- 14 Eylül 2014
- 21.742
- En iyi cevaplar
- 1
- 105.746
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
vallahi bugun dusundum baya bi, nedenini az cok cozdum , burda yalniziz ikimizden baska kimse yok, esim cok yogun calisiyo bide seyahat ediyo diye belki benim kadar bosta hissetmiyodur ama ben hep flort donemindeki gibi gezelim dolasalim disarda yiyelim edelim istiyorum, haftaici hic cikmiyoruz haftasonu 1 gun oda 1-2 saat cikar geliriz.
kimsem yok, is disinda arkadasim yok cok bunaliyorum ve esime sariyorum.
esimi sucluyorum aslinda gezmedigimiz icin, disarda yemek istemedigi icin, (esim yeniliklere cok acik degil cin yemeklerini sevmiyor ve fazla denemekte istemiyor yabanci yerlerde pahali diye 2 haftada 1 gidiyoruz) yada arastirmadigi icin falan onu sucluyorum ve cok sariyorum evet hakli bunaltiyorum gercekten satasiyorum bazen. cunku getirdi beni buraya is- ev is-ev haftada 1 bi cikip dolasmayla desarj olunmuyo ki. haksizmiyim ya
ben buluyorum restoran gidiyoruz 2 haftada 1 zar zor. pahali cidden yabanci yerler cok pahali. kendide yemek seciyo napayim. benim yemegimi cok begeniymus disarda servet odese yokmus. hakkaten cokta ahim sahim degil disarisi. ama amacim sosyallesmek iki insan gormek, birlikte disarda bulunmak sohbet etmek, bazen bulasik yikamamak vs vs.
cok mu haksizim?
turkiyeye en son ocakta gittim.
annemler buraya geldi nisanda.
bunaldim bu yuzden esimi sucluyorum ve surekli sariyorum....
Bak ne güzel temel sorununu bulmuşsun.
Ben de Türkiye içinde hiç kimseyi tanımadığım ve hiç sevmediğim ama hiç hiç sevmediğim bir şehire geldim evlenip, eşim atandığı için. İkimizin de kimsesi yok. Senin durumun daha zor biliyorum kıyaslayamam ama yine de seni az buçuk anlıyorum.
Bunun çözümü içten içe onun yüzünden geldim buraya benimle vakit geçirmek ve her anını bana vermek zorunda hissini kenara atman.
Belki mesela kendi evinizden değişik yemekler yada atıştırmalıklar hazırlayıp açık alana parka gidebilirsiniz mesela. İlla pahalı yerlere gitmenize gerek yok ki.
Biz sevgiliyken her hafta içerdik ama yalnız ama arkadaşlarla burada barı geçtim pub yok meyhane yok. E napalım dışarıda yemiyoruz içmiyoruz diye ölelim mi? Ben de kendime eğlenceli piknikler yapıyorum. Renk renk plastik piknik seti aldım, yumurta haşlıyorum onu boyuyorum kız erkek yapıyorum falan, salata yapıyorum poğaça yapıyorum, bir kaç çeşit peynir bir termos çay yapıyorum. Gidiyoruz bir parka ikimize de iyi geliyor. Yani senin yüzünden buraya geldim sosyal hayatım kalmadı diye surat asmak yerine kendime başka bir yöntem buldum. Bunu dene.
Mesela her haftasonu alın termosunuzu falan gidin bir yere piknik yapın.
Çözüm bulmalısın surat asmak trip atmak yerine ve bunu kendin için yap. Oradaysan kendini eğlendirecek bir şeyler bulmalısın böyle kendini mutsuz etmekten daha işe yarar bir ey bu