- 14 Mart 2009
- 1.287
- 8
- 158
Ne yazsam ne anlatsam bilemiyorum.. Babamı istemiyorum o kadar çoook şey olduki anlatsam bunları gerilim romanı olur. Annemi hep ezdiler vakti zamanında babamın ailesi çok zor şeyler yaşadı anneciğim. Birde babam olacak adam aldattı evimizin rıskını aşiftelere yedirdi.. Çok siniriliyim bunu öğrenince öfkeden deliye döndüm ve cepe aldım ona. Sevmiyorum onu eve bir katkısıda yok. Hep kavga var evde evi kadın başına annem geçindiriyo babam memur ve çok iyi maaşı var ama geçmişte şerefsiz insanlara para yedirdi 6 bankaya borç yaptı 3 sene evvel eve haciz getirdi her şey gitti annem aldı tekrar evi düzdü. Ve annem bakıyor eve Her şeyden bahane yaratıyor kavga çıkarıyor.. Benimle hiç anlaşamaz daha doğrusu anlaşmak istemez eskiden verdiği 3 kuruşluk harçlığı hep bşaıma kadardı bende susmazdım bağırırdım çağırırdım herkese gelince para var bize yok inanın annem her şeyi yaptı eskiden bir dolmuş param bile yoktu dersaneye gittiğim zamanlar gitmek istemiyorum derdim annemede param yok diyemezdim o üzülür diye şimdi iyiyiz varlık içinde yokluk çekiyoruz... ayriyetten bir okul okuyorum özel çünkü başka bir yeri yok o okulun annem ödüyor parasını bende burs aldım yarı burs eve ekmek getirende annem.. bazen çok sıkışıyor kadın bir emekli maaşı birde eve dişik geliyor onun geliri var bi tek.. Babam 1 milyardan fazla maaşı var ama görmüyoruz saklıyor bizden.. Ben evin tek çocuğuyum ve artık maddi olarak çok sıkışıyo annem babamlada anlaşamamak ayrı bir şey adamı deli ediyor cimri bencil sinirli bir tek o var sanki dünya da beni sevdiğine de inanmıyorum. tabi bunu havadan da söylemiyorum. Yine kavga ettiler annem haklı ve benim yüzümden bağırdı anneme bağırmasana dedim insan gibi hemen kavga çıkardı bir sürü sorun yaşadım kavgalar arasında büyüdüm eminim psikolojim normal değil çok eminim çünkü her şeye bağırıyorum sinirleniyorum artık sinir hastası oldum.. Maddi olumsuzluklar babamın sorumsuzlukları evi otel gibi kullanması beni deli ediyor ve susmak istemiyorum.. Annem yıllardır söylüyor ama yüzsüzlük yapıyor.. Sonrada ben ne yaptım ki diyor.. Hala borçlarını ödüyoruz eve ekmek bile getirmiyor evide kardeşine sattı parayı da yedi bi güzel borçlara yatırcağına. Evden çıkarmasa iyi kardeşi çünkü oda bi güzel düşman bize ailede kimse yoookkk bir tek dayımlar insan gibi bana babalık yapan canım dayımm dayılarımm.. Babam parası olduğu zamanlarda ben bir oyuncak bebek istedimdiye kıyameti koparmıştı. Ama dayım gidip 5 tane bir birinden farklı almıştı birde beni arabayla gezdirmişti yüzüm gülsün diye annemin tarafı insan gibi insan ama babam ve onun akrabalarından nefret ediyorum.. Çooook doluyum yine bağırışmalar var evde şuanda babam yine bedduvasını da etti bana annem fıttırdı tabii şimdi annem gel dolaşalım diyor kadın bıktı artık haklı babamda halaaaa söyleniyor.. Annem besliyor onuu çook sinirlendimm yazılarınıza cvp geç yazarsam kusura bakmayın dışarı çıkıcaz şimdi.. KAFAM ÇOK KARIŞIK KARIŞIK YAZDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BIKTIM ARTIK ÇÜNKÜ Bİ SİZ VARSINIZ SİZE YAZDIM.. senağlama