• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kaldım of of of :(

acramionaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
32
3
1
35
Bu direksiyon neden bu kadar zorlaştıı zaten stajyere kaldık ne bu ya birde motoru parçaları sordular tek tek :KK43: ağlamak istiyorum 4. girişi olan kızda kaldı stop ettirmiş :KK61::KK61::KK61::KK61:

Küçük yerde alalcaksın, tanıdıkların olacak bak nasıl geçiyorsun o zaman :D
Üzülme, sağlık olsun, illa geçersin.

Tanıdık olunca tolerans mı sağlıyolar? Sağ sinyali unuttum diye direk in dedi hata hakkım iki değil mi

Çok komik bebekler bile kullanıyo ben unutmuşum ah ne aptalım hergün araba sürüp sınava giriyordum halbuki

Bu direksiyon neden bu kadar zorlaştıı zaten stajyere kaldık ne bu ya birde motoru parçaları sordular tek tek :KK43: ağlamak istiyorum 4. girişi olan kızda kaldı stop ettirmiş :KK61::KK61::KK61::KK61:
bende dersten geldim biraz önce.Durdu bana akuyu fln göstertti bence bu ben biliyorum havalarındaki insanlar yüzünden gelen bir uygulama hiç bilmeyenlere olan oldu :S

bende dersten geldim biraz önce.Durdu bana akuyu fln göstertti bence bu ben biliyorum havalarındaki insanlar yüzünden gelen bir uygulama hiç bilmeyenlere olan oldu :S
Dün haberim oldu sabah baktım o şekilde yaptım sınav alanındaydık akan bir trafik yoktu tek seferde indirdi çok katıydı üstelik ani fren yapmamı da istedi ve bu derste öğretilmedi bana

Bence çok güzel bir uygulama.
Şoförün hata yapma lüksü yoktur. Hata demek ölüm demek.
İyice çalışın bir dahakine.
Arabayı stop ettirmek basit gibi görünüyor ama zincirleme kazaya sebep olan bir şey.
Sinyal vermemek de öyle.
Kaç araç sinyalsiz çıktı diye defalarca kazadan döndüm inanamazsınız.
Sinyal arkadaki sürücüyü uyarma demektir. Eh bu uyarıyı vermemek elbette büyük hata.
Can taşıyacaksınız bu araçla ve diğer araçlarda da canlar olacak.

Bu motor parçalarını neden soruyorlar ki.Sanki bozulunca şoförler mi tamir ediyor.İnşallah bir daha ki sefere alırsın ehliyeti

Benim anlamadığım şu stop ettirme dahil ikinci hatada bitirirlerken sinyali unutup birkaç saniye geç açmam neden direk inme sebebi
Kağıtta kırmızı ve sarı alanlar var kırmızı alanlardan tek tek sarılardan ikişer hak ben ikinci hatamı yapmadım sinyal evet büyük bi hata stop ettirme değilmi sanki zaten sınav eşittir stres demek aylardır araba kullanıyorum bi kez olsun unutmadığım şeyi sınav anında yapıverdim geç yakmamıda kabul etmedi

Dün haberim oldu sabah baktım o şekilde yaptım sınav alanındaydık akan bir trafik yoktu tek seferde indirdi çok katıydı üstelik ani fren yapmamı da istedi ve bu derste öğretilmedi bana
evet birde o uygulama çıkmış olurda karşımıza hayvan insan çıkarsa ani fren alışkanlığımız olsun diyeymiş :S

bu kaçıncı girişiniz direksiyon sınavına? kaç defa kalınırsa dosya yaniyormuş

Back
X