Insallah canim sagol..
Biz hic cikmiyor degiliz ama yani zamanimizin cogunu evde geciriyoruz. haftasonu 1 gun disari cikiyoruz diger gun evdeyiz. bide ev 55 m2 yani daralmamak elde degil bazen

Turkiye'deyken yani evlenmeden once her gun disardaydik yemekte, alisveriste , sinema vs cok gezdik. sudan cikmis baliga dondum burda , esimde diyoki o zamanlar evimiz yoktu gorusmek icin bulusmak zorundaydik simdi evimiz var. bide yemek falan Turkiye gibi keyifli degil diyor, hakki var ama biraz abartiyor tabi yinede bi yerlere gidilebilir.
aynen arkadas muhabbetimiz pek yok burda, ikimizde isyerinden arkadaslarla oglen yemekleri yapiyoruz nadiren 2-3 ayda bir de disarda bulusuruz.
dun sasirtti beni planlar yapmis bu haftasonu degisik bi yere gidelim gezelim yemek yiyelim, pazar gunu havuza gidelim falan. haftaya mangala gidelim mi falan baya bi oneriyle geldi mutlu oldum

bende cok arastirmiyorum genelde topu ona atiyorum haftasonu bisey yapalim bi yere gidelim diyorum o da ya bulamiyo yada soyleniyosun dirdir ediyosun diyo
bu arada bisey sormak istiyorum, esim evde kahvalti yapalim mi en azindan 2 gun dedi, guzel oluyo cay demleyelim peynir zeytin yumurta falan ben hazirlarim sen kalkamazsan dedi tamam dedim de. cok uzun surmez mi ya bu zamana kadar isyerinde kahvalti yapiyoduk ama simdi hayir demek istemedim baya istekli gorunuyodu, evde kahvalti gibisi yok dedi. burda bide oyle turkiye gibi simit pogaca falan yok, starbuckstan kek alirsin maksimum.
ne ara yetistircem bilemedim 7.55 evden cikmam lazim giyinmem falan 20 dk suruyo, kahvalti hazirla topla vs yarim saat ekstradan surecek. pratik fikirlerin var mi?