- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi peaceful16
-
Bencede konu sahibine cok fazla tepki veriyorsunuź biraz daha kibar olsa bence uslubunuz.yok artik tepkiniz cok fazla
Peaceful, esi sevgiliyi bir yana birak etrafimdaki herhangi biri bana boyle kaprisli nazli niyazli davransa surekli ilgi istese en ufak seyde yuzu dusse eehh bi git derim.
Huy meselesi anliyorum arkadasim ama biran once kendini duzeltmeye calis. Evliligine zarar veriyor bu huyun sende farkindasin.
Ya adam gelmis özledim demis hediyeler getirmis evde neseli neseli dolaşıyor. Siz ne yapiyorsunuz? Surat asıyosunuz. Aslında evde ondan daha neseli olsanız esinize yeterdi. O da düşünürdü ki "aa karım ne kadar da memnun benim evde onunla olmamdan, canım benim" derdi. Ama simdi surat astiginiz icin "ben evde olmaktan ne kadar mutluyum ama karım mutlu degil. Evde olmamı istemiyor, beni sevmiyor özlemiyor varlığmdan mutlu degil" diye düşünüyor.
Esiniz haklı kusura bakmayın.
Sevgilipeaceful16 bu arkadaşım yorumunun altına imzamı atarım
İnan eşi, dostÜ, anneyi, babayı geçtim kimseyi çekemiyorum suratı sürekli asıksa
Bak bi iş arkadaşım var kız sürekli ofluyor pofluyor, şikayet ediyor sürekli asık suratlı yeminle kızı boğazlayasım geliyor, onun yanında bütün modum düşüyor, mutluysam bile bi anda sinirlerim tepeme çıkıyor ve kız gayet normal bi soru sorsa bile gergin cevap veriyorum istem dışı
Asık surat insanı yoran ve geren bişe inan
Benim eşim de hiç sevmez derdin varsa konuş ne surat asıyorsun der
Ya uzman yardımı al ya da azıcık çaba göster bu huyunu yenmek için çünkü sen de farkındasın kötü bi huy olduğunun
Duzenleme konunuzda icimden su gecti ne kadar herseye uyum saglayan birisi hemen dediklerimi fikirlerimi kafasina yatanlari uyguladi bilmediklerini danisti cok cabaliyor.Bu konudada cabalayacaginiza inaniyorum.
Ben esiniz gibiyim karsimda surat asan olumsuz bakan insan sevmem surat asma sebebini sorarim cevap alamazsam gozume gozukme benim moralimi bozma derim.Kimse benim modumu dusursun sevmem.
Evliligin ilk bir yili torpulenme donemidir sizin icin hem sorumluluk hem baska ulke agir gelmis olabilir ama inanin suan bana bu kavga cok komik geldi :)
Esiniz filmde acsa siz surat asmaya devam edecektiniz bunun sizde farkindasinizdir.
Ben gun icinde esime konusmayalim derim ve kendime vakit ayiririm buna cok ihtiyac duyarim esinizde sizden ozel alan rica ediyorsa ozen gosterin sizde internette takilin yemek yapin bir iki saat cok uzun sureler degil bazen insan hicbirsey dusunmeden konusmadan durmak istiyor.
Esinizin gonlunu alin zaten uzun uzun ayri kaliyorsunuz birlikteyken huzurunuzu kacirmayin.
Kızmada bu adam sana daha ne kadar sabreder diye dusunuyosunmerhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
Adam hakli kusura bakma. Nolmus yarim saat istedigi biseyi izlemesine izin versen, ozaman bunlar olmayacakti. İnsan evinde rahat etmek ister. Ki en bastan sebepsiz yere surat astim dediniz zaten orda baslamis daha sıkıntı. Bence fazla ilgi bekliyosun adam da rahat birakilmak istiyo yada hep sana alti okka yapmaktan bikmis. Suan yaptiklarini yapma, olumlu guleryuzlu sempatik olmaya calis, mutlu olmak istiyosan mutlu da etmeyi bilceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?