• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kavga ettiler ve artık çekecek gücüm yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi MLS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
Ne yazsam ne anlatsam bilemiyorum.. Babamı istemiyorum o kadar çoook şey olduki anlatsam bunları gerilim romanı olur. Annemi hep ezdiler vakti zamanında babamın ailesi çok zor şeyler yaşadı anneciğim. Birde babam olacak adam aldattı evimizin rıskını aşiftelere yedirdi.. Çok siniriliyim bunu öğrenince öfkeden deliye döndüm ve cepe aldım ona. Sevmiyorum onu eve bir katkısıda yok. Hep kavga var evde evi kadın başına annem geçindiriyo babam memur ve çok iyi maaşı var ama geçmişte şerefsiz insanlara para yedirdi 6 bankaya borç yaptı 3 sene evvel eve haciz getirdi her şey gitti annem aldı tekrar evi düzdü. Ve annem bakıyor eve Her şeyden bahane yaratıyor kavga çıkarıyor.. Benimle hiç anlaşamaz daha doğrusu anlaşmak istemez eskiden verdiği 3 kuruşluk harçlığı hep bşaıma kadardı bende susmazdım bağırırdım çağırırdım herkese gelince para var bize yok inanın annem her şeyi yaptı eskiden bir dolmuş param bile yoktu dersaneye gittiğim zamanlar gitmek istemiyorum derdim annemede param yok diyemezdim o üzülür diye şimdi iyiyiz varlık içinde yokluk çekiyoruz... ayriyetten bir okul okuyorum özel çünkü başka bir yeri yok o okulun annem ödüyor parasını bende burs aldım yarı burs eve ekmek getirende annem.. bazen çok sıkışıyor kadın bir emekli maaşı birde eve dişik geliyor onun geliri var bi tek.. Babam 1 milyardan fazla maaşı var ama görmüyoruz saklıyor bizden.. Ben evin tek çocuğuyum ve artık maddi olarak çok sıkışıyo annem babamlada anlaşamamak ayrı bir şey adamı deli ediyor cimri bencil sinirli bir tek o var sanki dünya da beni sevdiğine de inanmıyorum. tabi bunu havadan da söylemiyorum. Yine kavga ettiler annem haklı ve benim yüzümden bağırdı anneme bağırmasana dedim insan gibi hemen kavga çıkardı bir sürü sorun yaşadım kavgalar arasında büyüdüm eminim psikolojim normal değil çok eminim çünkü her şeye bağırıyorum sinirleniyorum artık sinir hastası oldum.. Maddi olumsuzluklar babamın sorumsuzlukları evi otel gibi kullanması beni deli ediyor ve susmak istemiyorum.. Annem yıllardır söylüyor ama yüzsüzlük yapıyor.. Sonrada ben ne yaptım ki diyor.. Hala borçlarını ödüyoruz eve ekmek bile getirmiyor evide kardeşine sattı parayı da yedi bi güzel borçlara yatırcağına. Evden çıkarmasa iyi kardeşi çünkü oda bi güzel düşman bize ailede kimse yoookkk bir tek dayımlar insan gibi bana babalık yapan canım dayımm dayılarımm.. Babam parası olduğu zamanlarda ben bir oyuncak bebek istedimdiye kıyameti koparmıştı. Ama dayım gidip 5 tane bir birinden farklı almıştı birde beni arabayla gezdirmişti yüzüm gülsün diye annemin tarafı insan gibi insan ama babam ve onun akrabalarından nefret ediyorum.. Çooook doluyum yine bağırışmalar var evde şuanda babam yine bedduvasını da etti bana annem fıttırdı tabii şimdi annem gel dolaşalım diyor kadın bıktı artık haklı babamda halaaaa söyleniyor.. Annem besliyor onuu çook sinirlendimm yazılarınıza cvp geç yazarsam kusura bakmayın dışarı çıkıcaz şimdi.. KAFAM ÇOK KARIŞIK KARIŞIK YAZDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BIKTIM ARTIK ÇÜNKÜ Bİ SİZ VARSINIZ SİZE YAZDIM.. senağlama

Böyle patırtı içinde hangi insan sağlıklı olabilir ki. Çocuklara biçilen böyle bir hayat işte. Benzer şeyler var hayatımızda. Yorgan altında kulaklarımı tıkadığımı bilirim. Peki annen neden katlanıyor bunlara ve aynı zamanda siz. Sebep ne?

Son düzenleme:
bitanem üzülme ne olur sonuçta anne babamızı seçme gibi bi hakkımız yok.. ayrıca annen o kadar asil bi kadın ki hayran kaldım senin için çabalıyor ama anlamadığım şey neden ayrılmayı düşünmüyor?? acaba senin için mi katlanıyor? annene destek ol, ve bence onunla bi konuş boşanma konusunda.. babana da karşı çıkma, bırak nasılsa huyu değişmez düşünmüyor ilerisini ( aile terapistine götürün dicem ama huzursuzluk çıkaracağını sanıyorum) annene destek ol babana da bağırmamaya çalış varsın söylensin sık dişini başka şeylere yönel.. Allah annenin ve senin yardımcın olsun ve sebat versin :Saruboceq:

Annemin gidecek bi yeri yok annanem öldükten sonra evi dağıldı dayımlarda küçük bekar evinde ler iki kardeş ve zaten ayrılar babamın borçları yüzünden kağıt üstünde boşandılar.. Annemin fikri tammen ayrılmaktı ama işler çıkmaza girdi o kadar rezil bir insan ki şuanda aslında ona bağlı değil annem. Ama maddi açıdan güçlü bir şey olsaydı eğer annem ayrı bir eveçıkardı ama masraflar çokki bunda bende dahilim yetmiyor hiç babam elini bile sürmüyor.. Zeytinyağı mübarek hayatımda müzik olmasaydı nasıl yaşayacaktım bilmiyorum.. iyiki o var ve annem var.. yoksa bu sıkıntılar arasında daha agrasif olurdum küçükken tanık olduğum kavgaları bilmiyosunuz babamla babamın dayısı gözümün önünde birbirine girdi anneme küfür ettiler başka bir gün de . böyle bir sürü şey ve annem haklı söyleniyor bazen kadın dikiş dikerken içini döküyor ona bile bağırıyor suçluya bastırmaya çalışıyor. Üç aydır okulun taksiti ödenmedi.. faturalara zar zor yetişiyor annem. evde sevgi saygı olsa üstesinden geliriz her şeyin ama kopmuş tüm bağlar bende bi yere kadar yetiyorum ek iş olarak barlarda çalmayı düşünüyorum artık okuldaki müzisyen arkadaşlarla bilmiyorum en azından kendimede değil anneme destek olurum.. mafoldumben

Yalnız değilsin canım - maalesef bu sahneler pek çok ailede yaşanıyor. Sayısız genç ve çocuk sorumsuz ebeveyn travmaları yaşıyor.
İyi insan olmak: iyi eş - iyi anne - iyi baba olacak anlamına gelmiyor. Keşke insanlar evlilik öncesi -
çocuk sahibi olma öncesi sınavlardan geçirilse ve yeterlilik belgesi alabilmek için eğitilse.
Bazı insanlar evliliğe hiç uygun olmuyor ne yazıkki - baban da böyle görünüyor tatlım.
Enerjini bu olumsuzluklara yoğunlaştırmak yerine - sağlamca kendi ayaklarının üzerinde durabilmen
için kendi sorumluluklarını yerine getirmeye calış canım. Babanın tüm açıklarını kapatabilen anneni de
yürekten kutluyorum. Anneciğinle omuz omuza olduğunuz sürece sırtınız yere gelmez.
Dilerim baban da en kısa zamanda aklını başına alır - gelecek günleri huzur içinde yaşarsınız.

babanın eve katkısı yoksa neden gerçek anlamda boşanmadılar anlamadım hala.kovsun babanı evinden,kiraya falan çıkın,yani sonuçta şu durumdada kendi kendinizi idare etmiyormusunuz,sofradan bir tabak eksiltirsiniz aksine durumunuz düzelir bile

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şu 3 yıl sonra eğitmim bitsin her şey düzelcek staj yapıyorum ama ne kdar ki verilen para off annemi alıp taaa uzaklara gitmek istiyorum evden soğudum artık.. Eve gelmek istemeyen bir insan oldum okul hiç bitmesin işimçıksın diyorum hafta sonlarınıda bu yüzden sevmiyorum hep kavga gürüldü millet bizi dinliyor. Bende susan biri değilim söyliyince beyefendi masalara yumruk vuruyor.. Sanki çok emeği var üstümde bedduva ediyor. Annemede sen fiştekliyosun bunu diyor. Kadın olsun yine babandır diyor ben sinirlenince.. ışte gücü bana yetmiyor kadına yükleniyor .. :(

babanın eve katkısı yoksa neden gerçek anlamda boşanmadılar anlamadım hala.kovsun babanı evinden,kiraya falan çıkın,yani sonuçta şu durumdada kendi kendinizi idare etmiyormusunuz,sofradan bir tabak eksiltirsiniz aksine durumunuz düzelir bile

işte ha diyince keşke olsa be canım... inan bunu o kadar çok istiyorum ki.. ama kovsa elaleme rezil eder bizi beni bırakıp kaçtılar der yapmıycağı bir şey değil bu. Hadi onu bıraktım okulda velim o gözüküyor sadece 100 lira veriyor bana oda taksitlerim için 650 liraokul taksidim yarı bursluyum. annem 600 lira emekli maaşı alıyor birde okulumun peşinatı için 3 milyar ihtiyaç kredisi almak zorunda kaldı maaşından oda kesiliyor 400 lira alıyor yaptığı işlerde belli olmuyor bazen var bazen yok.. para birikmiyor bile su gibi gidiyor bir ayı nasıl atlatıyoruz ben bile bilmiyorum yine Allahıma çok şükür bir tas ekmek bulamayan okuyamayan başını sokacak evsizler var Allah onlarada yardım etsin..

üzüzldüm canım benim sana..böyle bir ailede herğün patırdı kavga varsa çok zor
olanda hep çoçuklara olur..nediyimkii ögrencisisn galiba biran evel okulu bittip ayakların üzerinde dur

sonuna kadar okuyamadim canim icim daraldi :1no2:
annen neden bosanmiyor babandan???
iste bu yuzden esiyle sorunu olan bayanlara bosanin diyoruz...sonra arada cocuklarin psikolojisini alt ust ediyorlar...cocuklara yazik degil mi???

Canım yalnız hissetme kendini bak burda bizler varız sana destek olmaya çalışıyoruz.

Bu tür ortamda da hangi insan sağlıklı psikolojiyle büyür ki.

Tabiki bozulur ruh sağlığın ,sinirlerin de alt üst olur.

Anneciğine de çok ama çok üzüldüm.Kadıncağızın omuzlarına binmiş bütün yük.

Annen boşanmayı düşünüyor mu bu adamdan.

Oturduğunuz ev kira mı .Kiraysa baban gitsin evden .Madem birşeyin ucundan da tuttuğu yokmuş

ev halamın babam ve annem zaten boşanmış gözüküyorlar ama gitmek bilmezki ekmek elden su gölden yaşıyor rezillik çıkarır . ya bir şeyin ucundan tuttuğu yok eğer mücadele etse hiç bir problemimiz kalmaz diyoruz ama dinlemiyor nasıl biridir bu anlamıyorum. sinirlerimizi bozmaktan başka bir görevi yok. :(

ev halamın babam ve annem zaten boşanmış gözüküyorlar ama gitmek bilmezki ekmek elden su gölden yaşıyor rezillik çıkarır . ya bir şeyin ucundan tuttuğu yok eğer mücadele etse hiç bir problemimiz kalmaz diyoruz ama dinlemiyor nasıl biridir bu anlamıyorum. sinirlerimizi bozmaktan başka bir görevi yok. :(

nasil yani??? bosanmislar ama ayni evde yasiyorlar???
eger baban gitmiyorsa annen ve sen ayri eve cikin. annen calisiyor iste ne bekliyorsunuz canim? o adami da evinize almayin, baksin basinin caresine. eger bir sorun cikarirsa gider sikayet edersiniz. aslinda sorununuzun cozumu kolay gibi gorunuyor.
eger annem babanla yollarini gercekten ayirmak isteseydi simdiye kadar coktan ya babani evden kovardi ya da kendisi seni alir evden giderdi, bosandilar diyorsun yani...
niye bir arada kaliyorlar ben anlamadim

nasil yani??? bosanmislar ama ayni evde yasiyorlar???
eger baban gitmiyorsa annen ve sen ayri eve cikin. annen calisiyor iste ne bekliyorsunuz canim? o adami da evinize almayin, baksin basinin caresine. eger bir sorun cikarirsa gider sikayet edersiniz. aslinda sorununuzun cozumu kolay gibi gorunuyor.
eger annem babanla yollarini gercekten ayirmak isteseydi simdiye kadar coktan ya babani evden kovardi ya da kendisi seni alir evden giderdi, bosandilar diyorsun yani...
niye bir arada kaliyorlar ben anlamadim

babamın borçları yüzünden ayrıldılar gerçek anlamda değil kağıt üzerinde. ve annem zaten maaşını okuluma yatırıyor kira vericek kadar para kalmıyor bu adamla bu evde hergün gerginlik geçirerek yaşlanıyoruz.dün yine annemden para istedi :kızgın:

Back
X