vuhhhuuuuuvvv bu eğer ki bir kadınsa Allah sağında solunda önünde arkasında duran tüm insanlara sabır versin,Adamı panikatak eder,cinnet getirtir...yuva yıkar..Bende onu diyorum kemik atmadım daha sus bence
kıssadan hisse bence fazla yazmamak lazım bu mevzuya..kızımız hocayı dinlemeyip sıra altından eğlence çıkarıyor kendine.Yok ben bu seviyeye düşmeyeceğim. Size hayatta başarılar.
Cikmadgın yerden düsemezsinki zaten oldgu yerde duran yürüyenleri görür ama sen sadece sürünuyosunnnYok ben bu seviyeye düşmeyeceğim. Size hayatta başarılar.
yaw insan bi düşünür, çoğu insan böyle diyosa acaba gerçekten abartmış olabilir miyim, ben de de hata var mı acaba diye, ama sen haklıyım da haklıyım diyorsun
B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani
Şöyle 2 tane patlatasım geldiCikmadgın yerden düsemezsinki zaten oldgu yerde duran yürüyenleri görür ama sen sadece sürünuyosunnn
O kapasite sende varsa niye burdasınkiiChess sende olmayan bir kapasiteden mantikli bir aciklama mi bekliyorsun hala.
Aa laf soktu... ama uzgunum egon tatmin olduysa naşş
Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz
O kapasite sende varsa niye burdasınkii
Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)Sana hoşşt bile denmez. Köpeklere hakaret olur.Egonun ne olduğunu biliyor musun acaba? Şüphe ettim de. Eğer bilseydin egosunu tatmin etmeye çalışan kişinin kendin olduğunu anlardın. Anlardın dedim. Umarım bunu da hakaret olarak algılamazsın.
insanlığa sağlam atar ve tepki olarak doğan üye byby69 çok yakında munenin elinde
insanlığa sağlam atar ve tepki olarak doğan üye byby69 çok yakında munenin elinde
Yorum yapmayin insan gibi soyluyorum sadeceseni direkt Kazene postalamak lazım.. geçen sefer ki konunu başın derde girmesin diye silmişler, bu sefer yakacak canını, tersi pistir demedi deme.. affetmez eşine kadar gider bunun ucu haberin olsun..
seni direkt Kazene postalamak lazım.. geçen sefer ki konunu başın derde girmesin diye silmişler, bu sefer yakacak canını, tersi pistir demedi deme.. affetmez eşine kadar gider bunun ucu haberin olsun..
Agaya k..ek olmakta senin isin sanrmahahaa Mune basar burayı son sözü söyler ağanın üstüne söz olmaz. Bir daha gelebileceğini de sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?