- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 30
- Konu Sahibi peaceful16
tesekkur ederim yazdiginiz icin diger konumdaki fikirleriniz icinde tesekkur ederim ,uygulamaya calisiyorum.
cabalayacagim evet neden boyle suratim dusuyor herseye bilmiyorum ,daha pozitif yaklasmak istiyorum esime huzur vermek istiyorum. evet bu tip ufacik seyler buyuyor bizde malesef. inanin buyuk bir konumuz yok. ama boyle giderse bunlar her gun yasandigi icin bu siddetli gecimsizlik olarak donecek bize..
evet dogru tespit :) esim film acsa ben yine surat asicaktim nerden bildiniz?
bu arada oncesinde yemek yapmistim ozenip tabaklari getirdim ben gelmeden basladi biraz yemeye ona da bozulmustum neden beklemiyor diye, bu da mi asiri sizce?
esim bazen kendi dizisi var onu izlemek istiyo veya haber okumak veya mac izlemek. bu kadar fazla bi aktivitesi yok aslinda..
ben cok aliniyorum herseye surat kapris yapiyorum yani..
Lütfen yanlış anlamayın ama sizin acil olarak tedaviye ihtiyacınız var. Bu düşünceler normal değil gerçekten. Tabi ki hepimiz bazen tavır kapris yapıyoruz ama, sizinki sürekli oluyor. Öbür konunuzdan biliyorum, buradaki uyarıları gerçekten ciddiye alıyorsunuz, en azından deniyorsunuz. Adamcağızın yemeğe 1-2 dakika önce başlamasına bile kafanızı takmışsınız. Bence çok fazla üzerine düşüyorsunuz. İleride çoluğunuz çocuğunuz olursa inşallah, onlara da bu şekilde davranırsınız siz. Kendinizden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramıyor malesef. Tek yapmanız gereken neydi biliyor musunuz ? Tamam aşkım sen yarım saat dizini izle sonra beraber izleriz diyip beraber sevdiği diziyi izlemekti. Eşiniz o kadar mutlu olurdu ki bunu yapsanız. Ben öbür konuda eşinize kızmıştım ağır konuşuyor, fazla tepki veriyor diye. Ama bu sefer öyle bir şey de yapmamış. Ben batıyor muyum sana demiş ki bunu diyen bir insan sevilmediğini düşünüyordur, üzülüyordur. Eşiniz sizi gerçekten seviyor ki, batıyor muyum ben sana diye üzülmüş. Lütfen sizden rica ediyorum konuşmadan önce bir şey yapmadan önce biraz düşünp hareket edin, evet çok zor olacak ama her şey daha iyi olacak ve rica ediyorum ya psikoloğa gidin ya da kendinize arkadaş, hobi edinin.