- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
televizyondaki kadin kocanimi alcak senden.. cocuk kavgasi gibivgeldi.ama cok ustune gitmissin.ben iyle yaomaya cesaret edemezdim bile.vurmasi gerekmiyirdu kesinkikle ama sende cik olmussun saygisizca davranmissin.oda saygiyi birak siddete grcmis..erkekler boyle tavirlardan hoslanmaz
Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
aaa tolin o hamile,hamileler her şeyi yapabilirHatalisin adami kiskirtmissin![]()