- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
gunaydin Lale.
Azcik bozuldugumu belirtmek istedim
amma rahatsiz etmisim bana bu konusmayi yapiyo, ben pesinde kosan kiz degilimki, kendide severek isteyerek evlendi benimle sanki rahatsizlik veren ona yapismisim gibi davraniyo bazen. boylemiyim
bugun hic yazmadim, o yazdi naptin diye vize icin gitmistimde, onu sordu soyledim o kadar. daha konusmadik ( burda saat 3.30 aksamustu )
ilgilenmesi gereken konuda ilgilenmiş işte. daha fazla ne soracaktı ki?
nişanlıyım, bizim gün içerisindeki muhabbetimiz şu şekilde. sabah günaydın yazıyoruz birbirimize, servislerle işe giderken 10-15 dk bugün ne işin var vs muhabbeti yapıyoruz. öğlen yemeğinden önce o afiyet olsun yazar ben karşılık veririm. akşam işten çıkınca çıktım ben vs muhabbeti olur, bi daha gün içerisinde olan herşeyi gece ya telefonda ya whatsapta konuşuruz. he gün içerisinde çok önemli bişey olursa - ki şuan evlilik hazırlıkları var, mobilyacı arıyor, nikah işlemleri vs için acil ve kısa sürede geri dönmemiz gereken bişey oluyor, o durumda arıyoruz birbirimizi. evlendikten sonra fark edecek olan kısım sabah mesajlaşmaları olmaz, onun dışında rutin devam eder işte. bazen insanın o kadar yoğun bir anına denk geliyor ki orda aşk sözleri yazsa da batıyor insana,bi de öyle düşün. senin işin ona göre rahat belli ki, bu durumda senin mesajların, üstüne ısrarların rahatsız eder. kaldı ki adam sana hiç mesaj atma demiyor, atsan da cevap gelmeyince trip atma diyor. e haklı da değil mi?
dogru, cabuk degisim beklemek hata.
evet dun aksam dedi iste mesajlasmayi sevmiyorum biliyosun, aksam konusalim, gun icinde arasan daha iyi mesaj yerine vaktim olmuyo ise konsantreyim falan dedi, yaziyosanda aninda cevap vermeyince sikayet etme mizmizlanma dedi.
cocuk gibi davranma artik kac yasindasin falan dedi.
dogru aksama konu kalmiyor, ve beni en cok rahatsiz edende sanki ben onun pesinde dolasan kizmisim gibi davranmasi, pardon evliyiz biz, birbirimizi seviyoruz yani niye benden rahatsiz olup uzaklasiyor bide acikca bana yazma mesaj atma fazla diyor.
istenmiyorum yani.
evet arkadaslar, hepiniz, cok destek oluyosunuz tesekkur ederim. insallah guzel olur, mesaji aramayi biraktim bugunden itibaren.
peşinde dolaşan kız gibi davranmamış sana, rahatsızlığını belirtmiş sadece. bu kadarını da söylemeye hakkı yok mu siz evlisiniz. sen nasıl ki onun msjlarına cevap vermemesinden rahatsızsan o da senin mesaj konusunda ısrar etmenden şikayetçi. orta yol bulmanız lazım. bunca zamandır mevzunun üzerine giden sen olduğun için de senin geri adım atman gerekiyor.
verdiğin kararı da uygula lütfen, o aramadan sormadan arama uzun bi süre, ama bunu trip atarak laf sokarak değil, hayatınızın doğal rutini gibi yap. gör bak akşamları, haftasonları nasıl da güzel ve keyifli geçecek.