- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Bence bu işi bir sinir krizi çözer ama çocuklar evde olmamalı...Bilmiyorum ciddi ciddi cinnet geçirmeli o an biriktirdiklerini kusmalı diyenlerdenim..
Korkarlar ailece..Varsın deli desinler zaten el birligiyle delirtmek üzereler..
Sizce kk ? Çünkü karşınızdakiler konuşmayla yola gelecek insanlar değil...Eski konularını takip etmeyenler ederse anlayacaklardır..
Sadece konunuzu okudum yorumlari okumadim ama belki sorulmustur ailen halini hatrimi sormuyor demissiniz siz ne sklikla iniyorsunuz ailenizin yanina abinizi ne sklikla ariyorsunuz
anlamadığım bi konu var neden kims eyok yanınızda yanlış anlamayın ama herkes mi kötü eşiniz hadi böyle lütfen yanlış anlamayın özür dilerim.Sizin adınıza çok üzüldüm ama merak uyandırdı bu bende herkesden yakınır haldesiniz o kadar akrabalarınız varmış hiç bir kimse yokmu sizin bu halinizi gören ki saclarınızın keceleşek kadar psikolojisi bozulmuş ken görmeyecek inanın tek iki küçük çoçuka sarılmak yetmiyor ben sizin yerinizde olsam hergün ev gezxmesine cıkarım gün yaparım insanlarla iç içe olurum akrabam bile olsa illa vardır kafa dengi umarım anladınız
anlamadığım bi konu var neden kims eyok yanınızda yanlış anlamayın ama herkes mi kötü eşiniz hadi böyle lütfen yanlış anlamayın özür dilerim.Sizin adınıza çok üzüldüm ama merak uyandırdı bu bende herkesden yakınır haldesiniz o kadar akrabalarınız varmış hiç bir kimse yokmu sizin bu halinizi gören ki saclarınızın keceleşek kadar psikolojisi bozulmuş ken görmeyecek inanın tek iki küçük çoçuka sarılmak yetmiyor ben sizin yerinizde olsam hergün ev gezxmesine cıkarım gün yaparım insanlarla iç içe olurum akrabam bile olsa illa vardır kafa dengi umarım anladınız
Offfff biton sey yazmistim cikis olmus hepsi gittiiii....neyse kisadan yazayim...bende aynisini düsünüyorum herkezmi kötü etrafinizda, yani en azinda derdinize derman olmasada sizi icten dinleyen anlayan icinizi döküp en azin rahat edecek birisi yokmu, cok tuaf...Neyse ben uzun uzun yazmistim ama simdi kisadan önerimi yazayim, haaa aslinda en dogrusu hepsine tekmeyi vurun ve arkaniza bakmadan gidin ama bunu yapamiyosunuz konularinizu okudum kendinizce haklisiniz tabiii...sizi budurma getirenler utansin...bence bi süre zor gelecek size ama elinizdekilerle yetinin ve en iyisini yapmaya bakin...yani cikmayin gezmeyin onlarin istedigi gibi zaten izin yok ama bu sizi üzmesin sindirmesin daha cok, aksine elinizdekilrle bakin kendinize, elinizdekilerle eniyi yemekleri yapin, elinizdeki "esle" en iyi cinsel iliskiyi yasayin ve elinizdeki bahcede cocuklarinizla güzel vakit gecirin ve bunlaari yaparken mutlu gözükün onlara inat, dik durun, sasirtin onlari en cokta esinizi, cünkü suan inanin sizi siyirmis biri olarak görüyolar ve istedikleri gibi yönetiyorlar bu sevinci yasatmayin onlar, en cokta esinizi avuc icine aldinizmi baya bi ferahlarsiniz...internette arastirin, yemekttir bakimdir cinsel hayattir iyice bi sasirsinlar sizdeki degisime...ne bileyim bence ise yarar en azindan kendinizi ezdirmezsiniz biraz özgüveniniz yerine gelince...cok üzüldüm halinize ama yazinizdanda anladigim kadariyla zeki ve akillisiniz kullanin bu...allaha emanet olun...
Offfff biton sey yazmistim cikis olmus hepsi gittiiii....neyse kisadan yazayim...bende aynisini düsünüyorum herkezmi kötü etrafinizda, yani en azinda derdinize derman olmasada sizi icten dinleyen anlayan icinizi döküp en azin rahat edecek birisi yokmu, cok tuaf...Neyse ben uzun uzun yazmistim ama simdi kisadan önerimi yazayim, haaa aslinda en dogrusu hepsine tekmeyi vurun ve arkaniza bakmadan gidin ama bunu yapamiyosunuz konularinizu okudum kendinizce haklisiniz tabiii...sizi budurma getirenler utansin...bence bi süre zor gelecek size ama elinizdekilerle yetinin ve en iyisini yapmaya bakin...yani cikmayin gezmeyin onlarin istedigi gibi zaten izin yok ama bu sizi üzmesin sindirmesin daha cok, aksine elinizdekilrle bakin kendinize, elinizdekilerle eniyi yemekleri yapin, elinizdeki "esle" en iyi cinsel iliskiyi yasayin ve elinizdeki bahcede cocuklarinizla güzel vakit gecirin ve bunlaari yaparken mutlu gözükün onlara inat, dik durun, sasirtin onlari en cokta esinizi, cünkü suan inanin sizi siyirmis biri olarak görüyolar ve istedikleri gibi yönetiyorlar bu sevinci yasatmayin onlar, en cokta esinizi avuc icine aldinizmi baya bi ferahlarsiniz...internette arastirin, yemekttir bakimdir cinsel hayattir iyice bi sasirsinlar sizdeki degisime...ne bileyim bence ise yarar en azindan kendinizi ezdirmezsiniz biraz özgüveniniz yerine gelince...cok üzüldüm halinize ama yazinizdanda anladigim kadariyla zeki ve akillisiniz kullanin bu...allaha emanet olun...
Saçma bir aile,saçma bir eş...Sabır dileyeyim diyorum zaten sabırlısın...Acaba diyorum delirip durduk yere bir cinnet mi geçirsen hani böyle çocuklarının evde olmadıgı bir gün cinnet geçirmişsesine içini boşaltsan ne var ne yok döksen eve..Eşin de o ana şahit olsa...Değişir mi birşeyler ?
Manyadım mı ne..
Ama bu dediğimi dediğimi bir aradaşım yapmıştı eşi çok korkmuştuDoktora felan götürdüler
aslında söylediginiz çok mantıklı bu durumda en iyi çözüm diyebiliriz...
şimdi bunada inamayacaksınız biliyorum..
ama ben o cinneti kaç bin defa gecırdım..
3-5 gün susuyorlar.. sonra 10 katı fazlasıı baskı uyguluyorlar..
psikologa gıtmedım ,gitmek istedım doktor gitmiş ,yenısı de gelecekmiş ama ben gitmedim bir dahada.. bir de depresyon haplarıyla butun gun uyumak istemıyorum
Ciğerim 3-5 gün susup tekrar baskı uygulamaya kalktıklarında sen de 3-5 günde bir geçir...Yıldır..Bilerek yap ama..Zaten el birligiyle delirtmek üzereler...Onlar o hale getirmeden sen ciddi ciddi koy artık agırlığını masaya..
Eşin o an sana mı vuracak ? Ayy Karım neden cinnet geçiriyor bir döveyimde rahatlayayım mı diyecek ? Ya da baban bırakın bir köşede cinnetini geçirsin mi diyecek ? Alttan fazla almışsın bunları alıştırmışsın bilmiyorum...Az diri ol diril hatta inan bana yakınmakla çözüme kavuşmuyor hiçbirşey...Tükendim diyorsun tükenmişlik sendromu yaşıyorsun...Doktorunu ihmal etme ama artık ipleri eline almanın vakti geldi ha ne dersin ?
benimde sinir olduğum nokta bu adam sana neden 2 ay kontör almıyor eminin her gün kendine sigara alıyordur ,sende talepkar değilsin herhalde, herşeyi olduğu gibi kabul edlyorsun, hiç şikayetlenmiyorsun, adamda bunu kötüye kullanıyor
hergün diyorum ,kontör yükle telefona kapanacak artık diye.. bişe olsa evde çağrı düşecek tlm bile yok.. kendınee her hafta alırr bittikçe yükler.. ben hep ödemeli atıyorum ona.. oda anında dönmüyor zaten 1 saat sonraa arıyorr, ne var ödemelı atmışsın dıyor.. gelde çıldırmaa..zaten numaram kımsede yok.. verdırmıyor.. kafayı yemek üzereyimm artık
bosansan ne olacakkı aılen sana nasıl sahıp cıkacak yanı ne yapacaksın en azından evın ayrı cocukların yaramazlık ettıgınde annen konusmuyor
baban senın yıllardır aynı gıydıgını getırrse yedıgını bılmıyormuda nasıl yanı basında bunlara goz yumuyor
kocan az kazanıyor olabılır ama aylık 100 tl baban elıne para veremıyormu?
yada bosanınca ne degısecekkı
ben babamdan ne bekarlığımda nede evlendıkten sonra 5 kuruş görmedim.. kız kardeşim lisede okuyor ona bıle harçlık vermez..polis memuru emeklisi.. ama annem isteyıncee bulur buluşturur verır.. başınada cok akakr ama sonraa...babam kıyafetlerıme falan dıkkat ermez.. daha dogrusu kıyafet onlar içinn aşırıd erecede fuzuli bir masraf.. ben babamı bir gün değişik giyindiğni gömedim.. bır gunde farklı bir pijamayla görmedım.. hep aynı kıyafetler.. hep aynı tarzz.. değer vermıyorlar dış görünüşe.. hiç bir zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?