• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

televizyondaki kadin kocanimi alcak senden.. cocuk kavgasi gibivgeldi.ama cok ustune gitmissin.ben iyle yaomaya cesaret edemezdim bile.vurmasi gerekmiyirdu kesinkikle ama sende cik olmussun saygisizca davranmissin.oda saygiyi birak siddete grcmis..erkekler boyle tavirlardan hoslanmaz

İlginç ama konusahibi kocasını ekranlardan tanımış.

Konu sahibi, yüz kere düşün bir kere söyle ve hareket et. Eli bıçaklı hamile lafı bile korkunç, nerde kaldı karşında böyle bir insan varken. Kendinin, bebeğinin hiç mi değeri yok?

Sen kendini bu yaşananlarda suçsuz görüyorsun ama sende de onun kadar suç var,
ikinizde de denge sorunu var olan bebeğinize olacak yazık çocukcağıza
o adam o filmi izlerken öyle bağırıp çağıracağına bıçağa sarılacağını düzgünce uyaramıyor musun?
madem nefret ettin bu adamdan ne diye evlenir evlenmez gebe kaldın kendini yaktığın gibi bebeğini yakmışsın,
şurayda yazıyorum kesin sen bu çocuğu doğur peşinden bir tane daha yaparsın alel acele bu mutlu yuvanıza:KK11:

konu sahibinin bu kadar üstüne gitmeyin . hamile psikolojisı farklı oluyor ama bıçakla uyarması yanlış . gene iyi ki kocan o kadarla kalmış. bizimkinın kablosunu kessem kıyamet kopar . herkes ayrıl manasında yazmış kolaydi ya neyse Allah sabır versin

Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(

normalde de hep böyle mi kavgalarınız?
ikiniz de şiddet yanlısısınız bence...

Böyle evlilik mi olur ya
birde hamilesiniz
inanamadım. Umarım birbirinize ciddi anlamda zarar vermeden bir çözüm bulursunuz

Siz kari koca degilde kedi köpek olmussunuz :KK57: biri sac ceker biri telefon firlatir.. Sorun ikinizde de var.

sen şaka değilsin dimi.......bu nasıl bir evlilik ya.buna yorum yapmamak en güzeli

Sizi dovuyorve siz az gelmis gib i bir daha gidip kabloyu keserim diyorsunuz.ben olsam ipleri o anda koparirdim.birde gidip ona kiskandigimi belli edip adam yerine koyucam ki iyice gö....ü kalksin...
Ikinizde tuhafsiniz.

Ikiniz de birbirinizden betermissiniz. Kavgayi da esiniz degil, siz cikarmissiniz. Hamilelik sinirlarini bilmemeye, saygisizliga kilif olamaz benim gozumde. Madem boyle kavga dovus yasiyordunuz, niye bir de cocuk yaptiniz ki, orasi da ayri mesele. Ikinizde de bu derece saygisizlik, ofke, siddet oldukca bu evlilik boyle gider. Bir de cocuk geliyormus araniza, tam arap saci. Mutluluklar size.
Bu derece yuz goz olunmus iliskilerin duzelecegini sanmiyorum ben. Bu tur seyler unutulmuyor, kavgalar, terbiyesizlikler. Bosanin daha iyi herhalde.

Yazik o gelecek cocuga. Sizin bicakli, firlatmali kavgalarinizi seyredecek. Korkunc.
Yargilamiyim bu kadarini diyorum ama, ne diye bicak cekecek kivamdaki evliliklerinizin icine bir de masum bebeleri getirirsiniz anlamiyorum. Allah akil fikir versin ya, baska birsey diyemiyorum.

Biz eşimle film ve yabancı dizi izlemeye bayılırız. Bu dizilerde cinsellik vs de oluyor arada ama hiç böyle bir tepki vermedim gayette mısırımızla kolamızla falan izleriz yani. Bende mi bir sorun var acaba???

Back
X