşmuş

O örnek pek hoş olmamış bilmiyorumda bu adam inadım inat öylede böylede ailesini getirecek gibi.

Ben şu psikolojideyken ve boşanma durumundayken ailesini eve getirme konusundaki ısrarını hoş bulmazdım.

Bence hala durumun ciddiyetinin farkında değil .Senin ne hissettiğinden çok kendi isteğini ön planda tutuyor.

Varsın gelmesin ailesi en azından bir yıl görmese ölürmü .Çok istiyorsa kendi gitsin görüşsün seni rahatsız etmesinler.Kabul ediyorsa evliliğine devam edersin.Etmiyorsa kendi kaderini kendi belirlemiş olur.

Belli bir süre onu denemek icin zaman mı verirsiniz yoksa içiniz bu kadar sogumusken yeni bir hayat icin adım mı atarsınız bilemem.
Eşiniz hakkında düşüncelerimi sayfalarca yazdım, ısrarla boşan boşan yazmak da istemiyorum.

Yumuşama ihtimaliniz oldugunu düşünüyorum.
Çocuk konusunda size yaptıgı haksızlıklar da vardı... Muhtemelen buna benzer sözleri başka konularda da vardır çünkü ne dedigini bilmeyen, sadece kendi isteklerine odaklanan birisi.
Madem bu kadar net konuşuyorsunuz artık, onları da bir bir hatırlatın, sizi bu noktaya getiren şeyleri bilsin.

Bir kadının nasıl bu kadar donuk, mesafeli, öfkeli ve kendi iyiligini düşünemeyecek kadar yogun hissettigi duygularından her şeyden vazgecebilecek kadar kırgın oldugunu görsün.

Saglıgı cocuk yapmaya izin vermeyen, doktorun uyardıgı bir kadına baba olma hakkımı elimden aldın demek o kadar agır ki... Benim bile çıkmıyor aklımdan. Oysa hicbir şeyim degilsiniz siz.
Eşiniz ve onun gibi davranan kişileri elime verseler gerçekten gözüm dönebilir, yazdıklarınız o denli insanın icine oturuyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…