merhabalar herkese iyi pazarlar, 
biz kavga ettik biraz once. evet yine 

cok uzuluyorum nasi duzelecegini bilmiyorum. burada herkes bana cok yardim etti cok sagolun dinledim hala cok dinlemem gereken yer var biliyorum , insallah hersey yoluna girer ...
olay cok sacma sapan birsey her zamanki gibi, aksam icin kofteli bir yemek yapacaktim esimin cani cekti, kiymalari falan cikardim galeta ununu koyunca minik boceklenmis gordum . kiymayi dokmek zorunda kaldim yani.. bunuda esime anlattim o da biliyosun herseyin boceklendigini pat diye niye baska kapta bakmadan koyuyosun diye cikisti. evet hersey boceklendi tum pirincleri bulgurlari attim bu yuzden , galeta ununda olacagini dusunemedim. esimin bu cikismasina da bozuldum bende dedim bilerek yapmadim heralde dusunmeden doktum icine, o da tamam uyuyorum dedi. ne yapayim simdi yemek dedim o da napiosan yap farketmez dedi bende bunu yine giciklik olarak algiladim 1-2 kere daha sordum ne oldu ne yapayim yemek diye, sonunda sinirlendi ne b.k yapiyosan yap iste uyuorum gormuyomusun neden 3 kere ayni seyi soruyosun falan dedi. kavgaya dondu burda ben bagirdim o bagirdi 10 kere uyuyorum git basimdan dedi. ama bana kufurlu konusmasi ve cikismasi benimde tepemi attirdi ve yine her zaman oldugu gibi ceneme vurdu kalkip gidemedim basindan. basini yedim soyledim soyledim konustum o sustu az konustu ve konustugunda bagirdi, lanet olsun uykumda bile rahat vermiyosun cenenle bitirdin beni falan dedi. yine asagiliksin falan dedii boyle hakaretler etti bana. ayni soruyu 5 kere sorarsan kendimi tutamam sinirlenir agzima geleni soylerim, bir haftasonunu huzurlu gecireyim 4 gunu ustuste huzurlu mutlu gecireyim hayatimi cehenneme ceviren biriyle yasiyorum dedi. sussan o cenen kapansa olursun cunku dayanamazsin dirdir etmeden falan dedi. baya agir konustu yine .....
yemek yaptim birsey yedim, onada yemek hazir ben yedim sen ye istiyosan dedim. kavga esnasinda sana yemek yapmicam disardan soyle sen sana ne yemek yapim ben falan demistim, o yuzden cevap olarak ben kendi yemegimi soylicem bugun soylediklerinden sorna senin yemegini yemek istemiyorum dedi.
bu arada bu kavgadan yarim saat once gayet mutlu mesut durumdaydik konusup gulusuyoduk o anda benden biktinmi diye sordum, ama sert veya sinirli degil rahat normal sordum hani bu hep ettigimiz kavgalar vs icin o da hee biktim senden diye dalga gecti sakaya verdi guldu falan boyle ben bi kac kere daha sordum soylesene normal cevap ver falan dedim oda senden bikmadim ama cenenden dirdirindan biraz biktim dedi bende uzattim biraz daha kavga etmedik ama konuyu uzattim orada onunda etkisi var sonraki kavgada.. sonra ben kalktim yemek yapmaya gittim.sonra bu olay oldu.