- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.952
- 448
Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
Emin olun bnde bunu dusunuyorum ailemin yanina gdip hamikelik surecimi orda gecirmek istiyorum... izin vermiyor iki arada kaldim... hep uzak yere gurbete geldgim icin gelfi bunlar basimabu evlilikten hayır gelmez. olgunlaşmanız lazım her ikinizinde.
yalnız en önemlisi, evliliğe şiddet girdimi ,o evlilik bence bitmeli.
hele hamileye uygulanırsa bu şiddet. anında son.
bu olayda her 2 taraftada suç var.
ama adamın hamile karısına şiddet uygulamasının affedilir yanı olamaz. olmamalı.
Normallikle ne alksi var ne kada on yargili insanlrsnz siz ya... ondanmi bole oldu dusuncesindeyim ole bir izlenim verysnzki sanki ben siddet gormektem zevk aliyorum lutfen braz dusunere yazalim !Hey Allah'ım, büyü yapıldıysa bütün bu dövmeleri normal olacak yani size göre.
Çocuğunuza da mı üzülmüyorsunuz?
Sms atar gibi mesaj yaziyo, bizde biliyoruz oyle yazmayi, ama burda insanlardan yardim istemek icin konu aciyorsan, TURKCE'yi dogru duzgun yazacaksin, boyle alay eder gibi yazi yazanlara yorum bile yapasim gelmiyo.bu insan önemsememek başka bişey değil
arkadaşın yaşı küçük ERGEN olmasına veriyorum diyesim var
Yazma kardeşim o zamanSms atar gibi mesaj yaziyo, bizde biliyoruz oyle yazmayi, ama burda insanlardan yardim istemek icin konu aciyorsan, TURKCE'yi dogru duzgun yazacaksin, boyle alay eder gibi yazi yazanlara yorum bile yapasim gelmiyo.
peki sen normal misin..yazdıklarını bir daha oku başka bir üye yazmış gibi..Allah muhafaza hamile kadın kıskançlığı değil senin bu yaptığın başka bir şey zira.Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
Sana sormayacagim nereye yazip yazmayacagimi, Turkce'yi katletmeye hakkin yok.Yazma kardeşim o zaman
Peki , sen katletmdgni dusunuyosan yazma arkadaşımSana sormayacagim nereye yazip yazmayacagimi, Turkce'yi katletmeye hakkin yok.
#DirenTürkçeSana sormayacagim nereye yazip yazmayacagimi, Turkce'yi katletmeye hakkin yok.
Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
Ben aslan oda koçaranızdaki saygı falan hepsi gitmiş, sanırım yeni evlisiniz, eşiniz suçlu ama sizde fevri davranmışssınız, bu arada burçlarınız ne
Ben aslan oda koç
#DirenTürkçe[/QUOTE
Ben 19 esim 29 yanda canim... beni gecdim o nekdar olgunlasacakki daha sence ?zamanla oturur evliliğiniz,sen aslansın haksızlığa gelemezsin hiçbir zaman, ama fevri davranma canım, haklı olsanda haksız duruma düşersin, zamanla oturur evliliğiniz,ikinizinde yaşı küçük anladığım kadarıyla biraz olgunlaşınca düzelir aranız,sadece hemen gaza gelip fevri davranma
sen neden 30 yaşında adamla tam okul okuyacağın çağda evlendin be güzelim.Ben 19 esim 29 yanda canim... beni gecdim o nekdar olgunlasacakki daha sence ?
Türkçe yi önce sen bir öğren istersen. .Uslub alkisi yok hanfendi nabza gore serbet .... turkceyi cok iyi bilseydnz af buyur'un yanina ünlem isareti konuldgnuda bilirdiniz.... neyse
Asik olmusdm... isde cahillik heves hatasen neden 30 yaşında adamla tam okul okuyacağın çağda evlendin be güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?