Yine kavga ettik :(

Sevgili peaceful16 bu arkadaşım yorumunun altına imzamı atarım
İnan eşi, dostÜ, anneyi, babayı geçtim kimseyi çekemiyorum suratı sürekli asıksa
Bak bi iş arkadaşım var kız sürekli ofluyor pofluyor, şikayet ediyor sürekli asık suratlı yeminle kızı boğazlayasım geliyor, onun yanında bütün modum düşüyor, mutluysam bile bi anda sinirlerim tepeme çıkıyor ve kız gayet normal bi soru sorsa bile gergin cevap veriyorum istem dışı
Asık surat insanı yoran ve geren bişe inan
Benim eşim de hiç sevmez derdin varsa konuş ne surat asıyorsun der
Ya uzman yardımı al ya da azıcık çaba göster bu huyunu yenmek için çünkü sen de farkındasın kötü bi huy olduğunun

Son düzenleme:
Ah ah bana birini hatırlattı bu davranışlar sonra çok pişman olucaksınızda geç olucak

Ah peaceful16 bütün konularını baştan sona kadar biliyorum. Durduk yerde hiç uzamicak bı konuyu boş yere uzatıp yine tartışma başka yerlere kadar uzamış. Anladığım kadarıyla eşin seni gerçekten seviyor. Şuan konuş desem önceki olay gibi ters tepecek. Biraz sessiz kal boğma daha sonra konuşmaya çalış istersen bi.

Duzenleme konunuzda icimden su gecti ne kadar herseye uyum saglayan birisi hemen dediklerimi fikirlerimi kafasina yatanlari uyguladi bilmediklerini danisti cok cabaliyor.Bu konudada cabalayacaginiza inaniyorum.
Ben esiniz gibiyim karsimda surat asan olumsuz bakan insan sevmem surat asma sebebini sorarim cevap alamazsam gozume gozukme benim moralimi bozma derim.Kimse benim modumu dusursun sevmem.
Evliligin ilk bir yili torpulenme donemidir sizin icin hem sorumluluk hem baska ulke agir gelmis olabilir ama inanin suan bana bu kavga cok komik geldi :)
Esiniz filmde acsa siz surat asmaya devam edecektiniz bunun sizde farkindasinizdir.
Ben gun icinde esime konusmayalim derim ve kendime vakit ayiririm buna cok ihtiyac duyarim esinizde sizden ozel alan rica ediyorsa ozen gosterin sizde internette takilin yemek yapin bir iki saat cok uzun sureler degil bazen insan hicbirsey dusunmeden konusmadan durmak istiyor.
Esinizin gonlunu alin zaten uzun uzun ayri kaliyorsunuz birlikteyken huzurunuzu kacirmayin.

Ya adam gelmis özledim demis hediyeler getirmis evde neseli neseli dolaşıyor. Siz ne yapiyorsunuz? Surat asıyosunuz. Aslında evde ondan daha neseli olsanız esinize yeterdi. O da düşünürdü ki "aa karım ne kadar da memnun benim evde onunla olmamdan, canım benim" derdi. Ama simdi surat astiginiz icin "ben evde olmaktan ne kadar mutluyum ama karım mutlu degil. Evde olmamı istemiyor, beni sevmiyor özlemiyor varlığmdan mutlu degil" diye düşünüyor.

Esiniz haklı kusura bakmayın.

biliyorum.. neyse tatliya bagladik yine dun, bakalim bu sefer ne kadar dayanacaksin , 2 gun iyi sonra yine eski haline donuyosun surat yapiyosun herseye dedi. sanki ben sana batiyorum ne yapsam dedi..

merhabaa,
evet biliyorum bende eskiden katlanamazdim bu tip kisilere nasi bu hale geldim bende bilmiyorum. o anda kendimi kontrol etmem lazim, ufak tefek seylere mizmizlanip surat yapabiliyorum. esimle tatliya bagladik dun yine ama dediki bakalim bu sefer ne kadar dayanacaksin , yine eski haline doneceksin biliyorum falan dedi. bi ara sinirliyken ben senle bir omur nasil geciricem ya dedi

tesekkur ederim yazdiginiz icin diger konumdaki fikirleriniz icinde tesekkur ederim ,uygulamaya calisiyorum.
cabalayacagim evet neden boyle suratim dusuyor herseye bilmiyorum ,daha pozitif yaklasmak istiyorum esime huzur vermek istiyorum. evet bu tip ufacik seyler buyuyor bizde malesef. inanin buyuk bir konumuz yok. ama boyle giderse bunlar her gun yasandigi icin bu siddetli gecimsizlik olarak donecek bize..

evet dogru tespit :) esim film acsa ben yine surat asicaktim nerden bildiniz?

bu arada oncesinde yemek yapmistim ozenip tabaklari getirdim ben gelmeden basladi biraz yemeye ona da bozulmustum neden beklemiyor diye, bu da mi asiri sizce?

esim bazen kendi dizisi var onu izlemek istiyo veya haber okumak veya mac izlemek. bu kadar fazla bi aktivitesi yok aslinda..
ben cok aliniyorum herseye surat kapris yapiyorum yani..

Adam hakli kusura bakma. Nolmus yarim saat istedigi biseyi izlemesine izin versen, ozaman bunlar olmayacakti. İnsan evinde rahat etmek ister. Ki en bastan sebepsiz yere surat astim dediniz zaten orda baslamis daha sıkıntı. Bence fazla ilgi bekliyosun adam da rahat birakilmak istiyo yada hep sana alti okka yapmaktan bikmis. Suan yaptiklarini yapma, olumlu guleryuzlu sempatik olmaya calis, mutlu olmak istiyosan mutlu da etmeyi bilceksin.

ah gene bir umutsuz vaka bence siz düzelmeyeceksiniz hayatı hem kendinize hem eşinize zehir ediyorsunuz .. burcunuz başak galiba annemde öle her şeyi burca bağlama sevmiyorum ama başakların böle tatminsiz, kaprisli kronik mutsuz hallerin hem annemden hemde bi kaç başak tanıdığımda gördüm malesef .Annemle babam 25 yıldan sonra boşandılar babam sürekli kızlarım evlenince boşanacağım sabır sabır diyordu ve dediğini yaptı kız kardeşim evlenince evi terk etti artık tükenmişti . umarım siz düzelirsiniz

Son düzenleme:
Kızmada bu adam sana daha ne kadar sabreder diye dusunuyosun

Konuyu okurken benim icim bunaldi sizin bu kaprisleriniz cok fazla. Yani adam yarim saatlik dizi izleyecek. Birlikte filmi izleriz demis niye uzatiyorsun. Evlilik bu inatla olmuyor guzelim orta yolda bulusmayi ve hersey benim istedigim gibi olmali mantigindan uzaklasman lazim

biliyorum o anda engelleyemedim, yemek yaptim yorulmustum bide acikcasi yemekleri masaya koydum icecek vs eksikleri getirirken esim yemeye basladi ona da bozuldum beni beklemedi diye. cok sey mi bekliyorum sizce?
bunlar evlilikte olacak seyler degil mi?
sonra suratim asildi, yemekte de pek guler yuzlu degildim yani. sonrasinda gecip dizisini acinca iyice bi suratim dustu oyle devam etti olay. sonra tatliya bagladik ama esim bakalim ne zaman eski haline doncen yine dedi. evlendigimizden beri aynisin dedi. hic boyle degilmisim cikiyorken. belki ayni eve girince oldu, benim beklentim flort donemindeki gibi kalmamizdi galiba olmadi, ilk baslarda cok soyleniyodum dirdir yapiyodum suanda sadece suratimin dusuklugu kaldi.
esim ilgisiz biri degil ama eskisi gibi oyle disari cikalim demez, restoranda yemek ayarlamaz nadirdir, veya ozel birsey yapmaz. cok mu beklentim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…