- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pink_Women
Ben de katilirim bu degisimeHadi beni değiştirin valla böyle yaşamak çok zor..:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katilirim bu degisimeHadi beni değiştirin valla böyle yaşamak çok zor..:)
Hadi beni değiştirin valla böyle yaşamak çok zor..:)
öncelikle saf olmakla iyi olmak arasındaki farkı anlamanız ve yaşantınıza uygulamanız gerek.Ben de katilirim bu degisime![]()
Hocam :)))) bizim durum pek oyle degil.saf degiliz yani.öncelikle saf olmakla iyi olmak arasındaki farkı anlamanız ve yaşantınıza uygulamanız gerek.
evet insan merhametli olmalı ama suiistimallere izin vermemeli.
örneğin çocuk dilencilere para vermem, ailesi veya çete sömürdüğü için.
ama mendil satan kişiden lazım değilse bile alırım çünkü çalışıyor ekmeği için.
gibi gibi.
Hocam :)))) bizim durum pek oyle degil.saf degiliz yani.
Fazla merhamet vicdan diyelim.
Mesela ben cok kirilsam da uzulsemde karsimdakine bisey diyemiyorum.
Aman kavga cikmasin simdi diye terslemeyim kalbini kirmayim.yanlisini yuzune vurmayim kucuk dusmesin vsvs.
Ama uzulen kirilan ben oluyorum.
Kimse benim ne hissettigimi yada ne hissetcemi dusunmuyor.
Ya da karsimdaki kisi ben kadar merhametli davranmiyor.
Bunun gibu seyler![]()
ben genelde bana nasıl davranılırsa öyle davranırım.Hocam :)))) bizim durum pek oyle degil.saf degiliz yani.
Fazla merhamet vicdan diyelim.
Mesela ben cok kirilsam da uzulsemde karsimdakine bisey diyemiyorum.
Aman kavga cikmasin simdi diye terslemeyim kalbini kirmayim.yanlisini yuzune vurmayim kucuk dusmesin vsvs.
Ama uzulen kirilan ben oluyorum.
Kimse benim ne hissettigimi yada ne hissetcemi dusunmuyor.
Ya da karsimdaki kisi ben kadar merhametli davranmiyor.
Bunun gibu seyler![]()
hanımlar öncelikle hepinizin ellerine ve dillerine sağlık
yaptığınız yorumlar çok doğru ve güzel
ben evlendiğim zaman neye uğradığı mı şaşırdım
ben hep sessiz sakin bir insandım
hani derler ya kafasına vur ekmeğini al tarzı
hep böyleydim lisede de üniversitete de
yani hakkını savunan bilen biri değildim
şuan belki çok yavaş hareket ediyor gibi gelebilirim size ama ben ilkkez tabiri caizse çatır çatır hakkımı savunuyorum
bu zamana kadar nerdeydi bende bu akıl bilmiyorum
sizler için çok basit olabilir ama benim için hiç yapamayacağım şeyleri yapıyorum aileni istemiyorum bana bir daha aynısı yapılırsa onlara kapıyı gösteririm felan
hatta şunu diyeyim sosyal çevremde de artık çok fazla sesi çıkan biriyim
dün mesela kargoya gittim orada ki adam birşeyi eksik yazmışım diye bana bağırıyor
yok şunu açık yazmayı öğretemedim diye
bende neden bağırıyorsunuz bu kadar gergin olmak zorunda değilsiniz insanım ben hata yapabilirim abartacak bir durum yok ortada diye çıkıştım
önceden olsa adam mesela fiziksel engelli diye kalbi kırılmasın derdim
valla dün bayağı aştığımı gördüm o merhamet duygumu
ben çok gariptim eskiden simdileri yeni yeni normal olmaya başladım ..
öncelikle saf olmakla iyi olmak arasındaki farkı anlamanız ve yaşantınıza uygulamanız gerek.
evet insan merhametli olmalı ama suiistimallere izin vermemeli.
örneğin çocuk dilencilere para vermem, ailesi veya çete sömürdüğü için.
ama mendil satan kişiden lazım değilse bile alırım çünkü çalışıyor ekmeği için.
gibi gibi.
kesinlikle yaş önemli kriter.Tamamen katılıyorum. Sadece mendil satanın yaşına bakıyorum.
Evde ders calısması gerekirken sokaktaysa ailesi yaşından ötürü ona acıyacaklarını düşünerek dilencilik yaptıran, cocugu sömüren ailelerden farklı degildir benim için. Ne kadar para kazanırsa o kadar kullanmaya devam edecekler çünkü.
grill gerçekten helal olsun
hayal ettim ve çok güldüm...
hanımlar yanlış anlaşılma olmasın ben kimseye acımıyorum içimde merhamet duygusu çokça baskın bunu yenmeye çalışıyorum sadece
peki size birşey sormak istiyorum?
ben akademisyenim
nasıl oldun derseniz kpss çalıştım atanamadım özel sektör dersen asgari ücret bile vermiyordu vaktinde kendi yaşadığımız şehirde fabrikada ilan çıkmıştı oraya da hakkımla girmek istedim torpilı olan biri girdi
akademisyenlik zor
babamla ne zaman konuşsak benim en ufak birşey söylememde sen seçtin onu deyip kestirip atıyor
örnek vereyim mesela diyorum kiderq çalışıyorum baba sınavım var eee sen seçtin onu diyor
okulda işler çok yoğun diyorum sen istedin sen seçtin diyor
yani ben ne dersem diyeyim sen istedin sen seçtin deyip konuyu kapatıyor
yani çok iş vardı da ben mi girip çalışmadım
atanamadım işte isim gücüm yoktu bende buna da çalıştım bu oldu
böyle olduğu için ben aileme hiç mi birşey söyleyemeyeceğim
yok kızlar yeminle yok
benim kafam almıyor
en ufak şeyde bile sen seçtin deyip içinden çıkılıyor ben nasıl boşanma isteğimi söyleyeceğim ki bu insanlara
ayrılsanız eve mi almazlar, kovarlar mı, küfür mü ederler, döverler mi?bende boşanmak istediğimi aileme söylediğimde sen istedin diyorlar aklından çıkar diyorlar
Kolay olmuyor ya yani kolayca yazdiginiz kadar kolay olmuyor.ayrılsanız eve mi almazlar, kovarlar mı, küfür mü ederler, döverler mi?
cevap hayırsa ailenizi seçin.
kocalarınız hepsini yaptı ama hala seviyorsunuz veya katlanıyorsunuz.
aileniz konu olunca sürekli bahane değil çözüm arayın.
ailenizi siz seçmediniz. onlar sizi getirdi bu dünyaya, karakterinizi onlar oluşturdu. kendi kabahatlerini size yıkmasınlar.
aile olmak zor günde kenetlenmektir.
açık açık söyleyin anne babanıza. bu zor günümde destek olmazsanız, hastalığınızda, yaşlandığınızda veya muhtaç duruma düşerseniz lütfen beni aramayın.
açık olmaktan çekinmeyin.
tabi ki.Kolay olmuyor ya yani kolayca yazdiginiz kadar kolay olmuyor.
Ailesinden sidddet gorende oluyor.kufuru yiyen de kadin olmadin bi kocasini idare edemedin.
Ozmn ailenin yaptigi daha agir geliyor.
Cocugun varsa ayri itilip kakiliyor.yedigi ictigi yattigi kalktigi .simardi yaramazlik yapti vsvsvs.
En iyisi kendi duzenini kurmak calismak ona da aileler izin vermiyo adimimizi cikarcan bize lafmi getircen gibi gibi.
Tabi her kadin icin her aile icin gecerli degil dediklerim.
şu an kiminiz var?eve kabul ederler ama hayatıda zindan ederler kolay olmuyor.o dediklerinizi desem ailem beni siler peşimi bırakmaz devamlı rahatsız eder kimsem kalmaz etrafımda mesela.yalnız kalırım
anlamadım ne demek istediğiniziBoşansın da, görsün bi dünyanın kaç bucak olduğunu ??
anlamadım ne demek istediğinizi
ben artık takılmıyorum o cümleye"İstersen boşanalım, istersen boşanmayalım" diyormuş ya??? O cümleye karşılık dedim "Boşansın da, görsün bi dünyanın kaç bucak olduğunu??"
Çünkü tekrar evlenecek olsa "GELEN, GİDENİ ARATIR" hesabı, o seni çooook arar ondan sonra :₺