konunuzu ara ara takip ediyorum. daha önce yazdım mı tam olarak bilmiyorum ama sizin yapmanız gereken gerçekten düşünerek hareket etmeniz ve kendinizi az biraz değil, %100 geri çekmeniz.
kesinlikle gün içerisinde yok moralim bozuldu, patron kızdı, çok önemliydi vizem çıktı falan filan bunlar bahaneler. ne olursa olsun gün içerisinde aramayacaksın ki akşamları konuşacak konunuz olsun. akşam yemekte önünden yemeğini dahi alsa tepki vermeyeceksin (en azından bi süre, kalkıp kendine yenisini koy hiç laf etme, bunu zaten karşındaki eşşek değilse anlayacaktır) yemekten sonra uzatmadan, baymadan, seni dinlemiyor diye surat asmadan gün içerisinde canını sıkan, mutlu eden şeyleri kısa kısa anlatacaksın. ilgilenecekse zaten sorar, sormazsa da surat asma. o sana maçta şöyle bi gol oldu, bilmem kim penaltı kullandı, bi rövaşata çaktı görmeliydin dese dinlemek ister misin, hayır. e o zaman onu da zorlama.
uzun bir süre -3 gün 5 gün değil, belki aylarca- plan yapma. haftasonu evde bunaldın mı ben çıkıyorum sen de gelmek ister misin de, istemezse surat asma, sen çık gez.
gerçekten eşini rahat bırakman lazım, adam seninle yapacağı herşeyin sonunda kavga çıktığını 1 sene içerisinde o kadar çok görmüş ki artık seninle bişey yapmaya korkar olmuş. senin bu korkusunda haksız olduğunu ispatlaman lazım. o yüzden de nazicane olarak diyorum ki, düşünerek yap yaptığın herşeyi. özellikle bunu yaparsam surat asıyorum gibi algılar mı diye düşün. ya da trip gibi algılar mı? çoğu insan gibi karamsar olup kesin sei boşar böyle devam edersen demeyeceğim, ama huzursuzluğunuz her geçen gün artacak böyle giderse çünkü eşinizin sabrı bitmiş, bardak taşmış artık, her damla fazla geliyor ona. sizin %100 geri çekilerek, ona alan tanıyıp rahat bırakarak bardağınbir kısmını boşaltmanız gerekiyor. kolay gelsin