Yine kavga ettik :(

sormam bile çok saçma yapacak tek birşey var ......GÜLECEKSİN .GÜLECEKSİN.,GÜLECEKSİN en nefret ettim insan türü...YÜZÜ DÜŞEN ,SURAT ASAN....birde kendin elinle yazıyorsun allah aşkına yazını bir oku..kaç kere yüzüm düştü diyorsun...SEN O ADAMIN AYAĞININ ALTINI ÖP..senin suratına İKİ tane yapıştırmamış

Peh
Azcik sabirli olsaydin adam bisey dememis ki sen uzatmis ve buyutmussun olayi be canim

beklentim cok... benle ilgilensin birlikte biseyler yapalim istiyorum, bence gun icinde surat astigim icin falan o da film olayini es gecti o anda dizisini acti. ben surata devam edip kapris yapinca kavga ettik.
uzun vadede nasil duzeltecegim bilmiyorum bu huyumu. akisina birakamiyorum, yani moralim cok cabuk bozuluyo herseye ve surat yapiyorum..

yok artik tepkiniz cok fazla

Her dakika ortak birseyler yapilamiyor ki ne yazik ki
Akisina birakmalisin, hatta umursamaz ve ilgilenmez gorun. Sorarsa da ne oldu neyin var diye hiiiiic de gecistir. Asla ama asla surat asma,guleryuzlu ol , merak etsin nooluyoz lan desin icinden

Her dakika ortak birseyler yapilamiyor ki ne yazik ki
Akisina birakmalisin, hatta umursamaz ve ilgilenmez gorun. Sorarsa da ne oldu neyin var diye hiiiiic de gecistir. Asla ama asla surat asma,guleryuzlu ol , merak etsin nooluyoz lan desin icinden

benim en buyuk sorunum suratim bi dusuk cogunlukla....
Suanda benimle konusmak istemiyor iste biraz uzak durup dusun dedi neden boyle yapiyorsun falan. agladim uzuldum baya. cok iyiydik bi kac saat once ama sabrini zorladim sanirim. 1 gun icinde yine kavga ettik.
harika bir haftasonu geciriyoruz baksana , ne kadar huzur veriyorsun bana dedi.

Kendizin de farkındasınız ne desem bilemedim.. tek tavsiyem uzaman yardımı..

Peaceful, esi sevgiliyi bir yana birak etrafimdaki herhangi biri bana boyle kaprisli nazli niyazli davransa surekli ilgi istese en ufak seyde yuzu dusse eehh bi git derim.

Huy meselesi anliyorum arkadasim ama biran once kendini duzeltmeye calis. Evliligine zarar veriyor bu huyun sende farkindasin.

Hepsini okumadım daha doğrusu okurken bile size dayanamadım hayatı kendine zehir etmeyi ne güzelde başarıyorsun be kardeşim

çok kaprislisin ve kesinlikle haklı.. sebepsiz yere surat asmak neden? kimse evde surat beş karış trip atan saçma sapan bir insan görmez istemez bu şekilde sevginizi de bitireceksin

Adam haklı... eve gelmiş burnundan getirmissiniz resmen durduk yerde hem de.. fazla naz aşık usandirir derler....

başlık, yine kavga çıkardım olmalıydı.
kendin diyorsun sebepsiz yere suratım düşer diye. sebepsiz iş olur mu yahu?
sebepsiz yere surat asmana kocan ne yapsın? hani bir sebebi olsa onu ortadan kaldırır. baktı ki ciddi bir şey yok, adam da kafa dağıtmak için film açmış.
sen de sırf keyfini bozmak için incir çekirdeğini doldurmayacak meseleyi dağ etmişsin.
bir erkek evinde huzur bulamayacaksa, nerede bulmalı?
sen ilgi alaka bekliyorsun da kocana bir güleryüzü çok görüyorsun.
her şey karşılıklı. ne verirsen onu alırsın.

Canım erkekler güler yüzlü kendini mutlu eden yanında huzur bulduğu kadınlardan hoşlanır.eşiniz çok haklı bence.hiç bişeyden mutlu olmayan suratsız bi kadın var sürekli yanında.inşallah ilerde aldatıldım filan diye konu açmazsın.bu gidişle adam huzuru başka kollarda arar.

ayyy benim içime fenalık verdin
biraz (!) memnuniyetsiz misin acaba?

Sizin gibi insanlarla yaşamak çok zor, Allah eşinize sabır versin. Çok iticisiniz. Böyle giderse çok kalmaz boşanırsınız zaten. Adam bugün yanıma yaklaşma demeye başladıysa, yarın boşanalım demeye başlayacaktır haklı olarak. Siz de aynaya bakar surat yaparsınız artık. Herkesin sabrı bir yere kadar. Kimse sizi ömür boyu çekmez.

Canim yanlis anlama ama.
Adam yorgun yeni gelmis eve.
Bence hiç karismasaydin yarim saat izleseydi hiç degermiydi esini kirmaya arqni acmaya.
Uarin obur gun izlerdiniz flm beraber baska zamn.
Ekmek parasi kazanmak kolay degil adam evine geldim diye sevinmis keske sende yalandan da olsa sevimli gorunseydin ne bileyim bide sana adam hediye alms.
Ben olsam sevincden havalara ucardim bildigim kadariyala esin seni cogu konuda sikmiyor alisveris gezme v.s.
Bence canim alttan al.
Hakli da olsa ozur dile .
Ona sevdigi seyleri yap .
Ne bileyi. Supriz faln.
Yani adamin is sitresi var evinde yokmus evini ozlemis rahatca tv izlemyi birak adam yorhunluginu atsin canim.
Bazen anlayisli olmak lazim.
Simdi beraber flm izleyecz diye adami costurmussun.
Eekeklerin en nefret ettigi kadin tipi surat asan tip.
Benve canim kendine degisik seyler bul.
Esin gelince negatif enerjin gitsin.
Buna care bulman lazim..ona gore.
Ne bileyim keske benim esimde benim hicbiseyime karismayan beni anlayan .biri olsaydi.
Bence senin esinde bu fazlasiyla var kiymet bilmek lazim bazen..

hangi ülkedesin sen? hiç mi yok etrafında gidebileceğin bir kurs, yapabileceğin bir hobby? geçmiş konularına şöyle bir göz gezdirdim de ne kadar kaprisli ve eşine bağımlısın.. sürekli ilgi bekleyen, her şeyi birlikte yapmaya can atıyorsun belki daha 1 senelik evli olduğun için bilemiyorum ama yapma böyle.. çabuk tüketirsin, çabuk tükenirsin.. hem siz hem ilişkiniz yıpranır, yazık.. kendine ya okul, ya kurs, ya da bir ilgi alanı bul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…