- Konu Sahibi peaceful16
esim artik genelledi bu isi galiba ne yapsam ne soylesem nasilsa bos konusuyorum, dirdir yapiyorum, ukalalik yapiyorum, bosa surat yapiyorum. boyle bi algisi var artik hatasini anlamiyor kendini hakli beni haksiz goruyor hep.
nasi kircam bunu?
bencede fazla ustune dusuyorum pesinde kosuyorum, o yuzden dengeler bozuluyo, esiminde hosuna gitmiyo. ama mesela tartistik ya mesaj atiyorum veya konusmaya calisiyorum yanimdaysa da ayni, soruyorum neden boyle yapiyosun niye aramiyosun, neden soguksun vs. bunlar daha uzaklastiriyo galiba. e nasi cozucez peki, susarak ve zaman vererek mi?
mesela suandaki bu sogukluk ve gerginlik tamamen gecen sefer seyahatten geldigi ertesi gun kavga etmemiz (bu konuyu acma sebebim) , ustune film izlerken gerilmemiz ve son olarak kamerada solaryum muhabbeti.
solaryum muhabbetinden tartismasaydik eminim bu seyahattede beni hergun ariyor olacakti ve bu kadar gergin olmayacakti.
Ben sana şu kadar söyleyeyim, etrafımda hiç çok sevilen, değer verilen, merak edilen erkeklerin eşlerini mutlu ettiklerini görmedim. Ama nerede bir cadaloz var, kocasına hiç acımayan, kocasını hiç düşünmeyen kadın var, hepsi el üstünde...
İşte bu yüzden diyorum sana hiç ilgilenme. Bir an evvel vazgeç merak etme huyundan. Seyahatte olsa bile 1 kere olsun arama, o aramasa da bunu umursama. Konuşunca beni merak etmiyor musun, seven böyle yapmaz vs. deme asla. Hatta 2-3 dakika konuştuktan sonra, ayy şu an çok meşgulüm aşkım sonra konuşuruz de ve kapat. Çok ciddi söylüyorum. İş yoğunluğun olmasa bile, abart işlerini. Valla kafamı kaşımaya vaktim yok vs. modunda konuş sürekli. Hatta bazı aramalarına cevap verme. 2 saat sonra geri dön, çok işim var valla falan de.
Sen diğer işlerini önemseyip, onu 2. hatta 3. plana ittiğini hissettirirsen anca kırarsın onun bu algısını. Kendinden yola çık. Senin şu an arama ve onun üstüne düşme sebebin ne? Senden başka şeylerle ilgilenmesi değil mi? İşte sen de aynısını ona uygula. O zaman afallayacak, Allah Allah bana değer vermiyor mu artık eskisi kadar diyecek. Ve o seni aramaya başlayacak.
İnan evlenmeden önce çok kazık yedim aşk hayatımda. Erkekleri oldukça çözdüm. Zaten bu anlattıklarımı anlayıp, uygulamasaydım eşim şu an istediğim gibi bir erkek olamazdı. Taktik uygulamadan erkeklere yaranılmaz. Duygusal davranan kadınların kıymetini bilmiyorlar, çok samimi söylüyorum sana.